Kodi Horizon Build - Sådan installeres Horizon Build on Kodi 17

Indholdsfortegnelse:

Kodi Horizon Build - Sådan installeres Horizon Build on Kodi 17
Kodi Horizon Build - Sådan installeres Horizon Build on Kodi 17
Anonim

En af de vigtigste bidragende faktorer til Kodis hurtige succes er dens open source-arkitektur, som har åbnet døren til hele verdener af tilpasningsevne. Fra overflod af tilføjelser fra tredjeparter, som giver brugere mulighed for at se uendeligt streaming indhold til skind som flodmundinger, der i høj grad forbedrer udseendet og følelsen af grænsefladen, leverer Kodi ingenting, hvis ikke muligheder.

Brugerdefinerede Kodi builds er versioner af basissoftwaren, der er tilpasset til at tilbyde forskellige skind og en række forudvalgte addons alt sammen i en bekvem pakke. En af de nyeste og mest populære af disse er Horizon build, som indeholder en virkelig fantastisk hud samt 26 addons, der virker intuitivt med dets menustruktur. I denne vejledning vil vi guide dig gennem download- og installationsprocessen, mens du dybere dybere ind i hvad Horizon har at byde på.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Påmindelse

Før vi fortsætter på resten af artiklen, lad os bruge et øjeblik til at diskutere din sikkerhed, når du bruger Kodi. Selvom platformen faktisk er 100% lovlig at bruge, åbner dens open source-natur døren til tredjepartsudvikleraddoner, der kan give adgang til begrænset indhold. Som følge heraf har internetudbydere og indehavere af ophavsret taget en lidt svag udsigt over Kodi og kan forhåbentlig slam sine brugere med meddelelser og advarsler (selv når deres aktivitet holdes strengt over bord).

Af denne grund anbefaler vi, at du får et godt VPN, som vil beskytte dig mod dette ansvar ved at anonymisere din aktivitet online. Der er mange tjenester på markedet at vælge imellem, men vi har indsnævret feltet ved hjælp af følgende kriterier:

 • Hurtige hastigheder
 • Stærke privatlivsbestemmelser
 • Ingen begrænsninger på trafiktyper eller båndbredde
 • Bred server tilgængelighed

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Uden tvivl er det bedste VPN, vi har fundet til brug sammen med Kodi, IPVanish, som er fyldt med funktioner, som brugerne faktisk har brug for. For det første er 256-AES-kryptering næsten ikke umulig at revne, selv af verdens mest sofistikerede computere. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk dræbebryder sikrer, at dine data forbliver sikre, selvom din forbindelse ikke er. En streng politik uden logning beskytter dig mod stævninger fra overreaching myndigheder. For at starte op, er over 40.000 delte IP-adresser tilgængelige via 850 proxyservere i 60 lande over hele verden, hvilket sikrer, at du altid forbliver helt anonym. Har vi nævnt, at IPVanish altid er lynrask, selv når streaming i HD og 4K? Denne VPN tjekker alle de vigtige kasser i vores kriterieliste og meget mere og får dermed vores entusiastiske anbefaling til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder a 7-dages pengene tilbage garanti hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Du kan spare en massiv 60% her på den årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / måned.

Sådan installeres Horizon Build on Kodi

Når Kodi og din VPN er installeret sikkert på din enhed, er du klar til at downloade og installere Horizon Build. Horizon kan findes i Ares Wizard, som kan downloades på din Kodi som følger:

 1. For det første skal du downloade Ares Wizard-depotfilerne på din enhed. For at gøre dette skal du besøge http://ares-repo.eu og download aresproject.zip.
 2. Derefter skal du åbne Kodi og vælge Tilføjelser Klik derefter på ikonet Åbn boks øverst i menuen på venstre side af siden.
 3. Klik på Installer fra Zip-fil, navigere til, hvor du downloader repository.aresproject.zip og klik Åben.
 4. Tilbage til Addons menuen, og klik derefter på ikonet for åbent boks igen . Denne gang klikker du på Installer fra depot> Ares Project> Program addons> Ares Wizard.
 5. Klik endelig på installere at installere Ares Wizard Repository. Når opbevaringsdatabasen er installeret, vises en meddelelse øverst til højre på skærmen.

