Installer USTVnow Kodi Add-on og USTVnow Plus

Indholdsfortegnelse:

Installer USTVnow Kodi Add-on og USTVnow Plus
Installer USTVnow Kodi Add-on og USTVnow Plus
Anonim

Der er noget trøstende om at se live-tv fra dit hjemland i udlandet. Nyhederne forankre dig, genkende, morgenen viser, at du er bekendt med, og selv reklamerne giver alle en smule nostalgi og fortrolighed. Når du rejser, kan det dog være svært at følge live events fra dit hjemsted. USTVnow var designet, så amerikanske militærmedlemmer og amerikanske borgere i udlandet kunne gøre netop det sammen med at leje film og optage live shows for at se senere.

USTVnow add-on bringer alle funktionerne på hjemmesiden til Kodi til hurtig og nem adgang. Det omgår nogle af de begrænsninger, der pålægges af hjemmesiden og strømlinerer grænsefladen, samtidig med at du leverer det samme glatte, højkvalitets broadcast indhold til din skærm.
USTVnow add-on bringer alle funktionerne på hjemmesiden til Kodi til hurtig og nem adgang. Det omgår nogle af de begrænsninger, der pålægges af hjemmesiden og strømlinerer grænsefladen, samtidig med at du leverer det samme glatte, højkvalitets broadcast indhold til din skærm.

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi er åben kilde, fri og lovlig at bruge rundt om i verden. Tredjeparts tilføjelser kan imidlertid forekomme i et lovligt gråt område. Uofficielle add-ons er trods alt skabt af udviklere, der ikke er forbundet med den vigtigste Kodi-software. Gennem disse kan brugerne få adgang til piratkopieret eller ulovligt indhold - en kendsgerning, der har skabt forvirring i det juridiske samfund. Internetudbydere er begyndt at smadre Kodi-strømme for at modvirke brug, og nogle sender meddelelser om ophavsretskrænkelser til sine brugere.

Du kan beskytte dig mod data snooping og throttling ved at bruge et virtuelt privat netværk. VPN'er opretter en krypteret tunnel mellem din enhed og internettet. Alt, der passerer gennem tunnelen, er beskyttet af kraftig kryptografi, hvilket gør det umuligt at bestemme kilden, destinationen eller indholdet af trafikken. Al din onlineaktivitet er sikker og sikker, og internetudbydere kan ikke finde eller smadre dine Kodi-strømme.

VPN'er giver også andre fordele:

 • Se videoer fra andre lande på Netflix, BBC iPlayer, HBO Go, Hulu og meget mere
 • Stop websteder og offentlige myndigheder, der sporer din aktivitet
 • Ubegrænset og sikker adgang til Kodi og alle dens add-ons
 • Fjern blokering af censurerede websteder og geografisk begrænset indhold

Evaluering af det bedste VPN til Kodi

Der er mange oplysninger til forskning og sammenligning, når du vælger en VPN. Kodi-brugere har også enestående hensyn til at tage højde for, herunder hastighed, privatlivspolitik og server netværk. Vi har strømlinet processen ved at vælge de vigtigste evalueringskriterier og notere dem nedenfor. Vi brugte endda disse funktioner til at anbefale en VPN-tjeneste, der leverer hurtig, sikker og pålidelig service til Kodi streamers rundt om i verden

