Installer ESPN 3 Add-on til Kodi - Se Live Sports med ESPN 3

Indholdsfortegnelse:

Installer ESPN 3 Add-on til Kodi - Se Live Sports med ESPN 3
Installer ESPN 3 Add-on til Kodi - Se Live Sports med ESPN 3
Anonim

Hver sportsfan ønsker at kunne se de store spil, som de sker. Der er trods alt ikke noget som at se sport live, vel vidende at tusindvis af andre fans rundt omkring i verden ser sammen med dig. Men streaming af sport derhjemme kan være en udfordring, da det kan være svært at finde højkvalitets, pålidelige og stabile strømme af sportskanaler. Hvis du har haft dette problem, så vil du tjekke dagens artikel: en vejledning om, hvordan du installerer og bruger ESPN 3 add-on til Kodi.

ESPN 3 add-on er ikke en af de bedre kendte sports add-ons til Kodi, men det fortjener at være! Det har unikke funktioner som højkvalitetsstrømme, bonusanalyser og en bred vifte af sportsgrene. Tilføjelsen er uofficiel, så den understøttes ikke af ESPN, men det kræver et ESPN-abonnement at bruge. Hvis du ikke har det, kan du se afsnittet nederst i denne artikel for anbefalinger til andre sports-add-ons til Kodi, der passer til dig i stedet.
ESPN 3 add-on er ikke en af de bedre kendte sports add-ons til Kodi, men det fortjener at være! Det har unikke funktioner som højkvalitetsstrømme, bonusanalyser og en bred vifte af sportsgrene. Tilføjelsen er uofficiel, så den understøttes ikke af ESPN, men det kræver et ESPN-abonnement at bruge. Hvis du ikke har det, kan du se afsnittet nederst i denne artikel for anbefalinger til andre sports-add-ons til Kodi, der passer til dig i stedet.

Beskyt dig selv, når streaming med Kodi: Brug en VPN

Før vi begynder at installere add-ons, skal vi tale om online sikkerhed og privatliv. Kodi-installationen er gratis, open source media center software, som er helt lovligt at bruge. Tilføjelsesprogrammer som ESPN 3-tilføjelsen er imidlertid oprettet af tredjepartsudviklere, som kan føre brugerne til et ubehageligt lovligt gråt område. Hvis du bruger disse tilføjelsesprogrammer til at streame indhold ulovligt, kan du være åben for retsforfølgning eller bøder fra retshåndhævende myndigheder eller de oprindelige rettighedshavere.

Så du skal holde dig sikker, når du streamer indhold gennem Kodi, og den bedste måde at gøre dette på er at bruge en VPN. Et virtuelt privat netværk opretholder dit privatliv ved at kryptere dine data, inden du sender det via internettet. Det betyder, at ingen - ikke engang din internetudbyder - kan se hvilket indhold du får adgang til eller downloader. Installation af en VPN, før du bruger Kodi, beskytter dig mod, at andre kan se på din internetforbrug og se, om du har downloadet eller streaming.

Sådan vælger du en VPN-udbyder

Men hvordan skal du vælge en VPN-udbyder? Der er hundredvis af VPN-tjenester derude: nogle gratis, nogle betalte, alle annoncerer forskellige funktioner. Vi vil hurtigt gennemgå de kriterier, vi bruger til evaluering af et VPN til brug med Kodi, og så vil vi tilbyde en anbefaling til vores topvalg til en VPN-udbyder.

Den vigtigste faktor, du skal overveje, når du vælger et VPN til brug sammen med Kodi, er firmaets logningspolitik. VPN'er arbejder ved at omdirigere dine data via deres egne servere samt kryptere det, så du skal have tillid til, at din VPN-udbyder ikke vil holde fortegnelser over din internetbrug. Ellers kan VPN-udbyderen blive tvunget af retshåndhævende myndigheder til at overdrage dine data, ligesom din internetudbyder. Den bedste beskyttelse mod dette er at bruge en VPN-udbyder, der holder absolut ingen logfiler til din dataanvendelse, da der ikke er noget for dem at overdrage!

En anden faktor at se på er eventuelle restriktioner, der kan eksistere på, hvordan du kan bruge VPN-tjenesten. Mange gratis VPN'er har begrænsninger som båndbredde caps, som begrænser, hvor meget data du kan overføre per måned. Andre VPN'er tillader bestemte typer trafik via deres netværk, såsom torrenter eller andre P2P-downloads eller VoIP-applikationer som Skype. Hvis du vil bruge disse trafiktyper sikkert, skal du sørge for, at din VPN-udbyder tillader deres brug på netværket.

