Specto Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges Specto

Indholdsfortegnelse:

Specto Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges Specto
Specto Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges Specto
Anonim

Hvis du kan lide at se film eller tv-shows, skal du Specto Kodi add-on kan meget vel være lige hvad du har brug for at slukke dit ønske om indhold, især hvis du var fan af den langdæmpede Genesis-tilføjelse. Efter alt er Specto (mere formelt kendt som "Specto Fork") baseret på Genesis.

Image
Image

Vi er ved at fortælle dig præcis, hvordan du kan installere dette indholdsrige add-on på Kodi. Når vi får det i gang, giver vi dig en rundvisning af sine mest interessante funktioner, film og tv-shows.

Beskyt dig selv under streaming, brug en VPN

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger en VPN, når du bruger Kodi, da det vil holde din internetudbyder i stand til at se, hvad du laver og sende dig besked om ophavsret, eller afbryde din internettjeneste. En yderligere fordel ved at bruge en VPN er, at den giver dig adgang til geoblokket indhold (som et andet lands Netflix) ved at forfalske din placering via proxyservere over hele kloden.

Der er mange VPN'er på markedet at vælge imellem, men vi har taget hensyn til følgende faktorer for at gøre vores anbefaling til Kodi-brugere:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - Få ting er så frustrerende, at du bliver klar til at se dit yndlingsprogram, kun for at blive afbrudt af buffering. En uheldig virkelighed ved VPN-teknologi er, at det vil sænke forbindelseshastighederne, da det tilføjer krypteringslag og omdirigerer din trafik via fjerntliggende proxyservere. Men de bedste VPN-udbydere har fundet geniale måder at minimere denne afmatning, hvilket giver mulighed for uafbrudte strømme og downloads.
 • Nulloggeringspolitikker - Mens der i øjeblikket findes streaming i noget af et lovligt gråt område, er lovgivning altid indført for at begrænse brugernes adgang til indhold. VPN'er, der holder logger over din aktivitet, giver dig sårbare over for juridiske konsekvenser, da loven kan ændre sig for at kræve, at udbydere og internetudbydere forkaster over alt fra din trafik til dine DNS-anmodninger og mere. Strenge nulloggeringspolitikker giver ægte anonymitet og beskytter dig mod fremtidige overreagelser.
 • Ingen båndbredde restriktioner - Da streaming er en dataintensiv proces, vil du gerne sikre, at din VPN ikke dækker din båndbredde. For at undgå pludselige afbrydelser i din Kodi filmnat skal du skyde for udbydere, der tillader ubegrænset båndbredde.
 • Ingen begrænsninger i trafikken - Mange VPN'er forbyder visse typer trafik, især P2P og torrents. Mange Kodi-tilføjelsesprogrammer gør brug af disse protokoller til at fungere, så sørg for at vælge en leverandør, der ikke giver dig handelsfunktionalitet til sikkerhed.
 • Software kompatibilitet - For at du kan nyde den beskyttelse, som VPN giver dig, skal du sørge for, at den kan fungere på samme enhed, som du bruger til streaming. De bedste VPN'er arbejder på en bred vifte af platforme.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Vi har brugt meget tid på at teste de forskellige VPN'er på markedet, og vores bedste anbefaling til Kodi-brugere er uden tvivl IPVanish. Denne udbyder lover en komplet sikkerhedsløsning, og i henhold til vores kriterier leverer de virkelig. Ved at bruge industriel standard 256-bit AES-kryptering til at dække dine data, ville det tage den mest sofistikerede computer millioner af år at knække den. Du behøver heller ikke at bekymre dig om, at dit privatliv bliver kompromitteret, når du mister forbindelsen (som nogle gange sker med VPN'er), da IPVanish har en automatisk kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse.

Andre vigtige fordele, som IPVanish tilbyder, omfatter:

 • Et massivt netværk af 850 proxyservere i 60 forskellige lande, hvilket giver brugerne rigelige metoder til at omgå geoblokering og optimere deres forbindelseshastigheder, samtidig med at anonymiteten opretholdes.
 • Ingen hastighedskapsler, ingen spjæld, ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på trafiktyper (inklusive P2P og torrent).
 • Absolut IKKE logning af nogen art, der sikrer, at din aktivitet aldrig bliver brugt mod dig ved at overrejse regeringer eller internetudbydere.
 • Letvægts- og brugervenlige apps tilgængelige på de fleste større platforme, herunder Windows, Mac OS, Android, iOS og endda Amazon Fire TV-stiften.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Installation af Specto Add-on på Kodi

Installering af Specto på Kodi er ret simpelt, især hvis du følger vores trinvise procedure. Der er flere måder, hvorpå det kan installeres, men vi valgte at installere det fra Smash-depotet, da vi mener, at det er en af de nemmeste måder. Det er en todelt proces, hvor du først installerer depotet og derefter selve tilføjelsen.

