Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi
Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi
Anonim

Open Source Media Center Software Kodi er utrolig nem at bruge. Det fungerer på en bred vifte af enheder, så du kan se filmstrømme fra hele verden og endda støtter tredjeparts add-ons til ekstra indhold. At holde Kodi opdateret og i god stand kan blive en reel opgave over tid. Jo flere tilføjelser du installerer, og jo flere kilder du kigger på, jo mere rotte Kodi bliver. Vedligeholdelsesværktøjer som Indigo (en del af Fusion repository) er en fremragende ressource for alle, der ønsker at tilpasse Kodi og få mest muligt ud af deres vandløb. Se vores guide nedenfor for at lære at installere installeringsprogrammet Indigo add-on til din version af Kodi.

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi selv er helt gratis at bruge, og uanset hvad rygterne siger, er Kodi også lovlig. Nogle af de uofficielle add-ons, du kan installere, går ind i uhyggeligt territorium ved at få adgang til piratstrømme og mindre end juridisk indhold, som har tiltrukket rettighedshaverne og regeringernes opmærksomhed over hele verden. Mange internetudbydere endda smutser Kodi-trafik eller sender meddelelser om ophavsretskrænkelser til streaming-brugere!

Heldigvis er det nemt at beskytte dig mod disse trusler ved at bruge et virtuelt privat netværk. VPN'er opretter en privat tunnel mellem din computer og internettet, kryptering af hver pakke med data for at gøre den ulæselig til omverdenen. Internetudbydere kan ikke fortælle, hvad du streamer, og regeringer kan ikke fortælle hvilke websteder eller tilføjelser du bruger. VPN'er giver dig mulighed for at se alle de bedste film og tv-shows i fuldstændig privatliv. Alt du skal gøre er at vælge en pålidelig service og starte streaming.

VPN'er medfører også en række andre fordele:

 • Få adgang til geo-begrænsede videoer på Netflix, Hulu, YouTube, HBO Go, BBC iPlayer og meget mere.
 • Forhindre websteder, internetudbydere og offentlige myndigheder, der sporer din aktivitet.
 • Lås dine data op under rejse eller brug af offentlige Wi-Fi-hotspots.
 • Fjern blokering af censurerede websteder og andet område blokeret indhold.

Evaluering af det bedste VPN til Kodi

At finde den bedste VPN til Kodi-strømme føles som en monumental opgave. Der er krypteringsprotokoller til forskning, netværksfordele for at sammenligne, privatlivspolitikker til at undersøge og meget mere. Vi har forenklet processen ved at levere en anbefalet VPN nedenfor. Vi har foretaget vores valg ved hjælp af følgende kriterier, så du har et hurtigt, privat og helt anonymt VPN til alle dine film streaming behov.

 • Hurtige downloads - Hastigheden er konge, når det kommer til vandløb. Kryptering overhead betyder, at VPN'er kan være langsommere end en standard internetforbindelse, hvorfor du har brug for en service, der sætter høj prioritet på stærke servere med fremragende hurtighedstestresultater.
 • Nulloggningspolitik - VPN'er kan holde logger over brugeraktivitet. Regeringsorganer kan kræve adgang til disse logfiler, hvilket sætter dit privatliv i fare. De bedste VPN'er har en streng nullogningspolitik for at sikre, at dine data ikke holder fast.
 • Godt omdømme - Ved hjælp af en VPN betyder det at sende alle dine data via deres servere. Det er umuligt at afgøre, hvad virksomheden gør med den information, hvorfor en VPN med et godt omdømme er utrolig vigtigt.
 • Ingen båndbredde restriktioner - Flere VPN'er sætter hårde restriktioner på mængden af data, du kan overføre hver måned. For at kunne streame HD og 4K Kodi-film har du brug for ubegrænset båndbredde, ingen undtagelser.
 • Uovervåget trafik - Nogle VPN-tjenester blokerer ting som P2P-netværk og torrent downloads. Kodi-tilføjelsesprogrammer bruger disse teknologier til at streame film. Hvis du ikke har adgang til P2P- eller torrent-filer, er dine underholdningsmuligheder meget begrænsede.
 • Software og app kompatibilitet - Kodi kører på en lang række enheder, herunder tabletter og smartphones. Du skal køre din VPN på samme enhed, hvilket betyder brugerdefineret software til alle moderne platforme.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

IPVanish har alle de bedste funktioner til at gøre det til det perfekte VPN til at streame Kodi-film. Det er hurtigt, det har gode privatlivspolitikker, det giver fremragende kryptering, og den har et stort netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande. Med IPVanish har du fuld adgang til alle Kodi's add-ons og kan bruge dem med fuldstændig anonymitet. Ikke flere ISP-gashåndtering, og ingen uberettigede krænkelser af ophavsretskrænkelser, heller ikke.