Du bør også kontrollere, hvor mange servere en VPN vil stille til rådighed for dig, og hvor mange lande disse servere er placeret i. At få adgang til et stort antal servere i forskellige lande er nyttigt, da det giver dig mulighed for at komme rundt med regionindesluttet indhold, som f.eks. BBC iPlayer-webstedet, som kun giver dig mulighed for at vise, hvis du har adgang til det fra Storbritannien. Hvis du bruger en VPN med en server i Storbritannien, kan du få det til at se ud som om du er baseret der, og så kan du få adgang til alt det britiske indhold uden problemer.

Endelig vil du sikre dig, at VPN'ens forbindelseshastighed er god. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle sidde og vente på, at siderne skal indlæses eller for videoer til buffer. At finde en VPN med en hurtig og pålidelig forbindelse gør dit liv meget lettere, og din streaming bliver meget glattere.

Vores anbefalede VPN

Image
Image

Vores top anbefaling til et VPN, som du kan bruge med Kodi er IPVanish. Denne service tilbyder hurtige, pålidelige og stabile forbindelser, som er perfekte til streaming af indhold som sport. IPVanish har en streng ingen logningspolitik, og den har heller ingen båndbredde caps eller restriktioner på trafiktyper. De tilbyder ekstraordinær sikkerhed ved hjælp af stærk 256-bit kryptering over både L2TP og OpenVPN-protokoller. En nyttig funktion ved IPVanish er, at den kan installeres på pc'er, Mac'er, telefoner, tablets og meget mere. Det betyder, at du kan sikre alle dine enheder med et VPN og endda bruge dem samtidigt til streaming eller download.

Med over 850 servere i mere end 60 lande har IPVanish en overflod af server muligheder at vælge imellem, så du vil aldrig sidde fast i en langsom eller upålidelig forbindelse. Bare hvis du har problemer med forbindelsen, indeholder softwaren en kill-switch-funktion, der afslutter dine downloads, hvis din sikre forbindelse afbrydes, så du vil aldrig ved et uheld downloade over en usikker forbindelse. Du kan endda opsætte softwaren til at cykle din IP på et angivet tidsinterval for at give dig et endnu højere sikkerhedsniveau.

Efter at have gennemgået de mange komplette alternativer, anser vi ved Addictive Tips, at IPVanish er den bedste VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Trin-for-trin vejledning til installation af ESPN 3-tilføjelsen

Lad os nu begynde at installere ESPN 3 add-on til dit Kodi-system. Dette er dødt let, da det nødvendige arkiv leveres pre-bundlet til Kodi, og vi har kun brug for et par trin til at installere add-onen.

 • Start på din Kodi startskærm
 • Vælge Tilføjelser fra menuen til venstre
Image
Image
 • Vælge Installer fra depot i øverste venstre hjørne
Image
Image
 • Find posten i listen over lagre, der siger Kodi Add-on-depot og klik på den
Image
Image
 • Dette åbner en liste. Finde Video tilføjelser og klik på den
Image
Image
 • Du vil se en stor liste over tilføjelser i alfabetisk rækkefølge. Rul ned til du finder ESPN 3 og klik på den
Image
Image
 • Dette åbner en side, der beskriver tilføjelsen. Klik på Installere i menuen til venstre
Image
Image
 • Vent et øjeblik, indtil du ser meddelelsen om, at tilføjelsen er blevet installeret
 • Det er det! Tilføjelsen er installeret

RELATERET LÆSNING: Se Mayweather vs McGregor kamp på Kodi

Sådan bruges ESPN 3-tilføjelsen til at se sport

Så tilføjelsen er installeret. Først skal vi snakke om, hvordan du bruger denne tilføjelse, så ser vi på de specielle funktioner, der angiver ESPN 3, bortset fra andre sports-add-ons.

