De 5 bedste Linux-distributioner til spil

Indholdsfortegnelse:

De 5 bedste Linux-distributioner til spil
De 5 bedste Linux-distributioner til spil
Anonim

Mange holder sig til Windows-platformen, fordi det anses for det bedste for at spille videospil. Mange brugere, der foretrækker Linux, holder sig kun til Windows for spiloplevelsen, men spil på Linux er ikke så dårlig som folk gør det til at være. I flere årtier har Linux-brugere været på udkig efter måder at gøre spil på platformen lettere. Som følge heraf har mange mennesker taget sig for at gøre Linux-baserede operativsystemer specifikt centreret omkring at spille videospil. Disse operativsystemer er bundtet med forskellige typer konsol emulatorer, spilbutikker som Steam, og mange gratis videospil brugere kan prøve. Dette er de 5 bedste Linux-distributioner til spil, du bør prøve.

1. Steam OS

For dem der ønsker at spille på Linux, er Steam OS det bedste valg derude i dag. Det er et Debian-baseret Linux-operativsystem specielt designet til at spille spil på Linux. Steam by Valve er den største digitale spilbutik i verden. Hvis du søger at spille spil på Linux, er din bedste chance med Steam OS.

Dette er ikke kun på grund af de videospil, der er tilgængelige i Valves bibliotek. Der er andre grunde, især: Valves stærke engagement i Linux-platformen og -samfundet. De gør det enklere at installere og skubbe udviklere til open source-video drivere for at bringe spil til Linux. Vil du installere Steam OS? Se vores instruktioner om, hvordan du laver din egen dampkasse her!

Image
Image

2. Lakka

Hvis du er i retro spil, er Lakka værd at tjekke ud. Det er et poleret operativsystem, der specialiserer sig i at gøre det nemt at efterligne snesevis af forskellige former for gamle hjemmekonsoller, arkadeskabe og så videre.

Lakka er et open source, fællesskabsprojekt og bruges hovedsagelig til ting som Raspberry Pi (og andre mikrokort-enheder). Faktisk har de nogle ret detaljerede vejledninger om, hvordan man installerer deres OS på alt fra den velkendte Rasberry Pi til det uklare Cubietruck bord. Det er dog ikke kun for hobbybrædder. Lakka kan køre på enhver 32 bit eller 64 bit baseret computer. Der er endda versioner til Windows og Mac-brugere.

Lakka løser problemerne for spillere på udkig efter at lave en slick, Ps3 som emuleringsapparat til at tilslutte tv'et. Vil du have dine hænder på det? Hent det her!

Image
Image

3. Ubuntu

Ubuntu er det forsøgte og sande operativsystem i Linux-verdenen. Nogle siger, "hvis det er på Linux, det er på Ubuntu". Dette kunne ikke være mere sandt. Hver eneste udvikler, herunder spiludviklere, målretter Ubuntu først.

Hvis du er en gamer, er det nok bedst at du i det mindste prøver Ubuntu. Det er en solid, stabil base, der er nem at bruge. Derudover er det nemt at installere ting som Steam og andre open source gaming apps. Ubuntu har også en masse fri / open source emulatorer og videospil i deres softwarecenter. Det alene gør det værd at tjekke ud. Få Ubuntu her.

Image
Image

4. mGAMe

mGAMe er et spin på Majaro Linux med et stort fokus på spillere. Skrivebordet (som Manjaro) er bygget ved hjælp af XFCE4. Dette gør skrivebordet perfekt til gamere, fordi det ikke er ressource sultent. Derudover er Manjaro en udbredt fordeling. Det betyder, at brugerne får opdateringer og ikke skal geninstallere hver 6 måned. De får de nyeste programmer og biblioteker, der er nødvendige for at køre spil. Få mere at vide om mGAMe her.

Image
Image

5. Sparky Linux Game Over Edition

Sparky Linux er et letvægtsoperativsystem med Debian-base og et letvægts-skrivebordsmiljø. Det er stabilt, pålideligt og stilfuldt. I lighed med de øvrige operativsystemer på denne liste er Sparky lavet med spillere i tankerne. Det kommer med værktøjer som Teamspeak, Lutris, osv.

Samlet set er operativsystemet meget let og forbliver ude af vejen for brugeren. Derudover indeholder operativsystemet drivere og værktøjer, der ikke findes i mainstream Debian, og sikrer, at alle, der bruger Sparky, ikke behøver at stå op med deres trådløse drivere og grafikkort. Sparky Linux gør et meget godt arbejde for at sætte spillere først. Det kan ikke være så glamourøst som Steam OS, eller som professionel som Ubuntu, men det er det værd lige det samme.

Ønsker du at lære mere om Sparky Linux Game Over Edition? Gå over til deres hjemmeside, og download den nyeste version.

Image
Image

Konklusion

Gaming på Linux er kommet ganske langt. Det var ikke længe siden, at fans af videospil ikke engang kunne installere Steam uden at bruge Windows-versionen. Nu er der fra 2017 over 3 tusind (og voksende) native Linux videospil på Steam, tonsvis af gratis og open source videospil på Linux, og utallige Humble Bundles fragt med Linux kopier af videospil. Hvis du er en gamer, begynder Linux at blive bedre og bedre for dig. Godt spil.

Populært emne.