Sådan ændres reservebatterieniveauet i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres reservebatterieniveauet i Windows 10
Sådan ændres reservebatterieniveauet i Windows 10
Anonim

Når dit batteri er lavt, skifter din laptop til dvaletilstand. Du har sikkert oplevet dette, hvis du nogensinde har forladt din laptop uden strømforsyning i længere tid. Lige før din bærbare computer går i dvaletilstand, fortæller den dig, at dit batteri er lavt, og at du hurtigt skal finde en strømkilde. På trods af advarslen om lavt batteriniveau, når din bærbare computer går i dvaletilstand, har den stadig en vis opladning tilbage. Hvor meget? Noget mellem 5% -10%. Hvis batteriets levetid er forringet, kan 5% virke utilstrækkelige. Hvis dit system er helt nyt, kan 10% reservebatteri være lidt for meget. I begge tilfælde kan du ændre reserve-batteriniveauet i Windows 10. Faktisk kan du ændre det i enhver version af Windows.

Skift reservebatteri niveau

Reservens batteriniveau er indstillet til hver strømplan, som du har konfigureret på dit system. Som standard er der to strømplaner konfigureret, men brugerne har frihed til at konfigurere mere. Bundlinjen er, hvis du beslutter dig for at ændre reserve batteriniveauet, skal du gøre det for hver strømplan, du har.

Den hurtigste måde at åbne strømstyringsindstillingerne i Kontrolpanel på er at højreklikke på batteriikonet i systembakken, og vælg Strømindstillinger. Vælg den strømplan, du vil ændre reservebatteriiveauet for. På vinduet Rediger planindstillinger for den valgte strømstyringsplan skal du klikke på 'Skift avancerede strømindstillinger'.

I vinduet Strømindstillinger ruller du ned til batterierne i slutningen. Udvid det og se efter alternativet Reserve Battery Level. Her ændres reservebatteriiveauet til det, du vil.
I vinduet Strømindstillinger ruller du ned til batterierne i slutningen. Udvid det og se efter alternativet Reserve Battery Level. Her ændres reservebatteriiveauet til det, du vil.
Image
Image

Reserve batteriniveau mod batterisparer

Windows 10 har en lille funktion kaldet batterisparer. Når dit batteri er lavt, tændes Windows 10 med batterispareren. Det er en lav strømtilstand, der er bygget til at reducere strømforbruget. Du kan tilpasse, når Windows 10 tænder batterisparer, dvs. angiv, hvilket batteriniveau der skal udløse batterisparer. Dette er ikke det samme som reserve-batteriniveauet. Reserven batteriniveau advarer dig, når dit system er ved at blive tvunget til dvaletilstand, fordi batteriet er farligt lavt.

Hvis Windows 10 har aktiveret batterisparefunktionen, kan du stadig bruge din bærbare computer et stykke tid, men ideelt set bør du være på udkig efter et stikkontakt. Med reserve-batteriniveauet har du dog meget lidt til ingen tid tilbage for at sikkerhedskopiere arbejdet. Mens du kan ændre reserve-batteriniveauet, skal du være forsigtig med det. Du vil ikke sætte det så lavt eller så højt, at du gør det ubrugeligt.

Populært emne.