Før vi fortsætter, er det vigtigt at sikre, at dine Kodi-indstillinger tillader installation af tredjeparts software. Du kan aktivere "ukendte kilder" med følgende instruktioner, startende fra Kodi-startskærmen:

 1. Klik på parametreikonet (det lille gear øverst til venstre)
 2. Klik Systemindstillinger, Vælg Tilføjelser i venstre rude og du vil se " Ukendte kilder"I hovedvinduet
 3. Sørg for, at indstillingen er aktiveret, og klik på den, hvis den ikke er

Første skridt: Installation af Smash Repository

Et lager (mere almindeligt benævnt "repo") er samling af tilføjelser, der let kan gennemses og installeres i Kodi. Det er lidt som Google Play Butik til Android-enheder eller Apple App Store for iOS-enheder. Men med Kodi har du flere valg af repositorier. Mens der er en officiel Kodi-repo, er det de uofficielle, der indeholder de mest spændende tilføjelser.

En stor fordel ved repositories er, at når du installerer et add-on, vil repoen også tage sig af eventuelle afhængigheder og automatisk installere de fleste nødvendige tilføjelser eller udvidelser. Smash repository indeholder Specto add-on, så lad os installere det først.

Fra Kodi-startskærmen skal du vælge Parametre ikon. Det er det lille gear øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Vælg derefter Filhåndtering.

Image
Image

Dobbeltklik Tilføj kilde i venstre rude.

Image
Image

Klik Ingen og i kassen, der åbner, indtast kildebanen præcis som følger: https://mediarepos.net/kodistuff/ klik derefter på Okay.

Image
Image

Klik Okay endnu en gang for at gemme den nye kilde.

Nu, tilbage til Kodi startskærm, vælg Tilføjelser i venstre rude og vælg derefter Pakkebrowser (ikonet med lille åbent boks) øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Vælg Installer fra zip-fil Derefter vælges i boksen, der åbnes Kodistuff kilde. Det er den kilde, vi lige har tilføjet.

Image
Image

Du vælger derefter - SmashRepo.zip fil og klik på OK.

Image
Image

Smash-depotet installeres som bekræftet af meddelelsen øverst til højre på skærmen.

Andet trin: Installation af Specto Add-on

Nu, hvor vi har installeret Smash-depotet, er det eneste, der skal tilbage, at installere selve tilføjelsen.

Du skal stadig være på skærmen Add-on Browser. Du skal blot klikke på Installer fra depot. Inden for listen over tilgængelige lagre (dit kan være forskelligt fra skærmbilledet, afhængigt af hvad andre reposer du allerede har), vælg - SMASH Repo.

Image
Image

Klik Video tilføjelser derefter Specto - … Gaffel.

Image
Image

I boksen, der åbnes, skal du blot klikke på Installere knappen nederst til højre.

Inden for et par minutter vil add-on-installationen være færdig, som bekræftet af meddelelsen øverst til højre på skærmen og tilstedeværelsen af et afkrydsningsfelt ved siden af tilføjelsesnavnet.
Inden for et par minutter vil add-on-installationen være færdig, som bekræftet af meddelelsen øverst til højre på skærmen og tilstedeværelsen af et afkrydsningsfelt ved siden af tilføjelsesnavnet.
Det er det! Vi har installeret Specto add-on med succes.
Det er det! Vi har installeret Specto add-on med succes.

ANSVARSFRASKRIVELSE: AddictiveTips.com godkender eller anbefaler ikke brugen af Kodi eller nogen tilføjelse til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, som du ikke har ret til. Vi er ikke ansvarlige for hvad du beslutter dig for at gøre med indholdet af denne artikel. Software piratkopiering er ikke noget, vi støtter eller godkender, og vi anbefaler kraftigt brugere kun at få adgang til indhold, som de retligt har ret til. Som Kodi-bruger skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at du ikke overtræder nogen lov om ophavsret.

En guidet tur til Specto Add-on

Nu hvor vi har installeret Specto add-on, lad os se på de vigtigste og mest interessante funktioner.