Efter disse fem trin installeres Ares Wizard på din Kodi. Når du har gjort det, er der kun nogle få enkle trin til at downloade og installere Horizon build:

 1. På Kodis startside skal du klikke på Addons> Programs> Ares Wizard.
 2. Vælg menuen øverst på skærmen Gennemse Builds rul derefter ned og vælg
 3. Klik på SamWich1986
 4. Klik på Horizon Krypton
Image
Image

Du har nu mulighed for at installere bygningen oven på din eksisterende Kodi eller geninstallere fra bunden ved hjælp af Horizon build. Hvis du ikke har noget imod at miste nogen addons eller andet indhold på din eksisterende Kodi, kan du vælge Frisk Start. Dette vil slette din eksisterende Kodi og geninstallere en ny version med Horizon build, som skal genstarte automatisk, når installationen er færdig.

På den anden side, hvis du vil beholde din eksisterende Kodi-opsætning og installere Horizon-bygningen også, skal du gøre følgende:

 1. Når Muligheder skærmbilledet vises, skal du kontrollere alle følgende punkter:

  • Hold mine favoritter
  • Bevar mine kilder
  • Gem mine addon-indstillinger
 2. Når Horizon build har installeret, bliver du spurgt, om du vil reate en sikkerhedskopi af din hud / profil. Vælge Ja.
 3. Du bliver så spurgt, om du vil indtaste for at vinde præmier. Vi foreslår, at du vælger Ingen her da denne mulighed sandsynligvis vil involvere deling af brugerdata med udvikleren.
 4. Du bliver derefter fortalt, at Kodi skal lukke for at fuldføre installationen. Vælg Okay. Kodi genstarter ikke automatisk, så du skal derefter manuelt genåbne den. Af og til vises en fejlmeddelelse på dette punkt. Hvis du modtager en, skal du afslutte Kodi og derefter indlæse programmet igen. Når Kodi har åbnet, skal du se Horizon bygge, snarere end din eksisterende.

Installation [Video] Tutorial

Horizon Build - en oversigt

Når du har fået Horizon bygget til at blive installeret, hvad kan du se frem til? Svaret er en Kodi-bygning, der er skræddersyet til dem, der ønsker at streame medieindhold. Det har et lyst og jazzy udseende, og det første du vil bemærke er, at menuerne og undermenuerne er lidt anderledes end det du er vant til. Horizon build tilbyder følgende streaming menu muligheder direkte fra Kodi hjemmesiden:

Image
Image
 • Live TV
 • Sport
 • Fitness
 • Børn
 • Mars
 • Venus
 • Wildlife
 • musik
 • Film
 • TV-shows

Disse menuer tilbyder en hurtig forbindelse til de forskellige tilføjelser, der er inkluderet i Horizon build. Du kan rulle gennem dem på Kodi hjemmesiden ved hjælp af enten venstre pil på tastaturet eller den venstre knap på din Amazon Fire TV-stav fjernbetjening. Her er en kort oversigt over, hvad brugere finder i hvert afsnit:

