Se Classic Cartoons på Kodi: Installer Cartoons8 Kodi Add-on

Indholdsfortegnelse:

Se Classic Cartoons på Kodi: Installer Cartoons8 Kodi Add-on
Se Classic Cartoons på Kodi: Installer Cartoons8 Kodi Add-on
Anonim

Uanset om det er til voksne eller børn, elsker alle at se tegnefilm nogle gange! Hvis du er en forælder, der ønsker at holde dine børn underholdt, eller en voksen håber at nyde nogle charmerende klassiske tegnefilm, så er dagens tilføjelse til dig. Vi får dig igennem, hvordan du installerer og bruger Tegneserier8 tilføjelse til Kodi.

Cartoons8 er et tilføjelsesprogram til Kodi Media Center software, så du skal først installere Kodi på dit system. Når du har gjort det, kan du installere forskellige tilføjelsesprogrammer, som gør det muligt for dig at streame indhold fra kilder over hele internettet gennem den pæne og organiserede Kodi-grænseflade. Vi har allerede vist dig nogle af vores foretrukne add-ons til at se tegnefilm og anime i fortiden, men vi ville også vise dig Cartoons8 da dette også er nødvendigt at appellere til animationsfans.
Cartoons8 er et tilføjelsesprogram til Kodi Media Center software, så du skal først installere Kodi på dit system. Når du har gjort det, kan du installere forskellige tilføjelsesprogrammer, som gør det muligt for dig at streame indhold fra kilder over hele internettet gennem den pæne og organiserede Kodi-grænseflade. Vi har allerede vist dig nogle af vores foretrukne add-ons til at se tegnefilm og anime i fortiden, men vi ville også vise dig Cartoons8 da dette også er nødvendigt at appellere til animationsfans.

Streaming på Kodi? Få dig selv en VPN

Før vi kommer til installationen af tilføjelsen, skal vi først tale om sikkerhed. Som du måske ved, bliver streaming og download af indhold over internettet mere og mere vanskelig, med både retshåndhævende myndigheder og indehavere af ophavsret, der knækker ned på ulovlig streaming eller download af indholdet. Selv om Kodi-softwaren selv er åben kilde og fuldt lovligt at bruge, er nogle af tilføjelsesprogrammerne skabt af tredjepartsudviklere og er ikke godkendt af Kodi. Det betyder, at disse tilføjelser kan krænke ophavsretlige love, og de eksisterer derfor i et lovligt gråt område.

På grund af sikkerhedsproblemer anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN, når du streamer indhold gennem Kodi med et tilføjelsesprogram som Cartoons8. Der er en række faktorer, vi ser på, når vi overvejer, hvilken VPN at anbefale til brug sammen med Kodi:

 • Hurtige forbindelseshastigheder. Når du streamer video, skal du have en hurtig og pålidelig forbindelse, så du ikke sidder rundt og venter på, at dine videoer slås uendeligt. Da VPN'er arbejder ved at omdirigere din internettrafik via en ekstra server, vil enhver VPN reducere din internetforbindelse noget. Men en god VPN vil medføre minimal afmatning på din forbindelse, mens en dårlig VPN kan gøre din internet næsten uacceptabelt langsom. Det er værd at betale lidt mere for et hurtigt VPN, som du kan bruge til video streaming.
 • Mange servere på forskellige steder. Når du bruger en VPN, kan du vælge hvilken server du vil oprette forbindelse til fra en liste, der leveres af VPN-tjenesten. En VPN, der tilbyder mange forskellige servere, betyder, at du har større sandsynlighed for at finde en server, som er brugbar og hurtig til dig. Også, hvis du vil bruge din VPN til at komme rundt om regionens låsning, så har du brug for en VPN med en server i det land, du håber at spoof din placering fra.Flere servere på flere forskellige steder betyder flere muligheder for dig som bruger.
 • Ingen logning. VPN-punktet er at øge din sikkerhed, så du vil undgå VPN'erne, som holder logger over din internetbrug. Dette skyldes, at hvis din VPN-udbyder holder logfiler på de websteder, du besøger, og indholdet af din downloadtrafik, kan retshåndhævelse tvinge dem til at overlade disse optegnelser, ligesom de ville med din internetudbyder. Så det er ikke rigtig mere sikkert end blot at bruge en ukrypteret forbindelse! For at holde dig sikker, har du brug for en VPN-udbyder, der holder absolut ingen logger over din internetaktivitet.
 • Tilladte trafik- og filtyper. Noget at huske er, at du vil kryptere al din internettrafik, ikke kun din web browsing. Det betyder, at for at få mest udbytte af din VPN, vil du bruge den til at kryptere trafikken til VoIP-applikationer som Skype, P2P-downloads som torrenter og videoafspilning samt indlæsning og visning af websider. Mange VPN'er begrænser de trafiktyper, som de kan kryptere - for eksempel tillader de fleste gratis VPN'er ikke kryptering af torrent-trafik. Hvis du vil bruge disse andre trafiktyper sikkert, skal du sørge for, at de understøttes af din VPN-udbyder.
 • Støtte til mange forskellige platforme. Hvis du er som de fleste brugere, får du jævnligt adgang til internettet fra en række forskellige enheder. Du kan f.eks. Have en stationær pc, en Mac laptop, en iOS-telefon og en Android-tablet. Og når du køber en VPN, skal du kunne bruge den til at sikre alle disse enheder, så du kan have ro i sindet og sikkerhed, uanset hvor du er. Du skal installere VPN-software på hver af dine enheder, så kontrollér, at den udbyder, du kigger på, har software support til alle de forskellige operativsystemer og hardware, du bruger.

Bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Efter at have overvejet alle disse faktorer, er det VPN, vi anbefaler at bruge sammen med Kodi IPVanish. Denne software opfylder alle vores krav, som at have lynhurtige forbindelseshastigheder, som er præfekt for streaming video. De tilbyder mere end 850 servere i over 60 lande, så du kan altid finde en server på det sted, hvor du har brug for det. Og vigtigst af alt har de en streng politik til ikke-logning, så du kan være sikker på, at dine data altid skal holdes sikre og private.

Desuden er der absolut ingen begrænsninger for de tilladte trafiktyper, så du kan kryptere alt og bruge dine torrents sikkert. I modsætning til andre VPN-udbydere er der heller ingen datakap, så du kan bruge så mange data som du vil uden at bekymre dig om at nå en grænse. Endelig har IPVanish software til pc, Mac, Android og iOS, så du kan sikre alle dine enheder. De har endda mulighed for at installere softwaren direkte på din router, så enhver enhed i dit hus automatisk beskyttes uden ekstra kræfter.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Cartoons8 add-on til Kodi

Nu er vi klar til at installere add-onen til vores Kodi-system. Installation af Cartoons8 add-on er nemt. For det første skal vi tilføje Goliath-kilden og bruge dette til at installere Goliath-depotet. Når det er gjort, kan vi få adgang til lageret for at installere selve tilføjelsen. Vi gennemgår denne proces nedenfor.

Sådan installeres Cartoons8-tilføjelsen til Kodi (en videovejledning er tilgængelig i slutningen af dette):
Sådan installeres Cartoons8-tilføjelsen til Kodi (en videovejledning er tilgængelig i slutningen af dette):
 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til SYSTEM, og derefter til File Manager
 3. Vælg Tilføj kilde, og klik derefter på i den indgående boks, der vises
 4. Indtast følgende adresse i indtastningsboksen: https://matsbuilds.uk/goliath. Sørg for, at du skriver dette korrekt, herunder http: //, eller det virker ikke korrekt
 5. Giv kilden et navn - vi kalder det Goliat
 6. Klik på OK
 7. Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at kilden er blevet tilføjet
 8. Gå nu tilbage til den forrige menu og vælg Installer fra zip-fil
 9. Find goliath fra kildelisten og klik på den
 10. Find en fil, der hedder repository.Goliath-1.4.zip og klik på den
 11. Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at depotet er blevet tilføjet
 12. Gå tilbage til den samme menu, du var på før, og vælg Installer fra depot
 13. Klik på Goliaths Add-ons-depot
 14. Klik på Video add-ons
 15. Klik på Cartoons8
 16. Du får se en side, der beskriver tilføjelsen. Vælg installation fra menuen
 17. Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at tilføjelsen er blevet tilføjet
 18. Det er det! Nu er du klar til at se dine tegnefilm

Sådan bruger du Cartoons8 add-on til Kodi

Nu er tilføjelsen installeret, du kan begynde at se dine yndlings tegnefilm gennem dit Kodi-system. For at gøre dette skal du følge disse trin:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser og klik på Cartoons8 - ikonet er den med en sort baggrund og orange skrift
Image
Image
 1. Her ses fire muligheder: 9Cartoon, Super Cartoons, GogoAnime og Anime XD. 9Cartoon er bedst til generelle tegnefilm af alle slags. Super Cartoons er godt for ældre klassiske tegneserier som Mickey Mouse. Gogo Anime og Anime XD er bedst til animation fra Japan og andre steder i Asien, hvor Anime XD har et mindre udvalg, men tilbyder episoder i høj kvalitet med professionelle engelske undertekster
 2. Vælg den kategori du ønsker (vi gik med 9Cartoon)
Image
Image
 1. Du får vist en liste over muligheder, herunder: Seneste opdatering, Ny & Hot, Ny tilføjet, Populær, A-Z, Genrer og Søgning
Image
Image
 1. Brug søgefunktionen til at søge efter den ønskede titel
Image
Image
 1. Klik på titlen, og strømmen begynder.

