Alle Wrestling Kodi Add-on - Installation og guidet tur

Indholdsfortegnelse:

Alle Wrestling Kodi Add-on - Installation og guidet tur
Alle Wrestling Kodi Add-on - Installation og guidet tur
Anonim

Det Alle wrestling add-on til Kodi fra udvikler RayW1986 er hvad du har brug for, hvis du er en wrestling fan, da den har en overflod af indhold fra de fleste større brydningskampagner. Vi viser dig trin for trin, hvordan du installerer denne cool add-on og derefter gennemgår en rundvisning af de vigtigste og interessante funktioner. Vi diskuterer derefter fordelene og ulemperne ved add-onen og foreslår et par andre attraktive muligheder for wrestling fans.

Image
Image

Beskyt dig selv, mens du bruger Kodi - Brug en VPN

Internetudbydere kan ikke lide at du streamer indhold. Når de ser dig gøre det, kan de sende dig meddelelser om ophavsretskrænkelser, gashånd ned din hastighed eller endog forstyrre din tjeneste. En VPN vil holde din internetudbyder i stand til at se, hvad du laver og undgå disse irritationer. Desuden vil brugen af en VPN give dig adgang til geoblokeret indhold ved at forfalske din placering.

Der er mange VPN-leverandører at vælge imellem. Vigtige faktorer at overveje, når man vælger en, er:

  • hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering,
  • no-logging politikker for at beskytte dit privatliv,
  • ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og
  • software, der er tilgængelig for alle dine enheder.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish. Det tilbyder en komplet sikkerhedsløsning, der opfylder alle vores kriterier. IPVanish har alle de nødvendige funktioner med et udbredt netværk, ingen hastighedsdæksel, ingen spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, ingen logføring og klientprogrammer til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan spar en massiv 60% her på årsplanen, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 per måned.

Installation af All Wrestling Kodi Add-on

Som med de fleste tilføjelser er installation af All Wrestling en multi-trin proces. Du skal først konfigurere lagerkildeinstallationskilden. Du installerer derefter SuperRepo, et repository, der er vært for All Wrestling add-on. Endelig installerer du selve tilføjelsen. Det kan virke som en masse arbejde, men vi gør det til en nem opgave ved at lede dig gennem alle de nødvendige trin.

Før du begynder, skal du sørge for, at du har aktiveret Ukendte kilder i Kodi. Hvis du har installeret andre add-ons før, er de sikkert. Hvis ikke, skal du gå til Kodi-startskærmen Indstillinger (det lille tandhjulsikon øverst til venstre), vælg Tilføjelser på venstre rude og sørg for, at kontakten ved siden af Ukendte kilder er tændt Den skal være hvid i stedet for grå.

Image
Image

Tilføjelse af kilden

Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon og derefter Filhåndtering. Dobbeltklik på skærmbilledet til filhåndtering Add-Source i venstre rude.

Image
Image

Klik Ingen og indtast denne tekst " http://srp.nu/"(Uden citaterne) i boksen øverst på skærmen og klik Okay.

Image
Image

Du skal nævne denne nye kilde. Vi kalder det SuperR. Indtast navnet i den relevante boks og klik Okay.

Installation af SuperRepo

Et depot er et sted, hvorfra du installerer add-ons på Kodi. Det er som Apple eller Android respektive app butikker, med den forskel at du kan installere flere lagre i Kodi. SuperRepo er det depot, vi installerer, da det er vært for All Wrestling add-on.

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser i venstre rude og klik derefter på Pakkebrowser ikonet (den lille åbne boks) øverst til venstre.

Image
Image

Vælg Installer fra ZIP fil på den næste skærm, vælg den kilde, vi lige har tilføjet (SuperR).

Image
Image

Naviger til SuperRepo zip-filen ved at klikke på krypton derefter repositories derefter superrepo indtil du ser superrepo.kodi.krypton.repositories-X.X.XX.zip fil og klik på den for at installere depotet.

Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den succesfulde installation af SuperRepo.

Image
Image

Installation af SuperRepo Video Section

SuperRepo-depotet består af flere sektioner, der kan installeres individuelt. All Wrestling add-on er overraskende placeret i SuperRepo Video Add-ons sektionen. Vi skal installere det.

Gå tilbage til tilføjelsesbrowseren og vælg Installer fra depot. Find SuperRepo Repositories [Krypton] [vX] i listen og klik på den.

Image
Image

Klik på Add-on-depot, og find derefter SuperRepo Kategori Video [Krypton] [vX] indtastning og klik på den. Klik derefter på Installere knappen nederst til højre på den næste skærm.

Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen igen installationen af Video Add-ons-sektionen i SuperRepo.
Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen igen installationen af Video Add-ons-sektionen i SuperRepo.

Installation af All Wrestling Add-on

Vi er nu klar til at installere den faktiske All Wrestling add-on.

