Sådan deaktiveres baggrundsappdatering på mobildata i iOS 11

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres baggrundsappdatering på mobildata i iOS 11
Sådan deaktiveres baggrundsappdatering på mobildata i iOS 11
Anonim

En måde at spare batteriopladning på en iOS-enhed på er at deaktivere baggrundsappdatering. Der er en indbygget mulighed, der lader dig deaktivere baggrundsappopdatering. Du kan deaktivere den, men tillader stadig dine selektive apps at opdatere i baggrunden. Med iOS 11 er der en ny mulighed, som lader dig deaktivere baggrundsappdatering alene på mobildata, men aktiver den på Wi-Fi. Dette giver dig mulighed for at holde funktionen tændt, når du er inde, og spare på batteri og data, når du er på farten.

iOS 11 er stadig i beta i øjeblikket. Den vil være tilgængelig for brugere på den stabile kanal nogle gange denne måned, dvs. september 2017.

Deaktiver baggrundsappdatering på mobildata

Åbn appen Indstillinger og gå til Generelt> Opdatering af baggrundsapps. Tryk på indstillingen 'Background App Refresh'. I iOS 10 og ældre var dette en simpel switch. I iOS 11 er denne indstilling en menu. Indstillingerne under denne menu er; off, Wi-Fi og Wi-Fi og mobildata.

Hvis du vil deaktivere baggrundsappopdatering, skal du vælge 'Fra'. Du kan vende tilbage til den forrige menu og aktivere baggrundsapp refresh for nogle apps. Hvis du vil deaktivere baggrundsappdatering på mobildata, skal du vælge 'Wi-Fi'. Igen kan du vende tilbage til den primære baggrundsopdateringsskærm og selektivt aktivere baggrundsappopdatering til vigtige apps.

Image
Image

Begrænsning af baggrundsappdatering

Når du deaktiverer baggrundsappopdatering, henter apps som Twitter og Facebook ikke regelmæssigt nye data. Dette hjælper ikke kun med at reducere brugen af batterier, men vil også reducere dataforbruget. Når du åbner disse apps, henter de nye data, dvs. indlæser nye billeder osv. På dette tidspunkt bliver dine data, uanset om du er på din mobilplan eller tilsluttet et WiFi-netværk, brugt. Du kan ikke undgå det, men du vil stadig have gemt noget batteri på din enhed, mens appen ikke forfriskes konstant i baggrunden.

Opdatering af baggrundsapplikationer er ikke det samme som at tillade eller udelade cellulære data til apps. Hvis du deaktiverer baggrundsappopdatering på mobildata, har apps stadig adgang til internettet, når du er på din mobilplan, medmindre du specifikt har slukket det under Indstillinger> Mobil.

Hvis du slukker for baggrundsappdatering, kan det resultere i en noget mindre oplevelse i nogle apps. Du vil fortsætte med at få advarsler fra apps, men indholdet downloades kun, når du åbner appen. For mailapps bliver det ikke for meget af et problem, medmindre du har en særlig stor vedhæftning, der skal downloades. Dine sociale medier apps vil helt sikkert virke langsommere, selvom det fleste indhold er billeder og videoer, og det vil tage tid at indlæse nyt indhold. Hvis du bruger Snapchat meget, overvej at aktivere rejsemodus for at gemme data.

Populært emne.