5 måder at redigere en PDF på Linux

Indholdsfortegnelse:

5 måder at redigere en PDF på Linux
5 måder at redigere en PDF på Linux
Anonim

PDF-filformatet er en reel smerte. Det er ikke-lineært og vanskeligt at manipulere nemt. Desværre er det også det foretrukne format til online-dokumenter og -formularer, hvilket betyder at du skal bruge det, uanset om du kan lide det eller ej. Nogle gange skal du udfylde eller redigere en PDF-fil, og det er det. Så hvordan redigerer du en PDF på Linux uden at bruge Adobes egenartede Acrobat-app? Her er 5 apps, der giver dig mulighed for at redigere en PDF på Linux med lidt eller intet problem.

1. PDF Escape

PDF Escape er en rigtig praktisk PDF-editor, der ikke kræver nogen overførsel. I stedet kan brugerne bruge dette værktøj direkte fra internettet i enhver større webbrowser. Dette værktøj er nok den bedste til at vende sig til, når du skal udfylde en PDF-formular eller lave grundlæggende redigering. Træk blot en PDF i "drop here" sektionen, og upload det. Klik derefter på knappen "upload". Derefter kan du manipulere enhver PDF direkte i browseren. PDF Escape giver dig mulighed for at tilføje annotation, oprette PDF-filer og passwordbeskytte en PDF-fil.

Image
Image

2. Master PDF Editor

Master PDF Editor er et betalt PDF redigering værktøj til Linux, Mac OS og Windows. Hvis du er en Linux-bruger med stort behov for PDF-redigering af høj kvalitet, kan du overveje denne app. Som de fleste PDF redigeringsværktøjer understøtter Master PDF Editor fuld PDF-redigering (tekst, billeder og alt). Men det giver også brugere mulighed for at konvertere XPS-filer til PDF-filer, tilføje kontroller, afkrydsningsfelter og lister til PDF-filer, understøtter eksport af individuelle sider i forskellige billedfilformater, et kraftfuldt PDF-skrifttypedigeringsværktøj og meget mere.

Der er ingen tvivl om, at Linux-brugere, der gør seriøse arbejde med PDF-filer, bør overveje denne app. Det er lidt af en bummer, at det koster penge, og det er ikke open source, men funktionerne gør det værd at $ 49,99 for den fulde masterversion.

Image
Image

3. Scribus

Scribus er en publiceringsapp til Mac, Windows og Linux. Med det kan brugerne designe en lang række dokumenter, billeder, flyers osv. For det meste kan de, der ønsker at redigere PDF-filer, ikke tro, at Scribus er nyttigt, men det er, da det understøtter grundlæggende PDF-redigering. Med dette værktøj kan brugere nemt oprette PDF-filer, tilføje kontroller, lister og andre formularfunktioner. Du kan også oprette "animerede" og "interaktive" PDF-dokumenter.

Som desktop publishing software har Scribus ikke et stort fokus på PDF-dokumenter. Når det er sagt, hvis du har brug for nogle grundlæggende redigering, er Scribus gratis og får jobbet gjort.

Image
Image

4. Libre Office

Hvis du ikke rigtig er investeret i PDF-formatet, men skal kunne lave en hurtig redigering her og der, har du held og lykke: Hver Linux-bruger har allerede en anstændig PDF-editor: Libre Office Draw. For det meste er tegning ikke ment at redigere PDF-filer og andre sådanne dokumenter. I stedet er Draw brugt til at lave flowdiagrammer, skitser, grafik, diagrammer osv.

Når det er sagt, kan du redigere til en eksisterende PDF-fil med værktøjet Libre Office Draw. Der er ikke behov for at importere filen. I stedet skal du bare klikke på "File", og åbne PDF-filen som enhver anden fil og foretage dine ændringer. Derudover kan Libre Office Writer eksportere dokumenter, der er oprettet i PDF-format. Writer App kan også lave grundlæggende redigering.

Libre Office's support til PDF-redigering er meget, meget primitivt. Det kan udfylde formularer og lave grundlæggende redigeringer, men det er virkelig kun nyttigt, hvis du har løbet tør for mulighederne og ikke har nogen anden måde at redigere et PDF-dokument på. Hvis du har brug for nogle seriøse redigeringer, er det bedst at henvise til noget som Master PDF Editor eller endda Scribus.

Image
Image

5. Gimp

Har du nogensinde ønsket at genopbygge et PDF-dokument? Med Gimp billededitoren kan du. Desværre er den eneste redigering, der kan gøres med Gimp, primitiv. Brugere kan importere et hvilket som helst PDF-dokument til billededitoren og gøre dem til lag, ligesom ethvert andet projekt. Herfra kan alt redigeres og eksporteres. Det betyder, at det er meget nemt for brugere at konvertere et PDF-dokument til noget lidt mere Linux-venligt.

Gimp bruges bedst, når du ikke er ligeglad med selve PDF'et, og du vil bare udtrække indholdet. Det er ikke fantastisk til nogen anden brugssag.

Image
Image

Konklusion

PDF-formatet, selvom det er nyttigt i professionelle indstillinger, er lidt af en smerte. Det kræver specielle værktøjer til at åbne disse filer og redigere dem også. Som open source-fans har Linux-brugere en tendens til at undgå dette dokumentformat. Når det er sagt, hvis du absolut skal interagere med en PDF, skal du vælge en af løsningerne på denne liste. Det vil gøre oplevelsen lidt mere utholdelig.

Populært emne.