Tilbage igen til add-on browser klik Installer fra depot en gang til. Find og klik SuperRepo Kategori Video [Krypton] [vX] fra listen over tilgængelige lagre.

Klik Video tilføjelser og find og klik Alle wrestling i den alfabetiserede liste. Klik på knappen Installere knappen nederst til højre, der åbnes.

Vent nogle sekunder, mens add-onen og dens afhængigheder er installeret, indtil du får vist en bekræftelsesmeddelelse øverst til højre på skærmen.
Vent nogle sekunder, mens add-onen og dens afhængigheder er installeret, indtil du får vist en bekræftelsesmeddelelse øverst til højre på skærmen.
Sådan! Nu da vi har installeret All Wrestling add-on, lad os starte det ved at klikke på dets ikon fra skærmen til video-add-ons.
Sådan! Nu da vi har installeret All Wrestling add-on, lad os starte det ved at klikke på dets ikon fra skærmen til video-add-ons.

ANSVARSFRASKRIVELSE: AddictiveTips.com godkender eller anbefaler ikke brugen af Kodi eller nogen tilføjelse til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, som du ikke har ret til. Vi er ikke ansvarlige for hvad du beslutter dig for at gøre med indholdet af denne artikel. Piratkopiering er ikke noget, vi støtter eller godkender, og vi anbefaler kraftigt brugere kun at få adgang til indhold, som de retligt har ret til. Som Kodi-bruger skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at du ikke overtræder nogen lov om ophavsret.

En rundtur i All Wrestling Add-on

All Wrestling-tillæget giver dig mulighed for at se brydningshændelser fra flere brydningsfremmende kampagner. Du finder indhold fra WWE, TNA, ROH, Lucha Underground, NJPW og UFC.

Image
Image

Flere tilgængelige kampagner

Lad os først se, hvad hver af de tilgængelige brydningskampagner er, nøjagtigt.

  • WWE (World Wrestling Entertainment) er bestemt den ældste wrestling-forfremmelse med sine rødder dateret tilbage til 1950'erne som Capitol Wrestling Corporation. Det blev omdøbt til World Wide Wrestling Federation i 60'erne og derefter til den uhyre populære WWF i 80'erne, inden de blev WWE i begyndelsen af 2000'erne.
  • TNA (Total nonstop-handling wrestling), nu kendt som GFW, efter at have skiftet navn to gange i år, men stadig ofte omtalt som TNA, siges ofte at være verdens næststørste brydningskampagne, efter WWE. Det startede tilbage i 2001 efter WCW afsluttede, forlader WWE (derefter WWF) som den eneste wrestling promotor i USA.Dens grundlæggere lavede TNA i det væsentlige en pay-per-view-operation, hovedsagelig for at differentiere den fra WWF, som hovedsagelig påberåbte standard tv-udsendelser og udnyttede et andet marked.
  • ROH eller Æresring wrestling er endnu en stor amerikansk wrestling fremme. Det betragtes også af nogle som den næststørste operation, over TNA og anden kun til WWE.
  • Både en brydningskampagne og en tv-serie, Lucha Underground har brydere fra Amerikansk uafhængigt kredsløb og Lucha Libre AAA Worldwide (AAA), en af de største brydningskampagner i Mexico.
  • NJPE (Ny Japan Pro wrestling) er Japans største brydningskampagne. Det er også en af verdens ældste brydningskampagner, der går tilbage til 1972. Som et par andre hævder denne også at være den næststørste kampagne. Det har hovedsagelig japanske brydere og er en god mulighed, hvis du vil føje en smule orientalsk eksotisme til din brydningserfaring.
  • UFC (Ultimate Fighting Championship) er ikke en brydningskampagne, men snarere en blandet kampsport (MMA) organisation. MMA er tæt nok på wrestling for at berettige dets optagelse i denne tilføjelse. Hvad wrestling fans elsker er en god kamp, og MMA har mange af dem. UFC er den største MMA-reklame i verden, der producerer begivenheder verden over.

Navigere tilføjelsen

Undermenuerne for hver forfremmelse er helt forskellige fra hinanden, da det tilgængelige indhold varierer fra forfremmelse til forfremmelse. For eksempel, her er hvad WWE undermenuen ser ud.

Det er ret godt lagt ud, hvilket gør det forholdsvis nemt at finde noget indhold. Tilsvarende indeholder TNA-menuen også underafsnit.
Det er ret godt lagt ud, hvilket gør det forholdsvis nemt at finde noget indhold. Tilsvarende indeholder TNA-menuen også underafsnit.

I den modsatte ende af spektret har UFC-sektionen alt sammen på en lang liste med flere sider. Heldigvis sorteres listen kronologisk med de seneste begivenheder øverst.

