Download Den officielle iOS 11 Baggrunde til iPhone og iPad

Indholdsfortegnelse:

Download Den officielle iOS 11 Baggrunde til iPhone og iPad
Download Den officielle iOS 11 Baggrunde til iPhone og iPad
Anonim

Hver ny iOS-version kommer med sit eget sæt baggrunde. Sig hvad du vil om iOS, eller Apples produkter som helhed, det er ikke nægter at deres tapeter er smukke. Faktisk så vidt angår billeder, har Apple altid haft overhånden. Selvom du ikke får den næste iPhone, eller du ikke er en iPhone-bruger, kan du stadig have de nye iOS 11 wallpapers. Der er et nyt sæt til rådighed for både iPhone og iPad. Du kan downloade de officielle iOS 11 wallpapers her.

Et forbigående udseende

Følgende miniaturebilleder giver dig et overskueligt kig på de nye iOS 11 wallpapers. Hvis du ikke kan downloade dem alle, kan du bare downloade dem, du kan lide. Baggrunde blev opdaget i en lækage af 9to5Mac.

Image
Image

Download alle iOS 11 Baggrunde

Denne Dropbox-link fører dig til en mappe med iOS 11 wallpapers til både iPhone og iPad.

Hvis du bare leder efter iPhone wallpapers, kan du downloade dem alle her. Hvis du vil, kan du også downloade dem selektivt fra den linkede mappe. Ligeledes kan du downloade iPad wallpapers enmasse eller selektivt.

Skift baggrundsbilde på iOS

Du skal gemme billederne til din kamerarulle. Du ved, at du ikke bare kan indsætte billeder til dig iOS-kamerarulle ved at forbinde din enhed til din pc eller Mac. Det er bedst at gemme wallpapers til et cloud-drev og derefter downloade det til din enhed derfra.

Åbn appen Indstillinger og gå til Tapet. Tryk på 'Vælg et nyt tapet', og tryk på Kamera rulle. Se efter iOS 11 wallpapers, du har gemt til din kamerarulle, og tryk let på den. Når du indstiller et tapet på en iOS-enhed, spørger du dig, om du vil ændre tapetet til bare startskærmen eller til låseskærmen. Hvis du kan lide to forskellige tapeter, kan du indstille en til din låseskærm og den anden til din startskærm.

Et forsigtighedsord for ikke-iOS-brugere

Hvis du ikke har en iOS-enhed, dvs. du bruger en Android-telefon som Pixel-telefonen, kan tapetet blive sløret, når du indstiller det. Dette er ikke et problem med kvaliteten af baggrunde. Tværtimod viser ikke alle Android-enheder HD wallpapers godt, hvis de ikke er de præcise dimensioner, som enheden kræver. Vi har personligt oplevet dette på Nexus 6P, men det kan også være et problem på nogle andre enheder. Overvej at omdanne iPad tapet til at passe til din enhed.

Populært emne.