Brug af tilføjelsen er let:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til VIDEOER og derefter til Tilføjelser
 3. Du finder ESPN 3 i listen over tilføjelser. Du kan få øje på det med det grå ikon med bogstaverne ESPN 3 i rød tekst
 4. Når du åbner tilføjelsen, skal du godkende det ved at angive detaljerne i dit ESPN-abonnement. Du skal kun gøre det første gang, du bruger add-onen. Følg bare de instruktioner, der vises på skærmen
 5. Når det er gjort, vil du se en menu med muligheder for streaming muligheder fra og med Direkte. Klik på Direkte og det tager dig direkte til en live stream af den nuværende ESPN 3-kanal. Dette er muligheden for at bruge, når der er et stort spil på, og du vil se det live med det samme
 6. Det Kommende mulighed i denne menu er også nyttig. Dette viser en liste over sport og tidsplanen for kampe eller begivenheder, som snart vil ske.Når du vælger enten en bestemt sport eller vælger at vise alt, vil du se en liste over kampe, den tid de begynder og en tilnærmelse af, hvor lang tid de kører for
 7. Vælg et spil og klik på det for at starte en stream
 8. Se og nyd!

Hvad er de særlige funktioner i ESPN 3 Add-on?

Der er faktisk masser af muligheder for streaming sport hjemme faktisk. Se afsnittet nedenfor for flere anbefalinger af tilføjelser, så du kan se sport med dit Kodi-system. ESPN 3-tilføjelsen har dog en række funktioner, der gør det unikt nyttigt for en sportsfan:

 • Et stort udvalg af sportsgrene. ESPN 3-kanalen indeholder de store sportsgrene, du ville forvente, som fodbold, basketball og baseball. Men det har også nogle mindre populære sportsgrene, som cricket, gymnastik, lacrosse og rugby. Hvis du er fan af disse sportsgrene, så ved du allerede, at det kan være svært at se dem, især hvis du vil se begivenhederne live. ESPN har et stort udvalg af sportsgrene og viser, at disse specialbegivenheder også lever.
 • Dækning af college sport. Masser af sports fans kan lide at se gymnasier samt professionelle sportsgrene. ESPN viser de seneste college kampe samt de store ligaer, så du kan holde øje med udviklingen af spillere og stærke hold. ESPN er særligt godt for dens dækning af college basketball, så hvis du nyder dette, vil du helt sikkert gerne tjekke denne tilføjelse.
 • Inddragelse af kvinders sport. Det er en skam, at mange sportskanaler ikke omfatter dækning af kvinders sport, som er lige så spændende og teknisk som mændens kampe. ESPN viser kvindernes sport, med kvinders basketball et særligt fokus.
 • Replays. Har du savnet et stort spil, fordi du var ude på arbejde eller væk hjemmefra? Nå, du behøver ikke bekymre dig, da ESPN 3 add-on giver dig mulighed for at afspille kampe fra de sidste tre måneder. Du kan indhente eventuelle spil, som du måske har savnet ved hjælp af afspilningsfunktionen i ESPN 3s hovedmenu.
 • Ekstra analyse viser. Udover at vise live-kampe finder du bonusindhold, hvor eksperter diskuterer og analyserer de seneste begivenheder. Viser som ESPN's Outside-linjer giver dig dybdegående indsigt i de kampe, du ser. Plus, du kan finde sjove bonusser som Must see moments sektionen, der viser imponerende, uventede eller sjove sportslige øjeblikke.
 • Højkvalitetsstrømme. Desværre vil mange andre sports streaming-apps kun vise dig kampene i lav kvalitet, hvilket er mindre end ideel. Du vil gerne kunne spore din favorit afspiller og se handlingen klart! En stor funktion ved ESPN 3-tilføjelsen er, at næsten alle dets strømme er i høj kvalitet, og kommer i mindst 720p. For at finde high definition streams, skal du kigge efter det grønne HD logo ved siden af navnet på den kamp, du vil se.

Lignende tilføjelser til at se sport med Kodi

Hvis du nyder at bruge ESPN 3-tilføjelsen, så er du glad for at høre, at der er masser af andre Kodi-add-ons, som du kan bruge til at se sport. Vi har dækket disse tilføjelser før på vanedannende tips, så prøv nedenstående links for mere information og installationsguider af sportsrelaterede Kodi-tilføjelser:

 • For mere generel sportsvisning, se MoneySports add-on til Kodi
 • Hvis du elsker ESPN 3 til sin basketball, kan du finde råd om Watching NBA på Kodi
 • Fodboldfans vil gerne tjekke ud Sådan kan du se NFL på Kodi
 • Hvis du er mere i at bryde, prøv hvordan man ser TNA Wrestling på Kodi
 • Og hvis du er en UFC-elsker, så kig på vores vejledning om, hvordan du ser UFC Replays på Kodi
 • Eller hvis du vil se ESPN indbygget på dit Windows-system i stedet for Kodi, se vores vejledning til ESPN App til Windows 8

Populært emne.