Når du har fundet noget indhold, der interesserer dig, så klikker det på at hente skærmbilledet for valg af kilde.
Når du har fundet noget indhold, der interesserer dig, så klikker det på at hente skærmbilledet for valg af kilde.
Antallet af kilder vil variere for hver titel, men der er normalt mellem 3 og 8 af dem. Og jo flere kilder der er, desto bedre er oddsene ved at finde en arbejdskilde. Der er desværre flere døde kilder end at arbejde dem og jo længere tilbage i tiden går du, desto mere er der.
Antallet af kilder vil variere for hver titel, men der er normalt mellem 3 og 8 af dem. Og jo flere kilder der er, desto bedre er oddsene ved at finde en arbejdskilde. Der er desværre flere døde kilder end at arbejde dem og jo længere tilbage i tiden går du, desto mere er der.

Hurtig søgemaskine

For at gøre det nemt at finde specifikt indhold er All Wrestling-tillæget udstyret med en velassorteret søgefunktion. Det vil finde indhold inden for alle underafsnit med en fantastisk hastighed sammenlignet med mange andre tilføjelser.

Hvad er godt med All Wrestling Add-on

The All Wrestling add-on har flere ting, der går til det. Hvad jeg mest kunne lide er dens hastighed; menuerne, undermenuerne og indholdslisterne ser ud til at indlæse hurtigere end med mange Kodi-video-tilføjelser. Indholdet er også generelt velorganiseret. Disse to funktioner kombinerer for at gøre browseren til add-on en behagelig oplevelse.

Jeg sætter også pris på, at tilføjelsen har links til pay-per-view indhold, i modsætning til nogle konkurrerende Kodi wrestling add-on. All Wrestling indeholder links til UFC, TNA og WWE pay-per-view kampe.

NJPW sektionen er også noget, jeg elskede om denne tilføjelse. Hvis du aldrig har set japansk professionel wrestling match før, er det værd at tjekke ud.

Men en af de bedste ting ved All Wrestling-tilføjelsen er, at det ser ud til at skære ud reklamerne, der ofte forstyrrer mange websteder, som værtsbrudningsindhold.

På den nedre side

Navigering af denne tilføjelse afslører hurtigt en af sine største mangler: den har mange døde link. Jeg kendsgerning, der er hele underafsnit, der returnerer fejlmeddelelser. Men så frustrerende som det er, er det at forvente. Denne tilføjelse er i det væsentlige en samling af links til forskellige internetsider, som værtsbrud matcher. Og som vi alle ved, kommer videokilder på internettet til at gå næsten hver time. Det er derfor næsten umuligt for en sådan add-on at holde op, derfor de mange døde link. Bevæb dig selv med tålmodighed, og ved at forsøge flere kilder kan du til sidst finde det, du vil have. Og husk at i betragtning af den ofte begrænsede levetid for internetvideokilder, er nyere strømme, der virker, lettere at finde end ældre.

Vi kunne heller ikke finde nogen kontaktoplysninger til udvikleren RayW1986, hvilket gør det umuligt at sende indholdsforslag eller anmodninger om indhold, hvis der er en bestemt kamp, du ikke kan finde og gerne vil se tilføjet. Det samme gælder for indsendelse af fejlrapporter. Dette sidste punkt kan dog være meget, da vi ikke fandt mange problemer i denne tilføjelse. Det er selvfølgelig de andre døde link.

En anden ulempe ved All Wrestling er, at du kun finder registrerede begivenheder og ingen live IPTV-streams. Hvis du vil se live wrestling, skal du bruge en anden tilføjelse.

Andre interessante muligheder for Wrestling Fans

Hvis du er en wrestling fan, er der et par andre add-ons, vi kan foreslå. I denne nyligt offentliggjorte artikel " Sådan ser du TNA Wrestling på Kodi: Arbejdsstrømme for 2017"Beskriver vi fire tilføjelser, der indeholder både levende og indspillede brydningstrømme. Selvom artiklen er specifikt om TNA, nævner tilføjelsesprogrammerne funktionens brydning fra andre kampagner også.

En anden af vores nylige artikler " Bedste Kodi Tilføjelser til UFC - Sådan Live Stream UFC på Kodi"Præsenterer tre ekstra tilføjelser, hvor du finder brydning indhold.

Wrestling er en populær sport, og All Wrestling add-on har potentialet til at opfylde hver wrestling fan's cravings. Selv om det har nogle kendetegn, fungerer det godt og indeholder nok indhold til at holde dig travlt i et stykke tid. Endvidere er indholdet velorganiseret, grænsefladen er hurtig, og søgefunktionen fungerer godt. Hvad kan man ikke lide?

Konklusion

Med Kodi har det aldrig været nemmere for wrestling fans at få deres løsning. The All Wrestling add-on lever hovedsagelig op til sit navn og giver brugerne omfattende adgang til indhold fra verdens mest populære brydningskampagner. Har du spørgsmål til installation, eller måske en anbefaling om en anden add-on, vil brydning fans gerne elske? Forlad os en kommentar nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.