Sådan styrer du Netflix fra din telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan styrer du Netflix fra din telefon
Sådan styrer du Netflix fra din telefon
Anonim

Hvis du har en SmartTV eller Chromecast, kan du nyde Netflix på en stor skærm og styre det nemt med din telefon. Hvis du ikke har nogen enheder, kan du sikkert se Netflix på din pc eller i dårlige tider, din telefon. En pc eller bærbar computer kan tilsluttes til en flot widescreen-skærm, så du ikke er lige begrænset til at se på en lille skærm. Det eneste der mangler er en fjernbetjening til Netflix og virkelig mangler den. Du kan styre Netflix fra din telefon som om den var fjernbetjening, uanset om du ser på en pc eller en Mac. Alt du behøver er den rigtige app til det. For en Windows-pc, ControlPC gør tricket.

ControlPC er en gratis iOS og Android app, der lader dig kontrollere Netflix på din pc med din telefon. Den har standard afspilning / pause, lydstyrke og næste / forrige kontrolknapper. Du skal installere ControlPC-klienten på dit skrivebord. Din telefon og din pc skal være på samme netværk, så appen kan fungere. Hvis du bruger en VPN til Netflix, skal du sørge for at rute din telefon gennem den samme forbindelse.

På din telefon

Åbn appen og kig på øverste statuslinje. Du vil se nummer der. Dette nummer er, hvad du behøver for at forbinde telefon- og pc-apps. Du behøver ikke gøre andet på din telefon end at installere appen.

Image
Image

På din pc

Åbn Netflix i din browser eller Netflix-appen. Dernæst download og kør ControlPC klienten. Det vil bede dig om at indtaste en kode. Denne kode er nummeret øverst på appen på din telefon. Indtast det.

Image
Image

Kontroller Netflix fra din telefon

Nu hvor du har begge apps oprettet, skal du vælge noget at spille på Netflix. Når du vil afspille eller standse videoen, styre lydstyrken, indtaste eller afslutte hele skærmen eller springe til den næste video i en serie, skal du bruge ControlPC-mobilapps.

Apperne fungerer godt, men der er noget lag. Du kan muligvis pause en video, og det kan være et par sekunder, før det faktisk slukkes på din pc. Det samme gælder for lydstyrken og fuldskærmskontrol.

Appene lader dig ikke browser Netflix. Hvis du vil søge efter noget at se, skal du trække en stol og bruge dit tastatur og mus.

Mac og iPhone brugere

Ovennævnte app fungerer, hvis du ejer en pc, men lignende apps er tilgængelige for macOS. Den eneste bestemmelse er, at du har en iPhone. Installer Remote til Mac-appen, og installer Netflix Remote Control til Mac på din iPhone. Begge apps er gratis. Din Mac og din iPhone skal være på samme WiFi-netværk.

Mac-appen kører i menulinjen. Klik på appikonet og vælg QR-kode. På din iPhone skal du åbne Netflix Remote Control for Mac app og scanne koden.

Når appen forbinder med din Mac, kan du bruge den til at styre Netflix-afspilningen.
Når appen forbinder med din Mac, kan du bruge den til at styre Netflix-afspilningen.

Populært emne.