M4U Kodi Add-on Installationsvejledning - Film og TV-strømmer forklaret

Indholdsfortegnelse:

M4U Kodi Add-on Installationsvejledning - Film og TV-strømmer forklaret
M4U Kodi Add-on Installationsvejledning - Film og TV-strømmer forklaret
Anonim

Kodi bliver hurtigt til kilden til folk, der ønsker at streame film eller tv-streams. Dels fordi Kodi er en fleksibel medieafspiller, der kan køre de fleste filformater, men primært er det det enorme udvalg af tilføjelser, der er tilgængelige for brugerne at vælge imellem og downloade.

Fordi Kodi er åben kilde, kan enhver oprette en tilføjelse, der vil binde på den. Og der er ingen mangel på udviklere, der har givet det en tur. Dette har resulteret i en overflod af add-ons, der hævder at være det bedste ved streaming film og tv-programmer.

I betragtning af den frie regeringstid, som udviklere har, er det uundgåeligt, at nogle af disse er gode, mens mange andre er ret forfærdelige. I denne artikel vil vi profilere en af de bedre. M4U er en ret ny tilføjelse til add-on stabilt, men en der har overlevet den nylige cull, der så mange favoriserede add-ons bide støvet.

Og hvis du kigger efter en ny eller erstatningstilladelse til din Kodi-opsætning, som pålideligt kan streame film og tv-udsendelser af høj kvalitet, kan M4U bare være tilføjelsen til dig.

Ansvarsfraskrivelse: Nogle uofficielle add-ons til Kodi kan give brugere adgang til indhold, der strider mod ophavsretlige love i deres land. AddictiveTips.com og dets forfattere accepterer det ikke på nogen måde og opfordrer alle Kodi-brugere til at tage skridt til at sikre, at de ikke strider mod loven om ophavsret.

Af hensyn til sikkerhed og privatliv anbefaler vi også, at alle læsere benytter en VPN, når de bruger Kodi. Du kan finde flere oplysninger om dette og om vores anbefalede VPN, IPVanish, herunder.

Image
Image

Hvad er M4U-tilføjelsen?

M4U add-on blev udviklet af Mucky Duck og er tilgængelig fra Mucky Duck-depotet. Tilføjelsen tilbyder et stort udvalg af film- og tv-streams, som kan ses gennem Kodi på en hvilken som helst enhed.

Det er ikke et stort spring fremad med hensyn til add-on design på nogen måde, men den enkle og lavnøgle struktur til tilføjelsen er en positiv for mig, da den er ren og nem at bruge og navigere.

Kilden til indholdet af M4U-tilføjelsen er webstedet M4Ufree.info, som har et fantastisk udvalg af indhold for brugere af add-on'en, der skal vælges fra.

Efter installation af M4U (som du kan gøre ved at følge installationsvejledningen nedenfor) finder du en startskærm, som giver dig mulighed for at vælge mellem følgende kategorier:

 • Seneste tilføjet
 • De fleste visninger
 • Hot film
 • Bedste 100
 • Genrer
 • År
 • Søg
 • fjernsyn

Som du kan se, om du leder efter en bestemt titel eller bare søger efter noget af interesse, er det muligt at søge på næsten enhver anden måde, du kan tænke på. Og i modsætning til nogle andre film- og tv-streaming-tilføjelser til Kodi fungerer alle M4U-søgemulighederne godt.

Under tv-fanen på menuen er der også en undermenu, der giver dig mulighed for at søge specifikt til tv-indhold med f.eks. De nyeste tilføjede, mest viste, søg og genre sektioner.

En fin berøring med M4U, som ikke er unik, men heller ikke almindelig, er en markør med hver strøm, der identificerer kvaliteten af dens indhold. De mest anvendte er Blu-Ray, DVD, HD eller Camera. Dette er virkelig nyttigt, hvis du er nøjeregnende over kvaliteten af det, du ser, hvilket mange af os er!

En anden velkommen berøring er, at når du har valgt dit valg, står du ikke over for en lang liste af forskellige strømme at vælge imellem. I stedet er der et enkelt link, og filmen vil enten spille eller det vil det ikke.

Efter min erfaring, oftere end det vil det, hvilket også er en velkommen funktion, da for mange film tilføjelser til Kodi er oversvømmet med ødelagte links.

Tilføjelsen selv kan nogle gange være på langsom side. Når du klikker på et menupunkt fra startskærmen, kan det tage et stykke tid, før undermenuen åbnes. Det kan til tider være irriterende.

Men heldigvis gentages denne langsommelighed ikke i linkene selv, med det meste af det indhold, jeg har forsøgt at synes at løbe glat.