Genesis of Specto

Specto er en relativ nykommer til Kodi scenen, selvom dens arv går tilbage til et enormt populært (og passende navn) add-on kaldet Genesis. Hamburgeret af en udvikler ved navn Lambda, brugerne elskede sit enorme udvalg af film og tv-shows og dets imponerende valg af kilder til hver titel. Desværre forsvandt Genesis lidt over et år siden.

Alt var ikke tabt, men som en anden udvikler kaldte Mr. Know besluttede at gøre en gaffel af Genesis add-on. En gaffel, for dem der ikke er bekendt med udtrykket, er et program, der er direkte afledt af en anden. Du kan tænke på det på samme måde, hvordan du tænker på en spinoff til en populær tv-serie. Så, hr. Know tog Genesis-koden, ændret og forbedret den, og frigjorte den som Specto … Gaffel-add-on.

Hovedmenu

Ved åbning af Specto add-on vises hovedmenuen.

Image
Image

Vi får et dybere kig på sektionen Film og tv-udsendelser om et øjeblik. Hvad angår de andre muligheder, der er værd at nævne, Min Specto vil give dig adgang til ethvert indhold, du har markeret som favorit, Seneste film og Seneste episoder vil liste de seneste tilføjelser, og Værktøj vil give dig adgang til add-ons mange parametre. Med hensyn til parametre anbefaler vi stærkt, at du ikke ændrer dem, medmindre du ved præcis, hvad du laver. Ellers risikerer du at bryde noget og miste en del af add-onens funktionalitet.

Den sidste mulighed i hovedmenuen, Søg, vil lade dig søge enten film eller tv-udsendelser efter titel eller efter skuespillernavn - som tilføjelsen refererer til som Mennesker.

Film sektion

En af de store styrker i Specto add-on er dens filmvalg. Når du klikker på menuen Film, vil du se menuen Film.

Der er en hel del muligheder. Lad os se, hvad hver enkelt gør.
Der er en hel del muligheder. Lad os se, hvad hver enkelt gør.

Det første valg giver dig mulighed for at gennemse film ved Genre. Der er mere end 20 af dem at vælge imellem: Action, Eventyr, Animation, Biografi, Komedie, Kriminalitet, Drama, Dokumentarfilm, Familie, Fantasi, Historie, Horror, Musik, Musical, Mysteri, Romantik, Science-fiction, Sport, Thriller, Krig og vestlige. Denne funktion gør det nemt at gennemse film fra en bestemt genre.

Det næste valg, År, vil lade dig gennemse film efter udgivelsesår. Når du har indtastet det pågældende afsnit, vælger du et år - det går så langt tilbage som 1969 med over 300 titler alene for det pågældende år - og du får se en liste over alle tilgængelige film, der blev udgivet det pågældende år.

Den næste mulighed, Mennesker, lader dig gennemse film efter skuespiller. Nyttigheden af dette afsnit er begrænset, idet listen kun indeholder ca. 100 skuespillere, nogle af dem er relativt uklare og mangler nogle store superstjerner. Desuden er det i tilfældig rækkefølge, hvilket gør det svært at finde en given skuespiller. Heldigvis udgør Spectos søgefunktionalitet denne mangel.

De næste fem muligheder, Udvalgte, Folk ser, Mest populære, Mest stemte, og Box Office, liste de film sorteret i forskellige rækkefølge af popularitet som angivet af hver kategori navn. Den Udvalgte, Folk Watching, Mest populære og Box Office er ikke meget forskellige og vil returnere lignende, om end noget anderledes resultat. Mest stemte vil returnere forskellige resultater fra de andre fire, da det anser det samlede antal stemmer siden filmens udgivelse, så ældre film kan have flere stemmer end de seneste på grund af deres fortid og / eller løbende popularitet og vises højere på listen.

Det Oscar vindere udvælgelse forventes listende film, der har vundet Academy Awards for Best Movie. Listen sorteres i faldende kronologisk rækkefølge, med en film om året. Det går helt tilbage til oprindelsen af Academy Awards i 1920'erne.

Det I teatre udvælgelse lister film, der stadig vises i teatre. Meget nyttigt, hvis du vil se de nyeste film.

Seneste film, lister film i kronologisk rækkefølge af udgivelse, med den seneste øverst.

De resterende tre valg, foretrukne, People Search, og Søg vil give dig adgang til film, du har markeret som favoritter, søg film pr. skuespiller eller søg film pr. titel. De er identiske med det tilsvarende valg fra add-ons hovedmenu.

