Sådan får du besked prikker på Android 8

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du besked prikker på Android 8
Sådan får du besked prikker på Android 8
Anonim

Android 8 er en samling af små funktioner og mindre forbedringer. Det ser ud til at være normen med større OS opdateringer i år. Både iOS 11 og macOS High Sierra går små på funktioner. Tingen med Android er, at de nye funktioner, den tilføjer, ofte begrænses ud fra hvilken enhed du bruger. Du kan f.eks. Kun bruge YouTube-billedet i billedtilstand, hvis du har et YouTube Red-abonnement. På samme måde er nogle nye Android 8-funktioner ikke tilgængelige, medmindre du har Pixel launcher installeret på din telefon. Case in point, Notification Dots on Android 8.

Notifikation prikker på Android 8

Notification Dots er en ny Android 8-funktion, der advarer dig, når du har anmeldelser fra en app. Hvis du f.eks. Har ulæste meddelelser, vil du se en prik på ikonet for beskedapplikation. Det er en lille, subtil måde at advare brugere, de har afventer meddelelser.

For at få Notification Dots på Android 8, skal du først installere Pixel Launcher. Hvis du ikke ejer en Pixel-telefon, fortæller Play Butik dig, at din enhed ikke er kompatibel med den, appen. Dette er ikke en big deal. Du kan arbejde rundt om begrænsningen ved at sideloader appens APK-fil.

Når du er installeret, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Apps & Notifications> Avanceret> Specialapp Access> Notification Access, og lad Pixel launcher få adgang til dine underretninger. Hvis du allerede har Pixel Launcher kørende på din telefon, skal du aktivere Notification Dots på Android.

Åbn appen Indstillinger og gå til Apps & Notifications> Notifications. Her aktiverer du 'Tillad besked prikker.
Åbn appen Indstillinger og gå til Apps & Notifications> Notifications. Her aktiverer du 'Tillad besked prikker.
Image
Image

Skjul besked prikker til en app

Åbn appen Indstillinger og gå til Apps & Notifications> Notifications. Tryk på en app fra listen over apps og aktiver eller deaktiver knappen "Tillad besked dot", der passer til dine behov.

Image
Image

Begrænsninger

Du vil kun se Notifikation prikker, hvis du ikke har afvist en anmeldelse. Hvis du afviser en anmeldelse, forsvinder prikken på den respektive app med den. Dette er på alle måder en frygtelig måde at udføre denne funktion på. Hvis du sammenligner det med iOS, er der ikke kun en lignende funktion i form af badges, men det kan administreres pr. App, og det forbliver synligt, uanset om du afviser meddelelsen fra appen eller ej.

På Android 8 kan du kun skjule noteringspunkterne pr. App, men resten er en dårlig implementering af funktionen. Punkterne skal forblive synlige, så længe du har ulæste beskeder, e-mails eller advarsler fra appen.

Populært emne.