Konverter XPS til billede (Jpg, PNG, TIFF)

Konverter XPS til billede (Jpg, PNG, TIFF)
Konverter XPS til billede (Jpg, PNG, TIFF)
Anonim

Nogle gange er det et trængende behov for at dele XPS-formatfiler med andre, uden at tænke på XPS-seeren eller en berørt app installeres i den anden ende. Nu xps2img giver dig mulighed for at ændre XPS-filer i forskellige billedformater. Det er freeware-applikation, som er dødt, nemt at bruge, det kører på CLI IDE, men du kan altid oprette en batchfil og køre den fra Windows-miljø. Det omfatter mange forskellige attributter sammen med bare konvertering, du kan også angive kvaliteten af billedet, kompressionsniveauet, sider, der skal konverteres, DPI osv. For at konvertere billedet på dine vilkår.

Hvis du vil bruge appen, skal du køre fra proceslinjen CMD for at åbne kommandolinjegrænsefladen. Naviger nu til den mappe, hvor den er bosat, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Image
Image

Skriv nu xps2image -h for at få en detaljeret hjælp om, hvordan du får det bedste ud af det. Det viser alle attributter og foruddefinerede parametre, der skal bruges sammen med xps2img kommando. Læs brugsanvisningerne i højre side af vinduet, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Image
Image

Efter at have forstået instruktionerne og brugen af parametre, skal du bare indtaste stien til XPS fil, som du vil konvertere til billede. Vi har XPS-filen (1.xps), der er bosat i den samme mappe, hvor den er installeret. Vi vil skifte til .PNG format.

xps2img 1.xps Ny

Image
Image

Det vil automatisk oprette mappen med navnet Ny og konverter XPS-fil til billede (PNG som standard.). Til styring af billedkvalitet og komprimeringsniveau kan du angive attributter -Q, -t henholdsvis.

Download xps2img
Download xps2img

Det virker på alle versioner af Windows, vi testede det på Windows 7 x86.

Populært emne.