10 Great Rainmeter Skins til Windows 10

Indholdsfortegnelse:

10 Great Rainmeter Skins til Windows 10
10 Great Rainmeter Skins til Windows 10
Anonim

Rainmeter er et af de mest populære værktøjer til at tilpasse Windows. Det har eksisteret i mange år og er stadig så populært som nogensinde. Rainmeter skins er utrolige, så meget, at de kan omdanne dit skrivebord til noget helt andet. Mennesker, der er særligt begejstret for modding af Windows, bruger ofte flere skind til at skabe det perfekte skrivebord eller helt omhyggeligt Windows-temaet. Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra information til dit Windows 10-skrivebord eller søger skind, der passer godt til det moderne brugergrænseflade, er disse Rainmeter skins til Windows 10 værd at tjekke ud.

De fleste, hvis ikke alle skindene på denne liste fungerer godt alene. De blev plukket, fordi de ser godt ud på Windows 10. Æstetik blev givet høj prioritet, men skindene selv er funktionelle. Du kan bruge dem alene eller blande og matche. Nogle af disse skind er ikke blevet opdateret i et stykke tid.

Skærmbilledet viser ikke alle komponenter i en hud. Vi har medtaget nok til at give dig en generel ide om, hvordan varerne ser ud. Den gennemsigtige proceslinje er ikke en Rainmeter hud, det er en app.

1. Win10 Widgets

Win10 Widgets er den eneste Rainmeter-hud på vores liste, der blev bygget specifikt til Windows 10. Windows 10 har ingen widgets, så denne hud gennem Rainmeter ser ud til at udfylde hullet. Denne hud efterligner perfekt Windows 10-brugergrænsefladen; widgetsne ser godt ud, uanset om du har en lys eller mørk baggrund, og det er også et af de få skind på denne liste, der har variable størrelser til sine widgets. Du kan bruge det alene, eller du kan blande det med andre, mere sjove skind.

Image
Image

2. Obsidian

Obsidian er en almindelig og enkel hud, der har grundlæggende tid, dato, CPU, netværk, drev og vejr widgets. Hvis du vil have en almindelig hud, der ser godt ud i Windows 10, men ikke kopierer det nøjagtige brugergrænseflade som Win10 Widgets gør, så er det det. Det har ikke så mange tilpasningsmuligheder som Win10 Widgets, og du vil højst sandsynligt bruge det med andre skind, hvis du ønsker at ændre dit skrivebord. Widgetsne er kantede, så de vil se godt ud på både en mørk og lys baggrund. De er også gode til at præsentere oplysninger i et simpelt, uklart brugerinterface.

Image
Image

3. P I L E U S Suite

P I L E U S Suite skiller sig ud fra hele resten på grund af sit meget oplagte grunge look. Når vi tænker på Windows 10, tænker vi på solide farvebokse, gennemskinnelige effekter og fladt design. Denne hud viser, at du ikke behøver at fladte og kasse alt for at få det til at se godt ud på Windows 10. Det tilføjer en stor æstetik til en ellers flad brugerflade. Standard skrifttypestørrelse, der bruges i widgetsne, er lidt lille, og det ser ikke godt ud på en mørk baggrund, medmindre du redigerer skrifttypens farve. Hvis du ved, hvordan du redigerer Rainmeter skins, vil det ikke være for meget af et problem.

Image
Image

4. Galaxy Suite Rainmeter

Galaxy Suite Rainmeter er bedst til mørkere og / eller travlere baggrunde. Som med andre skind kan du redigere det, men standardindstillingerne gør det mere egnet til et mørkt tema skrivebord. Widgetsne er ret store, så medmindre du har en stor skærm tilsluttet dit system, vil de tage en smule plads. Når det er sagt, hvis du kan lide dine oplysninger stor, fed og let at læse, er denne hud en god mulighed. Jeg elsker især denne ene, fordi det også giver CPU temperaturen, som ikke mange skind gør.

Image
Image

5. Tåge

Tåge er en hud, der ikke blev bygget med Windows 10 i tankerne, men det ser ud som om det er en del af brugergrænsefladen. Det forsøger ikke at overholde Windows 10 æstetik. I stedet har den sit eget tag på fladt design, solid farve og et strejf af gennemsigtighed. Du kan bruge den på en lys baggrund, hvis du vil, men du finder det bedst på en mørk baggrund.

Image
Image

6. Byrum

City Spaces er en Rainmeter-hud, der har visuelle elementer, som du kan føje til din skærm. Vi taler dividere og søjler, der hjælper med at organisere et skrivebord. Det har begrænsede widgets, så medmindre du vil have bare minimum information, er det en hud, du vil bruge med andre skind til at gøre alt ser godt ud og godt sat sammen.

Image
Image

7. Harmattan

Harmattan har nøjagtigt en widget, men den giver dig alle de oplysninger, du har brug for. Det ser godt ud på Windows 10, teksten er ikke for lille, så du snyder på skærmen for at få tiden. Det passer bedst til en mørk baggrund. Hvis du ikke ønsker at blive generet opsætning og tilpasning af en hud, er dette et godt valg.

Image
Image

8. Simplistiske

Simplistiske har et sort og et hvidt sæt widgets. Dette gør huden perfekt til enhver form for baggrundsbilde. Widgetsne spilles med gennemsigtighedseffekten og en boks-brugergrænseflade. Alt er i en kasse, og teksten og ikonerne spiller lidt med gennemsigtighed. Det har dato, tid, vejr, drev, system, medieafspiller, Gmail og uTorrent-widgets. Tapetet er ikke inkluderet.

Image
Image

9. Elementær

Elementær er en god balance mellem læsbare tekstbaserede widgets og stiliserede ikoner. Hvis du ikke vil have noget for vildt på dit skrivebord, men gerne vil have noget, der ikke er afskåret, er det en god hud at arbejde med.

Image
Image

10. B + W Regnemåler

B + W Rainmeter har stiliserede widgets. Det giver dig let at læse information, men kigger på widgetsne bliver ikke kedelige. Du kan have en masse sjov bare placere widgets på din skærm og selvfølgelig er dette en glimrende hud at blande sig med andre på denne liste.

Image
Image

Æresangivelse

Elegance 2 er en ret populær Rainmeter hud, som vi ikke har medtaget på denne liste. Det skyldes for det meste, at huden ikke ser godt ud på enten en lys eller en mørk baggrund. Du kan bruge det, men du ender med at bruge meget tid på at finde den rigtige tapet til at gå med det.Vi nævner det, fordi det er af alle de skind, vi testede og opført her, det eneste der har en brugergrænseflade til at ændre urfarven. Du kan bruge den til at matche din Windows 10 accent farve. Download Elegance 2 her.

Image
Image

Populært emne.