 • Hurtige hastigheder - Hastighed er den vigtigste faktor i et VPN til Kodi, især hvis du er delvis til HD-indhold. VPN'er er kendt for at være langsommere end en grundlæggende internetforbindelse, så for at sikre dig at du ikke sætter dig fast i buffringsfasen, skal du sørge for, at din VPN lægger stor vægt på hurtige downloads.
 • Nulloggningspolitik - Online anonymitet er ikke mulig, hvis en VPN gemmer aktivitetslogfiler. Tredjeparter kan få adgang til disse oplysninger uden din viden og sætte dit privatliv i fare. De bedste VPN'er har strenge politikker mod logfiler for at sikre, at dine data forbliver sikre.
 • Båndbredde restriktioner - Et overraskende antal VPN'er sætter en grænse for mængden af data, du kan forbruge i en bestemt periode. Kodi streaming vil passere disse grænser i dage. For at sikre, at du altid har adgang til dine film og shows, skal du altid bruge et VPN, der ikke pålægger båndbreddebegrænsninger.
 • Tilladt trafik - P2P-netværk og torrent-trafik er ofte blokeret af VPN'er, hvilket kan gøre mange af Kodis add-ons helt ubrugelige. Gode VPN'er overvåger aldrig trafik og tillader alle typer downloads og strømme.
 • Software og app kompatibilitet - Kodi kan køre på en lang række enheder, og din VPN skal også. At have letvægts software designet til Windows, Mac, Linux, Android og iOS er afgørende.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

IPVanish har den bedste funktion til at give hurtig og privat adgang til Kodi og alle dens tilføjelser. Virksomheden driver et massivt netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande, hvilket giver dig masser af muligheder for lav latenhedsforbindelser rundt om i verden. Du får fuld adgang til alle disse servere med ubegrænset omskiftning, ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsregulering og ingen begrænsninger på P2P-trafik eller torrent-downloads.

På den tekniske side af ting sikrer IPVanish dine data med 256-bit kryptering og lover en komplet nullogningspolitik på al trafik. DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsafbryder hjælper med at holde din identitet lukket lokalt, selvom din computer går i stykker, eller du mister forbindelsen til VPN'en. Med IPVanish er online privatliv nemt. Alt du skal gøre er at slukke VPN'en, slukke Kodi, så lad HD-streaming begynde.

IPVanish funktioner et overblik:

 • Brugerdefinerede apps til alle moderne operativsystemer og Kodi-kompatible enheder, herunder Android og iOS-smartphones.
 • Utroligt hurtige servere til uafbrudt high definition video streams gennem Kodi.
 • Ingen hastighedskapsler, ingen spjældning og ingen begrænsninger på torrenttrafik eller P2P-netværk.
 • Download torrents med fuld privatlivets fred og anonymitet.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Tilføjelser er individuelle stykker software, du kan installere for at udvide Kodis basisfunktionalitet. Administrering og opdatering af dusinvis af tilføjelser er dog en smerte, hvorfor derfor de fleste er samlet i zip-filer kaldet repositories. Kodi tilbyder flere metoder til at installere både repos og add-ons. Vi foretrækker imidlertid "eksterne kilder" -metoden, da det holder tingene organiserede uden at blande sig gennem hauger af zip-arkiver. Du skal dog ændre en af Kodis interne indstillinger, inden du kan fortsætte. Følg trinene herunder, og du vil være klar til at gå:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder"
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op

Når indstillingen er skiftet, er alt, hvad du skal gøre, at finde en repository-kilde-URL, indtaste den i Kodis filhåndterer, og download derefter repoen. Dette giver dig mulighed for at søge i hvert depot for individuelle tilføjelsesprogrammer og installere dem en efter én. Processen kan være forvirrende i starten, men efter at have gjort det et par gange føles det som anden natur. Vores guider vil lede dig igennem hele processen fra begyndelsen til slutningen.

Bemærk: USTVnow og USTVnow Plus giver adgang til en betalt tjeneste og indeholder ikke links til ulovlige eller piratkopierede kilder. Ikke alle Kodi-tilføjelser følger dog de samme retningslinjer. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

USTVnow - amerikanske tv-udsendelser i udlandet

USTVnow Kodi add-on direkte grænseflader med USTVnow-webstedet. Du skal bruge en konto, før tilføjelsen fungerer, men rolig! Det tager kun et øjeblik at tilmelde dig, og der er en gratis plan, du kan bruge til at komme i gang. Med legitimationsoplysninger i hånden har du adgang til USTVnows udvalg af live-tv-kanaler og filmudlejninger. Der er også DVR-funktionalitet indbygget i tjenesten, så du kan optage shows og se dem, når du vil.