Tv viser sektion

Når du vælger tv-udsendelser fra Spectos hovedmenu, vises følgende menu

Menuen er ikke i modsætning til menuen Film, selvom nogle valg er forskellige, eller de fungerer ikke på samme måde. Lad os se nærmere på hvad der er derinde.
Menuen er ikke i modsætning til menuen Film, selvom nogle valg er forskellige, eller de fungerer ikke på samme måde. Lad os se nærmere på hvad der er derinde.

Det Genre udvælgelsen indeholder næsten de samme elementer som film genre lister med et par tv-show specifikke tilføjelser. For eksempel er der Game-Show, Reality-TV og Talk-Show genrer, hvis indhold er selvforklarende.

Det Y øre udvælgelsen fungerer lidt anderledes end sin film modstykke, fordi den betragter startår i tv-serier og ikke aktuelle episoder. For eksempel vises et show, der startede i 2010, under det pågældende år, selvom det stadig kører.

Det Netværk udvælgelse vil liste tv-shows efter netværk, som de oprindeligt udsendte. Der er over 60 forskellige netværk, hovedsagelig amerikanske, britiske og canadiske. Det omfatter en blanding af standard-broadcast-netværk, kabelkanaler og et par web-baserede tjenester.

De næste fire valg, Folk ser, Mest populære, Meget bedømt og Mest stemte ligner deres film modstykker. Faktisk er de ikke meget forskellige fra hinanden, selvom de hver især har subtile forskelle.

Det næste valg, TV Kalender er en af de mest interessante. Det viser alle tilgængelige episoder pr. Luftdato. Når du går ind i afsnittet, vælger du først en dato inden for de sidste 30 dage, og en liste over alle tilgængelige episoder, der er sendt på den pågældende dato, vises. Det er en temmelig nyttig funktion til at indhente ubesvarede episoder af dine yndlings tv-shows.

Det Seneste episode udvælgelse vil vise netop dette, et udvalg af den seneste episode af mange aktuelt airing viser. Desværre er jeg ikke sikker på, at dette altid er opdateret, da det tilsyneladende mangler nyere episoder af aktuelle shows.

De næste to valg, Favorit Episoder og foretrukne, vil give dig adgang til dine yndlings tv-shows. De adskiller sig i, at den første vil vise individuelt favoriserede episoder, og den anden vil liste komplette serier, som du har markeret som favoritter.

Og endelig, den Søg valg vil lade dig udføre en titel søgning blandt alle de tilgængelige tv-shows.

Vores foretrukne og mindst favoritte egenskaber ved Specto

En af de bedste funktioner i Specto, en der virkelig gør det skiller sig ud, er antallet af kilder, det vil scanne i realtid for at finde indhold for ethvert valg. Lad mig forklare: Når du har valgt en film eller en tv-show-episode, vil Specto bruge flere sekunder til at scanne internettet til kilder og præsentere en liste over alle tilgængelige kilder.

Du kan vælge nogen af dem, men det er altid bedre at vælge den øverste kilde, da listen er i faldende orden af kvalitet. Men hvis du ønsker at spare på båndbredde, skal du vælge en af den laveste kvalitet (markeret LQ) nær bunden af listen. Og hvis en kilde spørger om parring, foreslår jeg, at du ikke gider med det, og klik bare på annullering. Den vil automatisk prøve den næste kilde, indtil den finder en, der virker.
Du kan vælge nogen af dem, men det er altid bedre at vælge den øverste kilde, da listen er i faldende orden af kvalitet. Men hvis du ønsker at spare på båndbredde, skal du vælge en af den laveste kvalitet (markeret LQ) nær bunden af listen. Og hvis en kilde spørger om parring, foreslår jeg, at du ikke gider med det, og klik bare på annullering. Den vil automatisk prøve den næste kilde, indtil den finder en, der virker.

På den nederste side fandt jeg, at add-onen mangler en beskrivelse af individuelle episoder af tv-shows. Når du gennemsøger eller søger efter tv-viser-episoder, viser den venstre rude beskrivelsen af serien i stedet for den for episoden. Det er dog kun en mindre ulejlighed, og bestemt ikke en showstopper.

Samlet set vil Specto add-on give dig masser af film- og tv-shows indhold. Faktisk kan en hel levetid ikke engang være nok til at se det hele! Hvis du er film- eller tv-fan, eller hvis du savner Genesis-tilføjelsen, er den her for dig.

Populært emne.