Sådan overvåger High Ping på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan overvåger High Ping på Windows 10
Sådan overvåger High Ping på Windows 10
Anonim

Når vi taler om internet hastighed, ser vi ofte downloadhastigheder og intet andet. Hvis du har en 50mbps forbindelse, så har du tilsyneladende en meget hurtig forbindelse. Mens hastigheden er vigtig, er det ikke den eneste faktor, der betyder noget. For eksempel betyder en 50mbps-forbindelse, at du hurtigt kan downloade store filer og streame medier. Det betyder ikke nødvendigvis, at du kan spille online spil uden nogen forsinkelse. Til det har du også brug for lav ping. Sådan kan du overvåge høj ping på Windows 10.

Hvad er Ping?

Ping er den tid det tager for dig at kommunikere med en anden computer eller et netværk. I vores tilfælde er det på tide, at din computer skal oprette forbindelse til et websted eller en spilserver. Det måles i millisekunder, og jo lavere det er jo bedre. Hvis du har høje ping satser, så vil din internet være langsom, uanset hvilken hastighed du får.

Tænk på det på denne måde; hvis du kører en lamborghini på en grusvej, er det ikke afgørende, hvor hurtigt din bil kan gå. Du er på en grusvej, og det vil bremse dig ned uanset. Din internethastighed er bilen i dette eksempel, og grusvejen er pingfrekvensen.

Overvåg High Ping

Du kan overvåge høj ping på Windows 10 med et enkelt PowerShell script. Dette script er skrevet af Reddit bruger jantari.

Åbn notesblok og indsæt følgende i det. Gem filen med udvidelsen PS1. Kør det og scriptet vil tjekke din ping hvert tiende sekund. Hvis pingen er større end 100 ms, vil den fortælle dig, at den er høj.

mens ($ true) {$ ping = (Test-Connection 8.8.8.8 -Count 1).ResponseTime hvis ($ ping -gt 100) {Skriv-Host "$ (Get-Date -Format HH: mm) - HIGH PING $ ($ ping) ms)!" } Start-søvn 10}

Image
Image

Redigering af scriptet

Der er tre variable i dette script; tid, server og ping rate. Du kan måske kontrollere pingfrekvensen mindre eller oftere. På samme måde er 100ms måske ikke høj for dine behov. Måske skal du kun vide, hvornår pingen er 150ms eller 200ms.

For at ændre hvor ofte i sekunder kontrollerer scriptet ping, rediger denne linje;

Start-søvn 10

Udskift '10' med antallet af sekunder scriptet skal køre en ping-check.

For at redigere ping-tærsklen, rediger denne linje og erstat '100''en med hvad der er en rimelig pingrate for dig for eksempel 150

$ ping = (Test-forbindelse 8.8.8.8 -Count 1).ResponseTime hvis ($ ping -gt 100)

Dette script pinger Google DNS-serveren som det fremgår af 8.8.8.8 i denne del "$ ping = (Test-Connection 8.8.8.8 -Count 1)" af det. hvis du vil pinge en anden server, for eksempel en spilserver, kan du redigere denne linje og erstatte 8.8.8.8 med serverens adresse.

$ ping = (Test-forbindelse 8.8.8.8 -Count 1).ResponseTime hvis ($ ping -gt 100)

Populært emne.