Hovering over en film, du vil se, vil give dig en meget kort sammenfatning af filmplottet såvel som året og en miniature af dvd-cover eller film plakat.

Andre tilføjelsesprogrammer tilbyder mere information end dette, hvor mange linker til websteder som IMDB. Men mens dette er et område, hvor M4U kan forbedre, giver det stadig dig nok til at afgøre, om du vil se eller ej.

Der er også et par korte punkter at gøre om selve installationsprocessen. For det første skal du sørge for at holde kildefilen gemt. Ifølge udgivelsesmerknaderne vil fjernelsen af kilden tillade add-on'en at slette sig selv.

For det andet er Mucky Duck den 4. juni opdateret til sin seneste version; M4U version 2.1.4. Hvis du ikke allerede har det, er det værd at downloade denne opdatering, da det patches et par af fejlene i de ældre versioner, og der er en mulighed for, at den ældre version muligvis ikke længere kan fungere helt.

Sådan installeres M4U Add-on

Så hvis du er fristet til at give M4U en prøve, hvordan kan den installeres? Nå, processen er en ret standard og ligetil. Men processen er anderledes afhængigt af hvilken version af Kodi du bruger. Som jeg ved, at både Kodi v17 Krypton (den nyeste version) og Kodi v16 Jarvis begge er meget i brug, er installationsprocessen for begge beskrevet nedenfor.

Kodi v17 Krypton

 1. For det første skal du åbne Kodi.
 2. På menuen på venstre side skal du vælge den mulighed der står Tilføjelser.
 3. Derefter åbner du op Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikon øverst på menuen. På hovedskærmen, i kategorien Tilføjelser, du skal ændre indstillingen for Ukendte kilder til stilling (hvis du har brugt Kodi før, har du måske allerede gjort det). Bekræft meddelelsen, der advarer dig om denne indstilling, og klik på Ja.
 4. Gå tilbage til startskærmen og klik på knappen mappe ikon, som åbner filhåndteringen. På hovedskærmen ruller du ned på listen over muligheder, indtil du når frem til det Tilføj kilde og dobbeltklik på den.
 5. En pop op-boks vises fremkaldt Tilføj fil kilde. Klik på linjen i midten af popup-boksen, der siger . Her er du nu i stand til at komme ind i kildearkivet til M4U.
 6. Indtaste https://muckys.mediaportal4kodi.ml/ og tryk derefter på Færdig knap.
 7. Under denne boks er en anden, som giver dig mulighed for at navngive din tilføjelse. Gå ind Mucky Ducks (eller hvad du vil kalde opbevaringsstedet), og klik derefter på Okay at tilføje lageret.
 8. Derefter skal du vende tilbage til startskærmen og vælge Tilføjelser igen. Du vil så se ikonet for en åben boks med en pil, der peger på den. Det tager dig til skærmen til tilføjelsesbrowser. Når du er der, vælg Installer fra zip-fil.
 9. Klik derefter på den kaldte fil Muckys, repository.mdrepo-x.x.x.zip.
 10. Vent et øjeblik, indtil du ser en besked, der siger, at tilføjelsen er aktiveret.
 11. Klik på Installer fra depot og vælg derefter Mucky Ducks Repo.
Image
Image
 1. Når du er der, skal du klikke på Video tilføjelser, så søg efter den kaldte mulighed M4U. Klik på det og vælg derefter Installere.
Image
Image
 1. Vent et øjeblik igen for en besked øverst til højre på skærmen, der siger, at tilføjelsen er aktiveret.
 2. Du kan derefter vende tilbage til startskærmen igen og klikke på add-ons. M4U-tilføjelsen skal nu være klar og klar til brug.

Kodi v16 Jarvis

 • Åbn Kodi og på startskærmen, svæv musen over System overskrift, og vælg derefter Filhåndtering.
 • Klik på Tilføj kilde, og klik derefter inde i boksen, der siger .
 • Her skal du indtaste nøjagtigt https://muckys.mediaportal4kodi.ml/ og tryk derefter på Færdig knap.
 • Under denne boks er en anden, som giver dig mulighed for at navngive din tilføjelse. Gå ind Muckys (eller hvad du vil kalde opbevaringsstedet), og klik derefter på Okay at tilføje lageret.
 • Gå tilbage til startskærmen og klik på knappen System overskrift.
 • Klik på overskriften på venstre side af skærmen, som siger Tilføjelser.
 • Der vil derefter være fem muligheder, som du kan vælge imellem. Den til at vælge er Installer fra zip-fil.
 • Klik derefter på den kaldte fil Muckys, repository.mdrepo-x.x.x.zip.
 • Vent et øjeblik, indtil du ser en besked, der siger, at tilføjelsen er aktiveret.
 • Så skal du klikke på Installer fra depot og vælg derefter Mucky Ducks Repo.
 • Når du er der, skal du klikke på Video tilføjelser, så søg efter den kaldte mulighed M4U. Klik på det og vælg derefter Installere.
 • Du kan nu vende tilbage til startskærmen og under hovedmenuen til add-ons-menuen, finder du M4U installeret og klar til brug.

