123Movies Kodi Add-on Installationsvejledning: Sådan opsættes 123Movies på Kodi

Indholdsfortegnelse:

123Movies Kodi Add-on Installationsvejledning: Sådan opsættes 123Movies på Kodi
123Movies Kodi Add-on Installationsvejledning: Sådan opsættes 123Movies på Kodi
Anonim

Kodi gør det nemt at se film og tv-udsendelser fra din laptop, pc, mobilenhed eller tablet. Det er gratis at downloade, helt åben kilde og har indbygget funktionalitet til at understøtte tredjeparts add-ons, der udvider sine evner endnu mere. Kodi er en fantastisk løsning på problemet med online media adgang, men oplevelsen kommer med nogle få bump i vejen.

Tredjeparts tilføjelser gør Kodi til et mediecenter powerhouse, selvom deres pålidelighed kan variere. Problemer som brudte links, langsomme websites, mislabeled streams og videoer, der går offline uden tilsyneladende grund, plager mange af disse tjenester. Og takket være indsats fra indholdsudgivere og politikere kan nogle tilføjelser endda forsvinde uden varsel. Hvis din foretrukne Kodi-udvidelse holder op med at fungere, kan du altid finde en erstatning. En god multifunktionel Kodi-add-on, der har tæmmet oddsene, er 123Movies, en simpel plug-in, der sætter masser af populære film og tv-shows lige ved hånden.

Image
Image

Før du installerer Kodi: Få et godt VPN

Kodi er et pålideligt program, som titusindvis af brugere sikkert installerer og kører hver dag. Softwaren selv udviser ingen farer, men noget af indholdet, som Kodi giver adgang til, kan øge nogle røde flag. Internetudbydere overvåger ofte din trafik, søger bestemte aktivitetsmønstre og rapporterer disse begivenheder til virksomheder og offentlige myndigheder. Streaming af film og tv-shows gennem Kodi er ofte en af de overvågede aktiviteter, så hvis du planlægger at bruge Kodi, vil du gerne tage nogle forholdsregler.

Heldigvis er det meget nemt at dække dine spor og bruge Kodi sikkert og anonymt. Alt du skal gøre er at installere et virtuelt privat netværk. VPN'er fungerer som en tunnel mellem din computer og internettet. Data, der efterlader din enhed bliver krypteret, så ingen, ikke engang din internetudbyder, kan overvåge din aktivitet. Denne krypterede information passerer gennem VPNs servere, hvor den er anonymiseret og til sidst returneres til din computer. Alt du gør, mens du er tilsluttet en VPN, er privat, så du kan surfe og streame, hvad du vil uden bekymring.

Anbefalet VPN: IPVanish

Der er hundredvis af VPN'er på markedet, hver lovende de hurtigste hastigheder, den højeste kryptering og de fleste funktioner. Det kan være svært at vælge den rigtige til dine behov, især hvis du bare kommer ind i video streaming via Kodi.

Et af de mest pålidelige og konsekvent hurtige VPN'er er IPVanish. Tjenesten har eksisteret i årevis og indeholder tilpassede apps til tonsvis af enheder, herunder desktop-operativsystemer, smartphones og tablets. I grund og grund, hvis du kan installere Kodi på det, kan du parre det med IPVanish-softwaren til det bedste i privat streaming.

Du finder IPVanishs omfattende netværk på over 750 servere i 60 forskellige lande, der tilbyder hurtige forbindelser rundt om i verden, og virksomhedens ultra sikre L2TP- og OpenVPN-protokoller ved hjælp af 256-bit kryptering som standard hjælper med at holde dine data sikre, da det gør den tur.

Bedste af alt kører IPVanish et specielt KODI-tilbud til AddictiveTips-læsere - 60% OFF på årsplanen, hvilket betyder at du kun betaler $ 4,87 om måneden for at holde din aktivitet privat og sikker.

Sådan installeres 123Movies

De fleste Kodi-add-ons distribueres uafhængigt og kan installeres fra en lang række forskellige kilder. Repositorier som f.eks. SuperRepo er vært for et massivt antal add-ons, så du kan tilføje en enkelt kilde til at installere mange ekstramateriale.

123Movies gør ting dog lidt anderledes. Mens du kan installere udvidelsen fra et hvilket som helst repo, skal du have en bestemt til stede i din kildedatabase for tilføjelsen til arbejde. Da det er nødvendigt at opbevare det, har vi forenklet installationstrinnene nedenfor, så du kan få 123Movies op og køre hurtigst muligt.

Installation af 123Movies på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
Image
Image
 1. Skriv den øverste boks i den følgende webadresse, præcis som den vises: http://muckys.mediaportal4kodi.ml
 2. Navngiv det nye lager "Mucky Ducks Repo"
 3. Klik på "OK".
Image
Image
 1. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 4. Vælg "Installer fra zip-fil"
Image
Image
 1. Vælg "Mucky Ducks Repo".
Image
Image
 1. Vælg den følgende fil. Bemærk, at versionsnumrene kan ændre sig: repository.mdrepo-1.0.2.zip
 2. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen.
 3. Vælg "Install from repository"
Image
Image

 1. Find og klik på "Mucky Ducks Repo"
 1. Rul til "Video Add-ons"
 2. Find "123Movies" og installer.
Image
Image
 1. Når installationen er færdig, skal du få adgang til 123Movies fra hovedmenuen.

Installation af 123Movies fra et andet arkiv

Hvis du har et multifunktionsarkiv, der er føjet til din Kodi-installation og vil bruge det til at installere 123Movies, skal du stadig tilføje Mucky Ducks Repo til din kildefil. Du behøver faktisk ikke få adgang til arkivet efter at have tilføjet det, men 123Movies kræver simpelthen, at den skal være til stede, før installationen vil fuldføre. Bemærk, at du skal føje lageret som kilde, før du downloader tilføjelsen fra dit valgte repo, ellers vil 123Movies straks slette sig.

Tilføj Mucky Ducks Repo til Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Skriv den øverste boks i den følgende webadresse, præcis som den vises: http://muckys.mediaportal4kodi.ml
 5. Navngiv det nye lager "Mucky Ducks Repo"
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Installer 123Movies fra dit valgte lager som normalt.

Stream 123Movies til dit tv

Kodi er tilgængelig på en lang række moderne enheder, herunder bærbare computere, tabletter og tv-bokse. Det betyder, at du ikke behøver at sidde i en ubehagelig skrivebordsstol for at se dine yndlingsprogrammer på 123Movies.
Kodi er tilgængelig på en lang række moderne enheder, herunder bærbare computere, tabletter og tv-bokse. Det betyder, at du ikke behøver at sidde i en ubehagelig skrivebordsstol for at se dine yndlingsprogrammer på 123Movies.

En af de nemmeste og mest overkommelige måder at få disse strømme til dit tv er at installere Kodi på en Amazon Fire TV Stick. Det kræver ingen speciel teknisk viden, bare et par minutter af din tid. Du kan endda installere en VPN på samme Amazon Fire TV Stick, så du kan streame sikkert, privat og fra din stues sofa.

Leder du efter flere tips om, hvilken VPN du skal bruge? Se vores vejledninger om de hurtigste VPN'er, de bedste VPN'er til Windows og de bedste VPN'er til Mac.

Efterlad en kommentar

Populært emne.