I denne tilføjelse finder du alle de børnevenlige titler, du forventer, som Pixar og Disney-film samt tegneserie-serier som The Simpsons. Du kan dog også finde flere voksne titler som A Scanner Darkly, som er en filosofisk animeret film. Det er værd at gennemse videoindsamlingen for at se, hvad der synes, du har lyst til, da der virkelig er et meget varieret udvalg af indhold her.

Faktisk er der så mange titler til rådighed i denne tilføjelse, at det er lidt af en smerte at klikke gennem hundredvis af titler for at finde det, du leder efter. Ofte er det bedst at bruge søgefunktionen, hvis du leder efter en bestemt titel. Hvis du ikke ved hvad du vil se, kan du prøve nyhederne Ny og Hot eller Seneste opdatering for at finde noget nyt.

En ting at bemærke om Cartoons8 handler om videokvaliteten af de strømme, som du får adgang til. Du finder nogle tegnefilm, især mere moderne titler som Teen Titans GO eller Avengers Assemble er i 720p high definition. Ældre tegnefilm, som de klassiske Tom og Jerry tegnefilm, er i lav kvalitet, da det er meget sjældent at finde high definition kopier af dette ældre indhold. I almindelighed er vandløbene hurtige og belastede hurtigt, hvilket gør dette til en god add-on for at få adgang til tegnefilm på en doven dag.

Links til endnu mere nyttige Kodi-tilføjelser

Hvis du har fundet denne artikel til hjælp, har vi en række relaterede artikler om brug af Kodi og ser på tegnefilm, som du måske også kan lide:

 • Bedste Kodi-Add-ons til Watching Cartoons og Anime i 2017
 • Mickey Video bringer gratis mikke mus og andre Disney tegnefilm til iOS
 • Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til HD og 4K-film der virker i 2017
 • Find en ny anime til at se på, baseret på din foretrukne en [Web]
 • AniPlayer X - Medieafspiller Til Video Serie / Anime Lovers

Er det sikkert at installere Cartoons8?

Tommelfingerregel: Det er ikke en god idé at bruge Kodi med tredjeparts-tilføjelser via en usikker internetforbindelse. Hvis din internetudbyder analyserer din dataforbrug, eller hvis lovhåndhævelse kræver, at din internetudbyder overlever loggene til din internetbrug, kan du være ansvarlig for bøde eller retsforfølgelse for ulovligt at få adgang til ophavsretligt beskyttet materiale. Det er klart, at du ikke vil have dette til at ske for dig, så du skal tage skridt til at holde dig sikker.

Den bedste måde at beskytte dig selv på når du streamer eller downloader indhold, er at bruge en VPN. Et virtuelt privat netværk fungerer ved at installere et lille stykke software på din maskine - uanset om det er skrivebord, laptop, tablet eller telefon - og krypterer alle de data, du sender via internetforbindelsen. Det betyder, at eksterne observatører, som din internetudbyder eller retshåndhævende myndigheder, kan se, hvor meget data du overfører, men ikke hvad indholdet af disse data er. Så der er ingen måde at bevise, hvilke specifikke websteder du har besøgt eller hvilke bestemte filer, du har downloadet, og beskytter dig mod juridiske komplikationer.

Der er andre grunde til at bruge en VPN såvel som sikkerhed. Du har muligvis bemærket, at nogle hjemmesider kun er tilgængelige fra bestemte fysiske steder, som f.eks. BBC iPlayer-webstedet, som kun giver dig mulighed for at streame video, hvis du har adgang til det fra Storbritannien. Ved hjælp af en VPN kan du nemt få det til at se ud som om du har adgang til hjemmesiden fra en anden placering - i dette tilfælde fra inde i Storbritannien - så du kan streame BBC-videoer, selvom du er uden for Storbritannien.

Andre fordele ved at bruge en VPN inkluderer øget sikkerhed mod hackere, hvilket er særlig vigtigt, når du bruger en offentlig åben wifi som de netværk, du finder i kaffebarer eller andre offentlige steder, og holder din e-mail eller instant messenger-kommunikation privat fra statslige organer, der måske spionerer på dem.

Konklusion

Cartoons8 Kodi add-on bringer åbent op for et helt univers af nogle af de mest populære animerede klassikere fra hele tiden til brugere. Har vores instruktioner hjulpet dig med at se nogle af dine barndoms favoritter? Hvis du rammer nogen snags undervejs, eller bare vil dele nyttige tips, som vi ikke inkluderede i denne artikel, vil vi gerne høre fra dig i kommentarfeltet nedenfor!

Populært emne.