Sådan kontrolleres din mental sundhed med det kliniske depression værktøj fra Google

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontrolleres din mental sundhed med det kliniske depression værktøj fra Google
Sådan kontrolleres din mental sundhed med det kliniske depression værktøj fra Google
Anonim

Mental sundhed får ikke den opmærksomhed, den fortjener. Der har været en positiv ændring i holdninger til mental sundhed i de seneste år. Folk er nu mere tilbøjelige til at acceptere, at det er en faktisk sygdom og ikke 'noget i dit hoved'. Denne holdningsændring skyldes lange og anstrengende indsatser fra sundhedsorganisationerne for at fjerne stigmaet fra det. Det er selvfølgelig ikke kun sundhedsorganisationer, der har spillet en rolle. Tech, og tech virksomheder har ligefrem gjort indflydelse. Google har for nylig udgivet et nyt værktøj, der lader dig kontrollere, om du måske er klinisk deprimeret. Det kliniske depression værktøj fra Google er stort set et sæt spørgsmål, du svarer til at vurdere din mentale tilstand.

Det kliniske depression værktøj fra Google er indarbejdet i Google-søgning og er kun tilgængelig i USA for nu. Det fungerer også kun på mobile enheder. For at få adgang til det, kan du bruge en VPN til din iPhone. Ligeledes, hvis du er en Android-bruger, kan du bruge en VPN på din Android-telefon for at få adgang til værktøjet.

Klinisk Depression Tool fra Google

Brug dit foretrukne VPN-værktøj til at ændre din placering til USA på din iPhone eller Android-telefon. Åbn Google Search-appen eller Chrome, og indtast 'Klinisk depression'.

Det allerførste resultat vil være et kort med en 'Kontroller, om du er klinisk deprimeret' knappen nederst. Tryk på det og gå gennem PHQ-9-depression screeningsværktøjet.

Image
Image

Er dette medicinsk forsvarlig

Dette værktøj er et klinisk valideret spørgeskema. Det accepteres ikke kun som en gyldig diagnoseform i det medicinske samfund, men bruges også af læger. Kort sagt, det er ikke som de quizzer du ser på Facebook, der tilbyder at måle din IQ. De, og mange andre som dem, er faktisk ikke gyldige.

Resultaterne er pålidelige, men det betyder ikke, at du skal begynde at behandle dig selv. Hvis resultaterne viser, at du lider af depression, skal du stadig komme i kontakt med en læge, der er uddannet til at behandle depression. En læge kan få dig til at gennemgå yderligere test, herunder test for andre psykiske sygdomme. Derudover kan du finde dine egne svar på spørgsmålene, der kan variere noget afhængigt af hvornår eller i hvilket humør du tager testen. Hvis dine resultater hos lægen er anderledes end dem, du fik hjemme, skal du ikke være foruroliget. I stedet skal du sørge for at din læge har et grundigt arbejde med at undersøge dig.

Hvis du tester uden for USA, kan en læge muligvis ikke acceptere resultaterne. Værktøjet er gyldigt for amerikanske beboere, men kan være nyttigt for andre mennesker.

Populært emne.