IPVanishs sikkerhedsfunktioner starter på din enhed med DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch.Den førstnævnte sikrer, at din forbindelse aldrig bruger DNS-servere fra din internetudbyder, som kan give væk din placering. Sidstnævnte lukker dit netværk og stopper alle overførsler, hvis du mister forbindelsen til VPN. Alle data, der sendes til og fra din computer, er sikret med 256-bit AES-kryptering for at gøre den ulæselig til udefrakommende øjne, og IPVanishs nulloggeringspolitik for trafik sikrer, at dine data ikke efterlader et spor.

IPVanishs hurtige servere gør også en stor forskel for Kodi-strømme, især hvis du foretrækker HD eller 4K-film. Der er ingen hastighedshætter at bekymre sig om, og du har ubegrænset båndbredde til at bruge som du vil. Uovervåget trafik tillader både P2P netværk og torrent downloads, så alle Kodi add-ons har fuld adgang til internettet!

IPVanishs bedste funktioner et overblik:

 • Brugerdefinerede byggede apps til alle moderne enheder, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på torrenttrafik eller P2P-netværk.
 • Download torrenter og film med fuld privatliv og anonymitet.
 • Lyn hurtige servere til perfekte HD og 4K videostrømme.
 • Slut op til fem enheder på én gang.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Kodi-fællesskabet pakker add-ons i filer kaldet repositories, hver med tusindvis eller hundredvis af individuelle tilføjelsesprogrammer. Repos, som de ofte kaldes, er vært på eksterne websteder og vedligeholdes af en gruppe af frivillige. Den væsentligste fordel ved at installere gennem et lager er evnen til at holde alle dine tilføjelsesprogrammer ajour, uden at skulle søge efter separate installationsfiler hver gang en ny udgivelse falder. Hvis repoforvalterne opdaterer et tilføjelsesprogram, installerer Kodi det automatisk.

Der er flere måder at installere repos og add-ons på, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden. Det er nemmere at bruge på mobile enheder, og det holder tingene mere organiseret i det lange løb. Før du kan gøre dette, skal du skifte en af Kodis muligheder for at lade den downloade filer til dig:

 • Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 • Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 • Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 • Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Nu da Kodi er indstillet, er du klar til at installere. Find først en URL for det depot, du vil bruge. Tilføj derefter linket til Kodis filhåndtering, og installer det fra hovedmenuen. Når repoen er til stede, skal du blot vælge "installere fra depot" på Kodi's tilføjelsesskærmbillede, og vælg derefter de udvidelser, du gerne vil bruge. Det lyder som en rundkørsel måde at installere ting på, men når du gør det et par gange, vil du indse, hvor nemt processen er. Vores guider går igennem installationen fra start til slut, bare for at sikre, at du ikke går tabt.

Bemærk: Indigo add-on er stort set designet til Kodi vedligeholdelse og indeholder ikke kildeforbindelser i sig selv. Det tillader dog, at du kan installere andre tredjeparts-add-ons, som kan give en bred vifte af ukendt indhold. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan installeres Indigo (Fusion) Add-on til Kodi

Indigo er inkluderet i mange forskellige repositorier, herunder SuperRepo. På grund af afbrydelsen af TVAddons er de fleste gamle versioner af add-onen brudt. Du skal tilføje den helt nye TVAddons repo for at få adgang til Indigo. Følg instruktionerne nedenfor for at installere det (eller se trin-for-trin videovejledning nedenfor):
Indigo er inkluderet i mange forskellige repositorier, herunder SuperRepo. På grund af afbrydelsen af TVAddons er de fleste gamle versioner af add-onen brudt. Du skal tilføje den helt nye TVAddons repo for at få adgang til Indigo. Følg instruktionerne nedenfor for at installere det (eller se trin-for-trin videovejledning nedenfor):
 • Åbn Kodi på din lokale enhed.
 • Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 • Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 • Indtast følgende URL præcis som den vises: http://fusion.tvaddons.co
 • Navngiv det nye lager ".fusion2"
 • Klik på "OK".
 • Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 • Vælg "Tilføjelser"
 • Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 • Vælg "Installer fra zip-fil"
 • Klik på filen mærket ".fusion2"
 • Vælg mappen markeret "start-here"
 • Installer filen ved navn "plugin.program.indigo - #. #. #. Zip"
 • Vent til installationen er færdig, og gå tilbage til hovedmenuen Tilføjelsesmenuer.
 • Find "Indigo" og åbn den.
 • Du bliver bedt om at hente og installere yderligere filer. Klik på "ja".
 • Når de ekstra downloads er færdige, er du klar til at gå!

Hvad kan du gøre med indigo?

Indigo er et multi-purpose Kodi værktøj, der er designet til at gøre lidt af alt. Det kan installere eller fjerne tilføjelser, tweak Kodi for optimal ydeevne, gemme eller se hændelseslogfiler og meget mere. Se nedenstående funktioner for at se, hvad du mere kan gøre med Indigo-tilføjelsen.

