Crunchyroll Kodi Add-on - Sådan installer og se Anime på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Crunchyroll Kodi Add-on - Sådan installer og se Anime på Kodi
Crunchyroll Kodi Add-on - Sådan installer og se Anime på Kodi
Anonim

Hvis du er en anime-fan, der bor uden for Japan, så ved du, at det kan være svært at finde de nyeste episoder af nye animer, som du kan streame i høj kvalitet, især hvis du har brug for engelske undertekster. Der er mange forskellige anime streaming sites derude, men deres valg kan være ujævn og strømmen lav kvalitet. Hvis du vil se høj kvalitet anime strømme, så anbefaler vi at bruge Crunchyroll add-on til Kodi.

Crunchyroll er et af de mest populære anime streaming sites på internettet. Det er fordi det har store kvalitetsstrømme af et utroligt stort udvalg af anime, herunder selv de seneste udgivelser. Støtten til engelsk sprog er usædvanligt godt, med alt indhold tilgængeligt med engelske undertekster. Bedste af alt, når en helt ny anime er udgivet i Japan, er den tilgængelig på Crunchyroll med engelsk undertekster samme dag. Det betyder, at det er en fantastisk service for fans, der vil holde sig ajour med de nyeste udgivelser i Japan.
Crunchyroll er et af de mest populære anime streaming sites på internettet. Det er fordi det har store kvalitetsstrømme af et utroligt stort udvalg af anime, herunder selv de seneste udgivelser. Støtten til engelsk sprog er usædvanligt godt, med alt indhold tilgængeligt med engelske undertekster. Bedste af alt, når en helt ny anime er udgivet i Japan, er den tilgængelig på Crunchyroll med engelsk undertekster samme dag. Det betyder, at det er en fantastisk service for fans, der vil holde sig ajour med de nyeste udgivelser i Japan.

Vi vil snakke om hvorfor du måske vil bruge Crunchyroll som en tilføjelse til Kodi Media Center software og derefter vise dig, hvordan du installerer og bruger Crunchyroll add-on nedenfor.

Hvorfor skal du bruge en VPN, når du bruger Kodi-tilføjelsesprogrammer

Før vi kommer til installationsvejledningen til Crunchyroll, skal vi tale om sikkerhed og privatliv. Som du måske ved, er Kodi Media Center software selv åben adgang og fuldt lovligt at bruge. Men nogle tilføjelsesprogrammer oprettes af tredjepartsudviklere og er ikke officielt sanktioneret af Kodi. Disse tilføjelser kan bruges til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold og findes derfor i et lovligt gråt område. Hvis du bruger disse tilføjelser over en usikker internetforbindelse, kan du være ansvarlig for retsforfølgning eller en bøde.

For at beskytte dig selv, når du bruger disse add-ons, skal du installere et VPN (Virtual Private Network) på dit system. Disse netværk arbejder ved at installere et lille stykke software på din maskine, som krypterer alle de data, du sender via din internetforbindelse. Denne kryptering holder dine data sikre og gør det umuligt for nogen at læse - ikke engang din internetudbyder, eller regeringen kan se, hvad du får adgang til online.

Legailty er ikke et problem med Crunchyroll add-onen, da denne tilføjelse er fuldt understøttet af Kodi og er lovlig at bruge. Der er dog andre gode grunde til at bruge en VPN. For det første vil det holde dig trygt mod hackere, der kunne forsøge at stjæle dine personlige data, og det vil beskytte dig mod offentlig overvågning af dine meddelelser som e-mails eller chat-beskeder. Især for anime fans, kan du få adgang til nogle websteder eller indhold, som kun er tilgængeligt i Japan, som du kan gøre ved hjælp af en VPN. Din VPN kan gøre det til webstedet som om du er baseret i Japan, og det vil derfor give dig adgang til webindhold eller videoer fra udlandet. Endelig, hvis du streamer meget anime, så har du måske bemærket, at nogle websteder, der streamer indhold, ikke er meget troværdige. Disse websteder kan forsøge at installere malware eller virus på dit system, men at have en VPN mellem din computer og det tvivlsomme websted hjælper med at holde dig sikker af disse angreb.

Bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Vi ser på en række faktorer, når du anbefaler en VPN-udbyder, og IPVanish opfylder alle vores krav. Disse omfatter:

 • Ingen logning. Formålet med en VPN er at øge dit privatliv og sikkerhed, og derfor er det ikke godt at bruge en VPN-udbyder, der vil holde faner på din internetbrug, og hvem kan snoop ind i dine data. Vi mener, at det er meget vigtigt at finde en VPN-udbyder, der respekterer dit privatliv, og IPVanish har en streng politik til ikke at logge, så de aldrig optager eller overvåger din internetbrug.
 • Mange servere i mange lande. Når du bruger en VPN til at få adgang til internationalt indhold, f.eks. Websteder eller strømme, der kun er tilgængelige i Japan, skal du have en server tilgængelig i det land, du har adgang til. IPVanish har over 850 servere i mere end 60 lande, herunder Japan, så du kan altid finde en hurtig server i det land du ønsker.
 • Hurtige serverhastigheder. Hvis du skal bruge din VPN til streaming video, skal du have det hurtigt. Langsom VPN-forbindelser vil gøre dine videoer stak, lag eller buffer i aldre mellem klip. For at få en glat, høj kvalitet afspilning af dine videoer, har du brug for en VPN med hurtige hastigheder. Vi har konstateret, at IPVanish har særlig hurtige servere, som er perfekte til streaming video.
 • Bred vifte af tilladt trafik. Hvis du skal bruge penge på en VPN, bør du være i stand til at bruge det til det, du har brug for. Nogle VPN-udbydere sætter grænser for, hvilken type trafik de vil tillade, for eksempel ved at blokere brugen af torrenter eller andre P2P-downloads over deres servere. Men IPVanish vil tillade alle former for trafik, herunder P2P downloads, VoIP, og selvfølgelig video streaming og web browsing.
 • Kan bruges på alle typer enheder. Hvis du er ligesom mange mennesker, har du en række enheder, som du bruger til at få adgang til internettet, hvilket kan omfatte pc'er, Mac, telefoner og tablets. En god VPN skal give dig mulighed for at kryptere data fra alle disse enheder, så du kan surfe sikkert, uanset hvor du er, på en hvilken som helst enhed. IPVanish tilbyder software, der kan installeres på Windows, Mac, Android og iOS, og det har endda en mulighed for at installere software direkte på din router, så hele trafikken, der passerer din forbindelse, bliver krypteret.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvorfor bruge Crunchyroll-tilføjelsen?

Der er et par gode grunde til at bruge Crunchyroll add-on til Kodi, selv over Crunchyroll desktop-webstedet. Den første grund er at gøre med framerate, som nogle brugere har klaget over, at Crunchyrolls skrivebordsside afspiller video ved et lavt og stammende framerat. Hvis du finder ud af, at dine desktop-streams er hoppede og mangler glathed, skal du prøve Crunchyroll-tilføjelsen i stedet. Tilføjelsen trækker indhold direkte fra Crunchyroll-serverne, så det kan afspille videoerne ved en højere framerate uden lag eller stak.

Den anden grund til at bruge Crunchyroll add-on handler om undertekster. De fleste anime-fans foretrækker at se deres anime på japansk, med engelske undertekster, som de kan læse sammen med. Det skyldes, at kvaliteten af stemmehandlingen er meget høj i Japan, hvor den betragtes som en kunstform, og derfor har stemmeforestillingerne en tendens til at være meget mere interessant og karakterfuld end døbte engelske versioner. Crunchyroll vil indlæse og vise undertekster på både sit desktop-websted og Kodi-tilføjelsesskemaer. Undertekststilen, der bruges på skrivebordssiden, er dog en meget stor skrifttype med en tynd sort oversigt, hvilket er okay for en opsætning, hvor du sidder langt fra skærmen. Kodi add-on bruger en mindre skrifttype med en tykkere sort omrids, som er lettere at læse, når du sidder tæt på skærmen, som du gør, når du bruger en pc.

