Live Tube Kodi Add-on: Gennemgang og Sådan installeres vejledning

Indholdsfortegnelse:

Live Tube Kodi Add-on: Gennemgang og Sådan installeres vejledning
Live Tube Kodi Add-on: Gennemgang og Sådan installeres vejledning
Anonim

Kodi har mange gode funktioner, men lad os være ærlige, hvorfor folk bruger det er at streame medieindhold. Kodi er en open source medieafspiller, og det har gjort det muligt for eksterne udviklere at oprette et væld af tilføjelser, der kan bruges til næsten enhver film, tv-serie eller live sportsbegivenhed, du kan tænke på. Disse uofficielle add-ons er årsagen til, at Kodi er blevet et globalt fænomen, og Live Tube er det seneste af disse at gøre alvorlige bølger i Kodi-fællesskabet.

Som du måske har gættet fra navnet, Live Tube er drevet af YouTube. Vi har alle set videoer på YouTube før, hvorfor dens officielle tilføjelse er en af de mest populære i Kodi Repository. Live Tube er dog lidt anderledes; den udnytter de ofte oversete live streaming kanaler på YouTube med stor effekt, og gør indholdet lettere at søge og se end nogensinde før.

Image
Image

Før du downloader: Få et godt VPN

Mens både Kodi medieafspilleren og Live Tube-tilføjelsen er helt lovlige og overordnede at bruge, vil du stadig bruge en VPN, når du bruger disse tjenester. Kodis open source-arkitektur giver tredjepartsudviklere mulighed for at oprette alle typer tilføjelsesprogrammer, hvoraf nogle rent faktisk giver brugerne adgang til begrænset indhold. Internetudbydere og indehavere af ophavsret er derfor forsigtige med Kodi-trafikken, og kan forhåbentlig advare eller endda bøde dig for at streame selv lovligt indhold.

En god VPN vil anonymisere din trafik, hvilket gør det umuligt for nysgerrige øjne at se, hvad du laver. Der er mange at vælge imellem, og vi har prøvet dem alle. Vores anbefaling om det bedste VPN til beskyttelse af Kodi-brugere er baseret på følgende kriterier:

 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Stærk kryptering
 • Ingen logningspolitik
 • Mange proxyservere placeret i flere lande
 • Ubegrænset båndbredde, ingen begrænsninger på trafik type
 • Software support til de mest populære enheder

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Uden tvivl er det bedste VPN, der er tilgængeligt for Kodi-brugere IPVanish. Efter at have testet sine rivaler, kan vi med sikkerhed sige, at ingen anden service rammer lige den samme balance mellem funktioner, sikkerhed, ydeevne og pris. Med 256-bit AES-kryptering er der over 40.000 delte IP-adresser til rådighed, 850 servere i 60 lande, streng politik uden logning, DNS-lækagebeskyttelse og automatisk dræningsafbryder. Du behøver aldrig at bekymre sig om tredjeparter, der snooping på din aktivitet online. IPVanish har også en flad og let app på de fleste større platforme, herunder den populære blandt Kodi-brugere Amazon Fire TV-stiften. Vigtigst er, at denne VPN giver en lynrask forbindelse, der holder dine HD- og 4K-strømme kørende glat og bufferfri.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

TV-tillæg - en advarsel

Den nye Live Tube add-on er i øjeblikket kun tilgængelig fra Tv-tillæg repository. I lang tid var TV Addons Fusion repository det største og mest populære opbevaringssted for Kodi brugere og båret alle de mest populære add-ons. Under undertryk på Kodi-tilføjelser tidligere i år gik tv-addonswebstedet og repositivet offline.

Det er for nylig kommet tilbage, men der er meget skepsis i Kodi-samfundet om, hvem der er bag den nye hjemmeside. Dette skyldes, at TVAddons-domænerne er blevet overført til et canadisk advokatfirma, DrapeauLex, der har været tæt knyttet til beslægtede overtrædelsessager. Returneringen af TVAddons repository og Indigo-værktøjet behandles derfor med forsigtighed af Kodi-brugere. Der er legitim frygt for, at det kan være en honeytrap øvelse for at lokke Kodi brugere til at inkriminere sig selv.

Live Tube-tilføjelsen er helt lovlig at bruge, og der er derfor ingen åbenbar grund til, at Kodi-brugere burde bekymre sig om at downloade det. Men det er muligt, at det indeholder spyware, der kunne forsøge at overvåge din aktivitet på andre Kodi-tilføjelser. Det anbefales derfor stærkt, at brugere, der downloader Live Tube, undgår at bruge andre tilføjelser, der kunne være ulovlige. Det er også vigtigt at bruge et VPN til enhver tid.

Sådan installeres Live Tube Add-on

Med Kodi downloadet sikkert på din enhed, er du klar til at begynde at installere add-ons og nyde den verden af underholdning, platformen tilbyder. Mens officielle tilføjelser nemt kan hentes fra det officielle Kodi-depot, skal uofficielle add-ons downloades fra uofficielle arkiver. Live Tube-tilføjelsen findes i Fusion Repository (se ovenfor for flere oplysninger om dette lager).