 • Live TV: Fanebladet Live TV åbner en lang liste med 129 live-tv-kanaler. Størstedelen af disse er fra Storbritannien eller USA, men nogle andre er også inkluderet. Det er ikke det mest brugervenlige af muligheder; da vi testede det, virkede ganske få af linkene simpelthen ikke, hvilket var skuffende. Når Live TV-menufanen på Kodi-hjemmet er et par andre muligheder, der for det meste er selvforklarende. Det omfatter Sky Movies, UK Turk Playlists, Filmon.TV og 24/7 Shows, som er alle Kodi addons, der udvider mængden af indhold, du kan få adgang til fra din enhed. Der er også en rigtig handy fane, der hedder lande, som lader dig søge indhold efter land eller oprindelsesregion. Det er rigtig godt for brugere, der søger indhold, der ikke er engelsksprogede, selvom ganske få links er geobeskyttede, så du skal forbinde din VPN til en server i det rigtige land for at se dem.
 • Sport: Sportsmenuen tilbyder i grunden hurtige links til et antal af de medfølgende Kodi addons, som tilbyder sportsindhold. Disse omfatter Maverick, Project D, SportsDevil, Halow TV og Stream Army. Hvis du klikker på fanen Sportsmenu selv, åbner du bare Stream Army, hvilket er lidt mærkeligt og kan være irriterende, indtil du bliver vant til det. En gang her arbejder alle addons som normalt, selv om nogle måske ikke er de nyeste versioner, så du skal måske opdatere.
 • Fitness: Fitness-menuen er afgørende en række links til populære fitnesskanaler fra YouTube og giver dig mulighed for at streame dem direkte. Kanaler, der er tilgængelige, omfatter PopSugar, Fitness, Body Rock og Sarah Fit.
 • kids: Fanen Kids Børn tager dig direkte til Bobs Unlimited Kodi addon, som har et stort udvalg af børn indhold og er inkluderet i Horizon build. Under denne hovedmenuflap findes en række undermenuindstillinger, som omfatter tv-shows, tegnefilm, Disney, klassikere og film. Disse linker til relevant og mest børnevenligt indhold fra forskellige andre addons herunder Covenant, Bobby's Cartoons, Maverick og Stream Army.
 • Mars & Venus: Disse to menuvalg er skræddersyet til at passe til alle køns stereotyper af, hvad mænd og kvinder kan lide at se. Under Mars finder du Sci-Fi, komedie, dokumentarfilm, biludstillinger og voksne tegnefilm, mens Venus tilbyder sæbeoperaer, rom-coms, musikaler, træningsvideoer og reality-tv. Det faktiske indhold, der er trukket fra forskellige tilføjelser, herunder Covenant, Maverick, The Pyramid, Bobs Unlimited og DandyMedia, er ret anstændigt, hvis du kan komme forbi de ret køns-stereotype titler.
 • Wildlife: Forudsigeligt indeholder fanen Wildlife dokumentarfilm og film med natur- og dyrtemaer. Disse synes hovedsagelig at stamme fra Pyramid addon. Under hovedmenuen fanen er undermenuen, der linker til National Geographic, Animal Planet, Ray Mears, Brian Cox og Nature Docs. Masser af natur entusiaster at nyde her.
 • Film: Menuen Filmmenu er i vid udstrækning baseret på Covenant Addon, og ved at klikke på fanen Filmmenu vil du komme til hovedmenuen for denne addon. Under denne fane findes en række undermenuindstillinger, herunder genrer, år, mest populære, i teatre og box office. Disse er alle identiske med, hvad der findes i Covenant og synes at bare forbinde til addon. Men Covenant er fantastisk til filmindhold, så det er bestemt ikke det værste i verden.
 • musik: Som film er Musikmenu-mulighederne også primært bygget på et enkelt tillæg. Denne gang er det The-Music-Source, som er knyttet direkte fra menuen Musikmenu. I mellemtiden forbinder de forskellige undermenuindstillinger nedenfor også deres modparter i The-Music-Source. Mens der faktisk er mangel på addon-variation i dette afsnit, er den, den bruger, meget velegnet til opgaven.
 • TV-shows: Endnu en gang er tv-menuen valgmulighed forankret i Covenant addon og linker direkte gennem. Undermenuindstillingerne, som omfatter genrer, netværk, mest populære, nye shows og airing i dag, linker også direkte til addonet. Men igen er Covenant en af de bedste addons rundt for tv-indhold, så det giver mening.

PRO: Hvad er godt om Horizon?

Der er en række væsentlige fordele ved Horizon Build. For det første ser det godt ud med et lyst og spændende design, der adskiller sig markant fra den estuære hud, som de fleste Kodi-brugere er vant til. Måske vigtigere er det en rigtig brugervenlig bygning. Menuerne er klare, og layoutet er nemt at bruge, og som en ny bygning opdateres den også regelmæssigt. Vi har haft bemærkelsesværdigt få klager fra brugere, der kæmper for at finde vej omkring Horizon, hvilket er til udviklerens kredit.

Der er et par smarte funktioner inkluderet i Horizon, som fortjener ros også. Live TV Lande søgemuligheder er ikke tilgængelig overalt og faktisk fungerer, hvilket er et stort plus. Horinsons udvalg af addons er også en klog. For de menupunkter, de tilbyder, har de valgt de rigtige addons for at maksimere tilgængeligt indhold uden problemer med fordobling eller for mange brudte links.

CONs: Hvad er ikke så godt om Horizon?

Vi har allerede nævnt problemerne med Live TV-kanalforbindelserne, der ikke fungerer. Det er en skam, fordi Live TV er en stor tegning for Kodi-brugere. Problemet synes at være med builds addons snarere end geo-begrænsninger eller andre problemer også. Det er noget, som udvikleren bør søge at behandle som et uopsætteligt spørgsmål.

Der er også nogle menuvalg, som fører ned blinde allierede med begrænsede indholds tilbud i slutningen af dem. Dette kan være meget frustrerende for brugerne. Det ville være langt bedre at have færre menuforbindelser, men sørg for, at de alle arbejder, samtidig med at der opretholdes et anstændigt udvalg af muligheder.

For nogle brugere kan disse være store problemer, men for mange er de mindre irritationer og forringer ikke hvad der ellers er en forståeligt populær ny Kodi-bygning.

Konklusion

Horizon build tilbyder et strømlinet brugergrænseflade og et smart udvalg af addons. Har du haft problemer med installation? Har du flere forslag til, hvordan denne nye bygning kunne forbedres i fremtiden? Lad os give os en kommentar nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.