Sådan bruges AF / AE-lås i Google-kamera på Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges AF / AE-lås i Google-kamera på Android
Sådan bruges AF / AE-lås i Google-kamera på Android
Anonim

Google kamera, som de fleste kamera apps har en AF / AE lås funktion. Denne funktion lader dig låse automatisk og blitzeksponering. Hvis du har et DSLR kamera liggende rundt, har det sandsynligvis en dedikeret knap (r) til denne indstilling. Et telefonkamera kan ikke sammenlignes med et DSLR, men det fungerer på meget samme princip. Når du peger på noget, forsøger det at fokusere det og få dig det bedste billede muligt. Kameraet får ikke altid det rigtigt, så det er op til dig at ordne det. Sådan kan du bruge AF / AE-lås i Google kamera.

AF / AE-lås i Google-kamera

Åbn Google Camera og peg det på noget. Vent til at se, om det automatisk vil fokusere din objekt. Prøv at flytte det lidt tættere eller længere væk. Ideelt, hvis Google Camera kan fokusere automatisk på dit objekt, får du et godt billede.

Hvis ikke, er det tid til at bruge AF / AE-låsen. Tryk og hold på skærmen. Du vil se dit element bevæge sig ind og ud af fokus. På et tidspunkt vil billedet blive skarpt og klart, men så vil det blur igen. Når du løser fingeren, vil du se AF / AE Lock HUD og et sløret billede.

Dette sker, fordi Google Camera app låser fokus og eksponering ned på det tidspunkt, hvor du løfter fingeren. Det er ikke den mest intuitive måde for funktionen at arbejde, men sådan er det. For at få et klart billede skal du trykke og holde på kameraet, og det andet billede er klart og skarpt, løft fingeren.

Image
Image

Alle kameraapplikationer oprettes ikke ens

Kun Google Camera-appen virker på denne måde. Andre kameraapps, der understøtter AF / AE-lås, kan virke anderledes. Hvis du f.eks. Ser på AF / AE-låsen i kamera-appen på iOS, justerer og holder du på et sted automatisk fokuset og låser det der. Hvis du peger på det ved et mørkt objekt, skal du trykke og holde på et mørkere område for at øge eksponeringen og låse den der.

I skarp kontrast går Google Camera-appen igennem forskellige fokusindstillinger. Det er ikke klart, hvad det gør, men det giver faktisk brugere mere kontrol over deres foto og deres kamera. AF / AE-låsningen i Google Camera-appen kan variere afhængigt af, hvor godt dit kamera er. Hvis du har en lavtelefon med et middelmådigt kamera, fungerer denne funktion muligvis ikke godt eller overhovedet.

Populært emne.