Her er et hurtigt kig på USTVnow abonnementstilbud. Din konto vil fungere sammen med USTVnow add-on, uanset hvilken plan du vælger:
Her er et hurtigt kig på USTVnow abonnementstilbud. Din konto vil fungere sammen med USTVnow add-on, uanset hvilken plan du vælger:
 • Gratis kanaler - En gratis plan, der fungerer på en håndfuld enheder og tilbyder syv basale kanaler, herunder ABC, CBS, Fox, NBC og PBS. Du kan også leje film direkte fra hjemmesiden og have begrænset brug af DVR-funktioner. En 45-dages prøve med HD-streaming er også inkluderet, men efterfølgende går videoerne tilbage til standarddefinitionen.
 • Alle kanaler - Hele sætet af USTVnows 28 kanaler, som omfatter udsendelsesnetværkene ovenfor sammen med en håndfuld kabelkanaler som Comedy Central, Syfy, Nickelodeon og Spike. Du kan også se fra et bredere udvalg af enheder, herunder smartphones.
 • Alle kanaler + DVR - USTVnows største plan, der tilbyder HD-streams til alle kanaler på alle enheder sammen med ubegrænsede DVR-funktioner.

USTVnow Kodi add-on tilbyder en række fordele på hjemmesiden. Den første er også en stor en: Regionfrit tv-visning. Tjenesten er tilgængelig over hele verden, men normalt ikke til seere i USA. Tilføjelsen er ikke rigtig bekymret, hvor du er, og det henter indholdet og lader dig streame alt det samme. Du kan også se USTVnow på en hvilken som helst enhed, selv med den gratis plan. Hvis streaming af ABC-morgenvisningerne på din smartphone er alt hvad du behøver, vil Kodi og USTVnow add-on hente dig.

Du kan desværre ikke helt erstatte adgangen til USTVnow-webstedet med tilføjelsen. Den eneste ulempe ved udvidelsen er, at du ikke kan planlægge DVR-optagelser eller leje film fra Kodi. Du kan se dem, når du har købt / optaget dem fra hjemmesiden, men de kan ikke indstilles i tilføjelsen. Det er en lille ulempe, men en værdig afvejning for den forbedrede grænseflade og enhed agnostisk streaming support.

Sådan installeres USTVnow Add-on til Kodi

USTVnow add-on er en del af det officielle depot, der udgives med hver Kodi-download. Dette gør det utrolig nemt at installere, da du ikke behøver at jage et separat repo. Det betyder også, at tilføjelsen er en officielt godkendt del af Kodi-miljøet, hvilket gør det til en af de sikreste måder at nyde live-tv på.

Sådan installeres USTVnow fra det officielle depot:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 4. Vælg "Install from Repository"
 5. Vælg "Kodi Add-on Repository"
 6. Vælg mappen Video tilføjelsesprogrammer
 7. Rul ned til USTVnow og installer
Image
Image

 1. Når installationen er færdig, vil USTVnow være tilgængelig fra hovedmenuen

Hvis du ikke har det officielle Kodi-depot installeret, eller du ikke kan tilføje repos, kan du få USTVnow direkte fra Kodis hjemmeside.

Sådan installeres USTVnow direkte:

 1. Download USTVnow-tilføjelsen fra din browser og gem zip-filen et sted bekvemt
 2. Åben Kodi og gå til skærmen Tilføjelsesprogrammer
 3. Klik på ikonet for åbne boks
 4. Vælg "Installer fra zip-fil"
 5. Find den USTVnow zip du lige downloadet (C: plugin.video.ustvnow-2017/08/05 i vores tilfælde)
Image
Image
 1. Kodi håndterer resten af installationsprocessen automatisk

Hvad er USTVnow Plus-tilføjelsen?

