Sådan aktiveres YouTube-billede i billede på Android 8

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres YouTube-billede i billede på Android 8
Sådan aktiveres YouTube-billede i billede på Android 8
Anonim

Android 8.0 har en ny funktion; Billede i billedtilstand. Den er tilgængelig for enhver app, der vælger at understøtte den. VLC billede i billedvisning er allerede implementeret. Du skal kun opdatere VLC Player til den nyeste version, og sørg for at du kører Android 8+ for at bruge den. Dette billede i billedtilstand skal også fungere for YouTube. Faktisk kunne nogle brugere, der havde Android 8 Beta, faktisk få det til at fungere. Nu, hvor de endelige billeder af Android 8 er tilgængelige, synes denne funktion ikke at fungere for YouTube. I sine beta faser var der et lille trick, der gik rundt for at aktivere YouTube Picture in Picture på Android 8, men det virker ikke længere, så hvad giver det?

Sandheden er, at hvad angår YouTube er billedet i billedvisningen eksklusiv til YouTube Red-abonnenter. Enhver anden medieafspiller, du har, endda Chrome vil være i stand til at indtaste billedet i billedtilstand. Hvis du åbner en YouTube-video i Chrome, kan du dog ikke indtaste billedet i billedtilstand. Med andre video hosting sites som Vimeo, skal du kun afspille en video og trykke på startknappen for at skifte til billede i billedtilstand.

YouTube billede i billede

Hvis du har et YouTube Red-abonnement, kan du nemt skifte til Picutre i billedtilstand. Bare åbn en video, tryk på startnøglen, og du får en flydende YouTube-video på skærmen. Du kan omplacere det overalt på skærmen og sætte pause / afspil videoen.

Image
Image

Skubber YouTube Red

Google vil naturligvis have folk til at tilmelde sig YouTube Red, men det er muligvis den bedst mulige måde at skubbe på til brugere. YouTube Red er ikke tilgængelig på verdensplan, hvilket betyder, at denne funktion ikke er tilgængelig for et stort antal brugere, selvom de var villige til at betale $ 9,99 / måned for abonnementet. Vi er på ingen måde mod abonnementsbaserede tjenester som YouTube Red, Hulu eller Netflix, men det er ikke rimeligt at begrænse en app eller OS-funktion, simpelthen fordi en bruger ikke abonnerer på en førsteklasses service.

Der er klare alternativer til brugere. Billede i Picture er ikke en banebrydende funktion, som Android har introduceret. Det har eksisteret i lang tid både som et rodhak og i form af stand-alone apps. Du kan sikkert bare downloade en tredjeparts YouTube-app og få billede i billede på de seneste versioner af Android. Dette vil ikke gøre meget for at øge YouTube Red-abonnementer, men det er helt sikkert off-putting.

Populært emne.