For at downloade Live Tube og andre uofficielle add-ons skal du først aktivere Kodi til at downloade software fra eksterne kilder. Du kan gøre dette ved hjælp af følgende enkle trin:
For at downloade Live Tube og andre uofficielle add-ons skal du først aktivere Kodi til at downloade software fra eksterne kilder. Du kan gøre dette ved hjælp af følgende enkle trin:
 1. Åbn Kodi og klik på Systemer ikonet, der ligner et tandhjulsikon og kan findes øverst til venstre på skærmen.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af " Ukendte kilder ”. Dette vil gøre det muligt for dig at downloade dem.
 4. Acceptere popup-advarselsmeddelelsen, der følger.

Med det er du klar til at downloade Live Tube-tilføjelsen. Dette er en lidt længere proces, men ikke mindre enkel, hvis du følger denne trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Systemer ikon.
 2. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde.
 3. Klik på URL-linjen midt på skærmen, som siger og skriv nøjagtigt den følgende webadresse: http://fusion.tvaddons.co
 4. Tilføj et navn, f.eks .fusion, for depotet i tekstfeltet nedenfor. Klik derefter på Okay.
 5. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen og vælg Tilføjelser så ikonet for åbne boks øverst i menuen på venstre side af siden.
 6. Klik på Installer fra Zip-fil, vælg derefter. fusion> kodi-repos> engelsk> repository.xbmchub-x.x.x.zip.
 7. Når opbevaringsdatabasen er installeret, vises en meddelelse øverst til højre på skærmen.
 8. Gå tilbage til Tilføjelser menu igen og klik på ikonet for åbent boks igen.
 9. Denne gang klikker du på Installer fra depot> TVADDONS.CO Add-on Repository> Video Addons> Live Tube> Installer.
 10. Du skal vente på bekræftelsesmeddelelsen igen, men når du ser den, skal Live Tube-tilføjelsen være tilgængelig til brug i dit add-on-bibliotek.

Tjek video tutorial

Live Tube Add-on Review

Live Tube er en ny Kodi add-on, så det er tidlige dage at tilbyde for meget dom på sine fordele eller på anden måde. Det blev oprettet af TVAddons.co, som du kan læse mere om ovenfor. De har en stærk rekord for at udvikle meget succesrige add-ons i fortiden, men der er nogle tvivl om deres seneste inkarnation.

Men Live Tube ser ud til at være en lyd add-on og er helt sikkert nem at bruge. Det er drevet af YouTube, og derfor er alt indhold på Live Tube 100% fri og lovlig at bruge. Tilføjelsen tager fordele ved de ofte oversete live streams, der er tilgængelige på YouTube. Disse kan ofte være vanskelige at identificere eller søge på den primære YouTube-tilføjelse eller deres hjemmeside. Live Tube gør det nemt ved at tilbyde links til alle de bedste live streams, som YouTube har at tilbyde.

Image
Image

Enkel at bruge, men ingen søgefunktion endnu

Live Tube-tilbehøret er pænt designet med en simpel menu, der tilbyder en række emner at vælge imellem. Det er et eklektisk mix i øjeblikket, herunder ting som Dyr, Gaming, Mobil, Nyheder, Nylig Mobil, Seneste Live Strømme, Sport, Teknologi og Kommende Live Strømme. Det er sandsynligt, at dette menupunkt vil udvikle sig som add-on-senge. Det gør det lidt udforskende for at finde det indhold, du er interesseret i, men det er stadig meget nemmere end at bruge YouTube.

En ting, som Live Tube mangler i øjeblikket, er en søgemaskine, som er en skam. Forhåbentlig er dette noget, der vil blive tilføjet i den nærmeste fremtid. Inden for Live Tube vil brugere alligevel finde et stort udvalg af live streaming indhold, herunder en række officielle kanaler, som har underskrevet aftaler med YouTube. Det vil også gøre specialindhold og eksklusive live events tilgængelige ad hoc, som YouTube viser det.

Streaming Live Tube indhold på dit tv

De fleste foretrækker at se live stream indhold på en større skærm med tv er det mest populære middel. Heldigvis er der et par forskellige måder, du kan streame indhold fra Kodi-add-ons som Live Tube på dit tv.

For det første tilbyder mange enheder HDMI-forbindelser, som giver dig mulighed for at tilslutte iPads og mobiltelefoner direkte til dit tv. Disse kan fungere, men forbindelsen og billedkvaliteten kan variere. En bedre mulighed er at installere Kodi på en Amazon Fire TV Stick. Disse små enheder er billige at købe, tilslut dig direkte til dit tv og tilbyde en fantastisk billedkvalitet. De er perfekte til Kodi-brugere og bliver hurtigt den mest enhed blandt Kodi-brugere.
For det første tilbyder mange enheder HDMI-forbindelser, som giver dig mulighed for at tilslutte iPads og mobiltelefoner direkte til dit tv. Disse kan fungere, men forbindelsen og billedkvaliteten kan variere. En bedre mulighed er at installere Kodi på en Amazon Fire TV Stick. Disse små enheder er billige at købe, tilslut dig direkte til dit tv og tilbyde en fantastisk billedkvalitet. De er perfekte til Kodi-brugere og bliver hurtigt den mest enhed blandt Kodi-brugere.

Det er virkelig nemt at installere Kodi på din Amazon Fire TV-stav, og endnu bedre kan du også nemt installere IPVanish VPN takket være deres dedikerede Amazon-app.

Konklusion

Mens Live Tube er en relativ nykommer til Kodi-scenen, har den allerede vist sig at være et populært valg - især blandt brugere, der favoriserer levende YouTube-streams. Har du et spørgsmål om vores installationsinstruktioner, retur af Fusion eller noget andet? Forlad os besked i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.