Afhængigt af hvilke lagre du har installeret, kan du søge efter "ustvnow" inden for Kodi nogle få muligheder. USTVnow Plus er et separat udviklet tilføjelsesprogram, der replikerer funktionaliteten af "plain" USTVnow add-on. Interfacet er det samme, og det kræver stadig en konto hos USTVnow, men det har nogle gode ekstrafunktioner, der gør det værd at tjekke ud.

Den største tilføjede funktion er evnen til at optage tv-shows indefra add-onen. Du behøver ikke længere at besøge USTVnow hjemmesiden, bare indstil tidsplanen via Kodi, og du er færdig. Du bliver nødt til at have nok DVR kreditter til at gøre optagelsen, selvfølgelig, hvilket ikke er et problem, hvis du er på den højeste abonnementsplan.

USTVnow Plus er også mere fremtidssikker end USTVnow. Kodningen og designet efterligner nemmere den officielle hjemmeside, hvilket gør det nemmere for udviklerne at opdatere. Det betyder, at Plus vil være lidt mere pålidelig og få nye funktioner hurtigere end standard tilføjelsen. Det betyder også, at Plus er teknisk en tredjepartsudvidelse, ikke en officiel add-on. Udviklerne har gået langt for at være tro mod USTVnows abonnementsmodel og ikke bøje nogen ophavsretlige love, hvilket gør det til en ærlig officiel tilføjelse i vores sind.

Sådan installeres USTVnow Plus-tilføjelsen til Kodi

USTVnow Plus er en uofficiel add-on, der kan findes i flere forskellige repositorier. Langt den bedste og den mest up-to-date er Cazwall repo, a.c.a. Simply Caz. Følg vejledningen herunder for at installere Cazwall og få USTVnow Plus oprettet på din version af Kodi. Hvis du allerede har Cazwall tilføjet, skal du springe til trin 14.
USTVnow Plus er en uofficiel add-on, der kan findes i flere forskellige repositorier. Langt den bedste og den mest up-to-date er Cazwall repo, a.c.a. Simply Caz. Følg vejledningen herunder for at installere Cazwall og få USTVnow Plus oprettet på din version af Kodi. Hvis du allerede har Cazwall tilføjet, skal du springe til trin 14.
 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager "cazwall"
 6. Klik på "OK"
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg "cazwall"
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Click Here)"
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen
 15. Vælg "Install from repository"
 16. Find og klik "Simply Caz Repo"
 17. Vælg "Video add-ons"
 18. Rul ned til "USTVnow Plus" og installer
 19. Når installationen er fuldført, skal du få adgang til add-on'en i din add-ons-menu.

Er det sikkert at installere USTVnow og USTVnow Plus?

Kodi er sikker, open source software, der er fri for enhver form for ondsindet kode. Kodis officielle add-ons er godkendt af udviklingsholdet og er lige så pålidelige. USTVnow er en sådan tilføjelse. Den får kun adgang til indhold, der leveres af en anerkendt kilde, og den bruger ikke nogen løsninger til at give fri adgang til betalte strømme.

Add-onen USTVnow Plus er teknisk et uofficielt stykke software. Den findes ikke i Kodis officielle depot, og den blev udviklet af et helt andet sæt kodere. Selvom den ikke har godkendelsesmærket for første part, overholder USTVnow Plus de samme etiske retningslinjer som dets officielle modstykke: Kun lovligt indhold, ingen ondsindet kode og ingen snige metoder til at få betalte strømme gratis.

Vi tester alle vores featured Kodi-tilføjelser, inden du offentliggør hver artikel. Hvis de vises på listen, er de blevet verificeret til at fungere og indeholder ikke nogen åbenlys malware eller virus. Når du går ind i Kodi tredjeparts territorium, er det dog altid en god idé at holde din firewall og antivirusprogrammer tændt. Du bør også bruge en VPN, når du streamer gennem Kodi for at hjælpe med at sikre fuldstændig online privatliv.

Efterlad en kommentar

Populært emne.