Sådan repareres blank skærm på opstart i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres blank skærm på opstart i Windows 10
Sådan repareres blank skærm på opstart i Windows 10
Anonim

Microsoft udgav opdateringer denne måned til Windows 10 som pr. Skema. Det gør det på den anden tirsdag i hver måned. Opdateringerne er sikkerhedsopdateringer, men det betyder ikke, at de ikke vil bryde noget. Den seneste september 2017 har sit sæt problemer, men denne gang er det ikke helt Microsofts skyld. Det ser ud til, at Windows 10-enheder, der fulgte med en OEM-fabriksbilledstart, til en blank skærm efter opdateringen. Microsoft er opmærksom på dette problem og har allerede udgivet en rettelse til det. Sådan repareres en blank skærm ved opstart i Windows 10.

Den tomme skærm vises og forbliver på skærmen i 5-15 minutter. Vi bør nævne, at dette problem ikke er unikt. Mange brugere i fortiden har startet en blank skærm. Det er et almindeligt symptom på en række problemer. Denne særlige løsning gælder kun, hvis du er begyndt at se en tom skærm efter installationen af opdateringerne fra september 2017.

Den problematiske opdatering er Windows Update KB4038788.

Image
Image

Fix Blank Screen On Boot

Der er to måder at løse dette problem på; gennem automatiske Windows-opdateringer eller ved at downloade opdateringen til Windows KB4043292 og installere den manuelt.

Windows-opdateringer

Åbn appen Indstillinger og gå til Opdater og Sikkerhed. Klik på Søg efter opdateringer på fanen Windows-opdateringer. Ideelt set skal Windows 10 registrere KB4038788 opdateringen og installere den igen. Denne gang kommer denne opdatering med en løsning på problemet. Hvis opdateringen ikke registreres, eller den ikke installeres, skal du henvende dig til den manuelle rettelse.

Download manuelt KB4043292

Alt du skal gøre for at rette den tomme skærm ved opstart er at installere denne opdatering fra Microsoft. Denne opdatering hedder KB4043292, og det løser problemet KB4038788 har oprettet. Download den korrekte fil, hvis du har 32-bit Windows, skal du downloade filen Update for Windows 10 Version 1703 (KB4043292). Hvis du har 64-bit Windows, skal du downloade opdateringen Update for Windows 10 Version 1703 til x64-baserede systemer (KB4043292).

Hvis du oplever dette problem, er det bedst at starte systemet og vente i mindst 15 minutter. Det ser ud til at være hatten på, hvor længe den blanke skærm varer, men for at være på den sikre side, vent en ekstra 10 minutter. Du skal i sidste ende se dit skrivebord. Prøv først at gå til den automatiske opdateringsrute.

Det er også en god ide at sørge for at fjerne eller deaktivere apps, der ændrer skrivebordet. Hvis du f.eks. Bruger Rainmeter skins, kan du måske deaktivere dem, mens denne opdatering bliver installeret. Apps som dette har været kendt for at skabe problemer med vigtige opdateringer som Creators Update i fortiden. Mens denne opdatering ikke er en vigtig, er det bedre at være sikker. Du kan aktivere apps senere.

Populært emne.