Image
Image
 • Config Wizard - Konfigurer Kodi automatisk med et foruddefineret udvalg af tilføjelser og tweaks. Ideel til første gangs brugere eller nogen med en ny version af Kodi, der ønsker at dykke i med det samme.
 • Addon Installer - Søg efter nye tilføjelser og skind efter kategori, forfatter eller type, og installer så mange som du vil uden at skulle gennemgå hele lagerkildens proces.
 • Vedligeholdelsesværktøjer - Over et dusin almindeligt anvendte værktøjer, du kan køre for at holde Kodi hurtig og let. Ryd cachen, fjern miniaturebilleder, tvinge opdateringer til tilføjelser, installer brugerdefinerede tastaturer eller endda fjerne alle pakker og tilføjelser i et hurtigt træk.
 • Forynge Kodi - Ryd din nuværende konfiguration og start med en frisk, automatisk konfigureret version af softwaren.
 • Fabriksgendannelse - Tøm alle tilpasninger og returner Kodi til standardindstillingen.
 • Netværkshastighedstest - Upload et udvalg af filer for at se, hvor effektiv din internetforbindelse er. Størrelser varierer fra 100 Kb til 5 GB. Resultaterne giver dig skriftlige forklaringer om, hvad du kan forvente, mens du streamer.
 • Sports Listings - Se hvilke vigtige sports kampe der er planlagt for dagen. Inkluderer baseball, hockey, cricket, rugby, track og field, WNBA og meget mere.
 • Sikkerhedskopiering / gendannelse - Gem din Kodi-opsætning, hvis noget går galt.

Er TVAddons og Fusion Repo Back?

I midten af 2017 retssager fra Bell Canada, TVA, Videotron og Rogers tog den oprindelige tvAddons.ag hjemmeside sammen med tilhørende add-ons. Pre-court kampe fulgt med sagsøgerne udnytte nogle skitserede teknikker til at bringe TVAddons på knæ. Slutresultatet var en afbrydelse af hele tjenesten, hvilket efterlod Kodi-brugere frantisk på udkig efter alternativer.

Næsten tre måneder efter aftagelsen startede TVAddons skaberen en genstart. Advokater beslaglagt adgangskoder til webstedets sociale medier konti, så alternativer måtte etableres, herunder en ny hjemmeside placeret på TVAddons.co. De fleste af Fusion Repo indhold er også returneret, og de er tilgængelige ved at indtaste http://fusion.tvaddons.co i din Kodi installation som en ny kilde.

TVAddons har mistet en utrolig mængde momentum siden afbrydelsen. Skaberen bemærkede, at der aldrig var en prøve, bare underhanded tilbud og højt drevne advokater bøjede deres muskel. Der er ingen garanti for, at det nye domæne eller repo genstart vil være stabilt, men jo flere fans, der vender tilbage, jo bedre.

Alternativer og ekstraudstyr til indigo (fusion)

Indigo er en fremragende samling af værktøjer, der hjælper dig med at holde Kodi hurtig, let og fyldt med alle de bedste add-ons. Det er dog ikke det eneste vedligeholdelsesværktøj på blokken. En række opbevaringsorganer og add-on-udviklere har oprettet deres egne sæt værktøjer, hver med lidt forskellige funktioner og stilarter. Vi har samlet nogle få af de bedste alternativer til Indigo sammen med et par gode Kodi extras. Vær ikke genert ved at tjekke dem ud og installere et par for at se, hvilken du kan lide bedst.

 • Sådan installeres Ares Wizard Repository på Kodi - Et af de bedste vedligeholdelses- og installationsværktøjer til Kodi, og et fremragende alternativ til Indigo.
 • Bedste Kodi Addon-installatører - Find de bedste add-ons med en række brugervenlige værktøjer.
 • Bedste Kodi Bygger i 2017 - Giv din Kodi installation et nyt udseende.
 • Alternativer til TVAddons Fusion - Find alternativer til det gamle TVAddons repository, som inkluderer Indigo (Fusion).
 • Bedste VPN'er til Kodi - Bliv sikker, mens du streamer.

Er det sikkert at installere Indigo (Fusion) Add-on?

Kodi selv er et yderst sikkert stykke software. Det er gratis at bruge, det er open source, og det bruges af titusindvis af mennesker hver dag. Når du kommer ind i tredjeparts add-ons, bliver vandet dog lidt skummet. Nogle add-ons er blevet opdaget at forbinde piratkopieret indhold eller distribuere virus og malware. Det er ikke ekstremt almindeligt, men det sker ofte nok, at du bør tage et par enkle forholdsregler inden du dyker ind.

Hovedregelen for at downloade Kodi-tilføjelser er dette: holde sig til velrenommerede repositorier. Repo-indehavere arbejder for at holde falske og ondsindede tilføjelser ud af deres produkt, hvilket hjælper med at beskytte slutbrugere. Du bør også holde din firewall og antivirussoftware aktiv, når du bruger Kodi, og hvis du planlægger at streame, skal du dobbeltklikke for at sikre, at VPN'en er i gang.

Indigo er en af de sikrere tilføjelser til Kodi. Det indeholder ikke indholdsforbindelser selv, blot et væld af nyttige værktøjer og kilder til andre tilføjelsesprogrammer. Alle dens muligheder er sikret bag bekræftelsesbokse, så selvom du ved et uheld klikker på en rekonfigurationsguide, har du mulighed for at annullere det.

Efterlad en kommentar

Populært emne.