Brug Apple Airpods med Google Assistant på Android [Ingen Root]

Indholdsfortegnelse:

Brug Apple Airpods med Google Assistant på Android [Ingen Root]
Brug Apple Airpods med Google Assistant på Android [Ingen Root]
Anonim

Apples airpod blev mødt med en masse kritik. Meget af det centreret omkring deres høje prispunkt, begrænset tilgængelighed, hvor nemt det ville være at miste en, den begrænsede batterilevetid og hvor meget Apple oplader til en udskiftning, hvis du tabte en pod. Sig hvad du vil om prispunktet for Apple-produkter, men de er stadig solide produkter. De arbejder godt og uden for selskabets planlagte forældelse, de har et ret langt liv. Hvis du har en iPhone 3G liggende et eller andet sted, kan du tænde det og stadig bruge det. Hvis du er fan af Airpods, men favoriserer en Android-telefon, kan du måske bruge dine Airpods med Google Assistant.

Brug Apple Airpods med Google Assistant

Airpods understøtter Siri på iPhone. Du kan dobbeltklikke på en Airpod og tale med Siri. På Android har du Google Assistant i stedet for Siri, så det er fornuftigt, at du vil bruge dine Airpods med Google Assistant. Ud af boksen er dette ikke muligt, men AirpodsForGA er en gratis Android-app, som lader dig bruge Apple Airpods med Google Assistant. Du behøver ikke at rod din enhed eller noget. Du skal blot installere appen og give den den nødvendige adgang, den skal arbejde.

Tilslut Airpods, dobbeltklik på dem og tal med Google Assistant.

Image
Image

Begrænsninger

Apple designer ikke sine produkter for at fungere godt sammen med Android-enheder. Airpods eksisterer, fordi den nyeste iPhone ikke har en hovedtelefonstik. Som sådan, denne app mens nyttige og effektive har nogle begrænsninger. Det virker godt nok, når din Android-telefon er låst, men er mindre pålidelig, når du har en ulåst skærm.

For at være klar betyder det ikke, at adgangskoden er beskyttet, når vi siger låst / ulåst. Hvis skærmen sover, vil appen arbejde langt mere pålideligt. Hvis din skærm er vågen, og din enhed låser op, reduceres appens pålidelighed. Dette er noget udvikleren har angivet på appens downloadside. Hvad alt dette koger til er, at du stadig kan bruge dine Airpods med Google Assistant, men du vil ikke have så stor en oplevelse som du ville, hvis du havde en iPhone.

App'en virker ikke så godt, når din enhed er låst op, fordi Airpods ikke kun er til at lytte til musik. De er en tovejs kommunikationsenhed bygget til at erstatte traditionelle øretelefoner. Traditionelle ørepropper, især dem fra Apple, har en indbygget mikrofon, men de har også indbyggede mediekontroller, som giver dig mulighed for at afspille / pause medier, springe til næste eller forrige emne i en liste og styre lydstyrken. Airpods kan gøre alt dette, så når du forsøger at bruge dem med Google Assistant, og din telefon er låst op, er der et sammenstød i funktionaliteten.

Populært emne.