Sådan tilføjes Dropbox og Google Drive til MS Office 2016 Gem steder

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjes Dropbox og Google Drive til MS Office 2016 Gem steder
Sådan tilføjes Dropbox og Google Drive til MS Office 2016 Gem steder
Anonim

MS Office 2016 har en ulige slags begrænsning; Du kan ikke tilføje lokale mapper som gemme steder. Det vil huske de seneste steder, hvor du har gemt en fil til, eller steder, hvor du har åbnet en fil fra. Det eneste problem er, at de opdaterer regelmæssigt, og du kan ikke knytte en bestemt placering. Hvis du er på Windows 10, og du ikke har fjernet OneDrive, vises den som en af de gemte placeringer i MS Office. Selvfølgelig bruger ikke alle OneDrive. Folk foretrækker Dropbox og Google Drev. Sådan kan du tilføje Dropbox og Google Drev til MS Office 2016 gemme placeringer.

Tilføj Dropbox som en gemt placering

Du skal have Dropbox-appen installeret på dit system for at tilføje den som en gemsted i MS Office 2016. Log ind på Dropbox og vælg en placering til din Dropbox-mappe. Derefter åbner du appens indstillinger fra systembakken. På fanen Generelt skal du kigge efter Microsoft Office-tilføjelsesafsnittet. Aktivér 'Vis Dropbox som gem lokalisering i Microsoft Office', og genstart alle og alle MS Office-apps, du har åbnet.

Image
Image

Tilføj Google Drev som en gemt placering

Du skal installere en speciel plug-in for at tilføje Google Drev som en gemsted i MS Office. Denne plugin er ikke inkluderet i Google Drev-appen. Alt du skal gøre er at downloade og installere Google Drive-pluginprogrammet til Microsoft Office, og Google Drive bliver tilføjet som en gemt placering. Du skal ikke nødvendigvis installere Google Drev-appen på dit system, men når du gemmer et dokument eller et regneark på dit drev, skal du logge ind på din Google-konto.

Når du installerer plug-inen først og åbner en MS Office-app, åbnes tilmeldingssiden automatisk i din standardbrowser. Du kan logge ind på din konto, eller du kan udsætte den, indtil du skal gemme filer på dit drev.

Image
Image

Tilføj / fjern OneDrive

Hvis du har OneDrive installeret på dit system, tilføjer det automatisk sig som en gemsted i MS Office. Du behøver ikke at sætte det op eller aktivere noget som du skal med Dropbox. OneDrive er et Microsoft-produkt, så det er i virkeligheden bare skohorn i hvert andet Microsoft-produkt på dit system. Hvis du vil fjerne OneDrive som en gemsted fra MS Office, skal du helt og holdent fjerne OneDrive fra dit system. Hvis du er en opdatering af Windows 10 Creators, er det nemt at afinstallere OneDrive fra appen Indstillinger.

Populært emne.