En downside til at bruge Crunchyroll add-on i stedet for skrivebordet er, at det nogle gange kan være temperament. Der er nogle gange, hvor strømmen ikke virker, eller du får fejl, når du forsøger at gennemse tilføjelsen. Denne nedetid varer normalt ikke lang tid, men du skal muligvis tage en pause og komme tilbage senere for at se, om add-onen virker igen. Endelig skal du have en premium konto med Crunchyroll for at bruge Kodi add-on. Dette kræver betaling, men Crunchyroll gør det muligt for dig at prøve sin premium service gratis, så du kan prøve det ud for et par uger først og se, om du synes det er værd at pengene.

Sådan installeres Crunchyroll-tilføjelsen

Installation af Crunchyroll-tilføjelsen er meget let, da den kan installeres fra standard Kodi-depot. Det betyder at du ikke behøver at tilføje nye kilder eller nye lagre til dit Kodi-system for at downloade denne tilføjelse. Følg disse enkle trin for at installere tilføjelsen:

 • Start på din Kodi startskærm
 • Hold øje med add-onsne på venstre side og klik på Install from repository (øverste højre hjørne)
Image
Image
 • Vælg Kodi Add-on-depot>
Image
Image
 • Vælg Video-tilføjelser
 • Find Crunchyroll i listen og klik på den
Image
Image
 • Vælg Installer fra den næste menu
Image
Image
 • Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at tilføjelsen er installeret
 • Det er det! Tilføjelsen er klar til at gå

Sådan bruger du Crunchyroll-tilføjelsen

Når du har installeret Crunchyroll-tilføjelsen, så bruger du den:

 • Start på din Kodi startskærm
 • Gå til VIDEOS derefter til tilføjelser
 • Find Crunchyroll ikonet - det er det i hvid med en orange cirkel logo på den
 • Klik på Crunchyroll - du bliver bedt om, at der ikke blev fundet nogen brugerkonto.
Image
Image
 • Indtast dine kontooplysninger her (højreklik på sessionen mislykkedes og klik på tilføjelsesindstillinger).
Image
Image
 • Hvis du ikke har en konto, skal du gå til crunchyroll.com i din browser og tilmelde dig en konto der
 • Hvis du savner denne prompt, skal du ikke bekymre dig. Du kan gå tilbage og tilføje dine loginoplysninger senere. For at gøre dette, skal du gå til din liste over video add-ons og højreklikke på Crunchyroll. Klik på Add-on-oplysninger, og derefter på konfiguration i menuen til venstre. I indstillingsskærmen, som dukker op, kan du tilføje det brugernavn og adgangskode, du lige har tilmeldt dig, og tryk derefter på OK
Image
Image
 • Når tilføjelsen er åben, kan du se muligheder for kø, historie, animation og drama. De to første muligheder giver dig mulighed for at gemme anime titler for at se senere og gennemse de episoder, du har set for nylig. Vi går til Anime for at se deres liste over shows
 • Under Anime kan du se muligheder for Populære, Simulcasts, Opdateret, Alfabetisk, Genrer og Årstider. Alfabetisk er den nemmeste måde at finde et show, du leder efter, eller du kan gennemse den opdaterede sektion for at se efter nye udgivelser
 • Når du vælger et afsnit, vil du se en række viser repræsenteret af plakater med titlerne nedenunder. Klik på en plakat for at se en komplet liste over episoder, og klik derefter på et episodenavn for at starte streamen
 • Video streamen åbnes, og du kan nyde smukke 1080p streams af anime-showet efter eget valg

Relaterede artikler til anime elskere

Hvis du kan lide Crunchyroll-tilføjelsen til Kodi, kan du også nyde disse andre animations-temaartikler, som vi tidligere har delt her på Addictive Tips også:

 • Bedste Kodi-Add-ons til Watching Cartoons og Anime i 2017
 • Find et nyt anime til at se på, baseret på din favorit
 • AniPlayer X - Medieafspiller Til Video Serie / Anime Lovers

Populært emne.