Hvorfor skal du altid bruge en VPN med Kodi

Et VPN eller Virtual Private Network er et online sikkerheds- og privatlivsværktøj, som er en vigtig tilføjelse til alle, der regelmæssigt bruger Kodi til at streame indhold.

Der er to hovedgrunde til at bruge en VPN med Kodi. Den første er relateret til spørgsmålet om krænkelse af ophavsret. Nogle uofficielle Kodi-tilføjelsesprogrammer giver brugerne mulighed for at se indhold i strid med lokale ophavsretlige love.
Der er to hovedgrunde til at bruge en VPN med Kodi. Den første er relateret til spørgsmålet om krænkelse af ophavsret. Nogle uofficielle Kodi-tilføjelsesprogrammer giver brugerne mulighed for at se indhold i strid med lokale ophavsretlige love.

Selvom en bruger ikke er klar over, at de gør det, kan de stadig blive offer for juridiske konsekvenser. Det er ikke ukendt for juridiske breve og økonomiske anmodninger, der skal modtages af Kodi-brugere af denne grund.

Med en VPN er det næsten umuligt at spore det indhold, du ser tilbage til dig. Dette skyldes, at når du tilslutter via en VPN, er al din online trafik krypteret, hvilket betyder at indholdet af det ikke kan ses af nogen nysgerrige øjne.

En VPN vil også videregive alle dine data via en server, og dette vil ændre IP-adressen, der er vedhæftet dataene. En IP-adresse er en lille smule kode, hvorfra det er muligt at afgøre, hvor netop en brugers internetforbindelse er placeret.

Men når dine oplysninger går gennem en anden server, overtager den IP-adressen på den server. Dette gør det næsten umuligt at spore din aktivitet tilbage til din internetforbindelse, og det gør dig anonym online.

Hvad er det bedste VPN at bruge sammen med Kodi?

Hvis du ved et uheld overtræder loven om ophavsret, når du bruger en Kodi-tilføjelse, kan en VPN hjælpe dig med at sikre, at du ikke står over for konsekvenser. Så er der spørgsmålet om sikkerhed. Som open source-software har Kodi-tilføjelser også vist sig at være et effektivt værktøj for ondsindede udviklere at implantere malware og anden skadelig software til brugernes enheder.

En VPN er en del af sikkerhedsværktøjet, som kan bruges til at forhindre, at du bliver offer for sådanne angreb. Og da de kun koster et par dollars om måneden, er der virkelig ingen grund til at tøve med.

Der er mange VPN-udbydere på markedet i dag; nogle gode og andre ikke så gode. Det er vigtigt, at ikke alle er gode nok til at fungere godt for Kodi-brugere, især hvis du streamer indhold. Du har brug for en VPN, der tilbyder hurtige forbindelser, flere serverindstillinger og stærke krypterings- og privatlivspolitikker.
Der er mange VPN-udbydere på markedet i dag; nogle gode og andre ikke så gode. Det er vigtigt, at ikke alle er gode nok til at fungere godt for Kodi-brugere, især hvis du streamer indhold. Du har brug for en VPN, der tilbyder hurtige forbindelser, flere serverindstillinger og stærke krypterings- og privatlivspolitikker.

Blandt de tilgængelige, vores anbefaling er IPVanish. De er en førende VPN-udbyder med stellar service. Nogle af PRO'erne til at bruge IPVanish inkluderer: 40.000 + delte IP'er, 850 + VPN-servere i 60 + lande / 256-bit AES-kryptering / Ubegrænset båndbredde / Zero trafiklogs og op til 5 samtidige forbindelser på flere enheder. De har også en eksklusiv aftale for AddictiveTips-læsere, hvor du får en stor 60% rabat på den årlige plan - følg bare dette link - samtidig med at du tilbyder en y-dags penge tilbage garanti på samme tid.

Vigtigt, de har også lige lanceret en Amazon Fire TV Stick app. Da Amazon Fire TV Stick er en af de mest populære enheder til at bruge Kodi på i øjeblikket, er dette en stor bonus og sparer brugerne fra at skulle bruge den temmelig ufuldstændige installationsproces, der er nødvendig for andre VPN'er på denne platform.

Populært emne.