Sådan sikkerhedskopieres udklipsholder på iOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan sikkerhedskopieres udklipsholder på iOS
Sådan sikkerhedskopieres udklipsholder på iOS
Anonim

Systemets udklipsholder på alle platforme kan kun gemme et emne på én gang. Når du kopierer noget til dit udklipsholder, overskrives det forrige indhold, og der er ingen mulighed for at hente det. På desktops er denne begrænsning let at overvinde. Der er flere tredjepartsklip-ledere, som kan opretholde en historie over alt, hvad du kopierer til dit udklipsholder. Tag udklipsholder er en gratis iOS-app, der kan sikkerhedskopiere udklipsholder på din iPhone.

Der er en af to måder at bruge denne app på; selve appen eller appens widget.

Sikkerhedskopiering af udklipsholder

Installer Tag udklipsholder og åben enhver app, som du kan kopiere tekst fra. Det kan være din browser eller kontaktpersonen eller Mail-appen. Vælg tekst og kopier det til dit udklipsholder. Nu da det er blevet kopieret, skal du sikkerhedskopiere det.

For at sikkerhedskopiere det via appen skal du blot åbne appen. Teksten indsættes automatisk, og du kan vende tilbage til startskærmen. For at sikkerhedskopiere udklipsholder via appens widget, skal du først tilføje widgeten. Dernæst kopier tekst til dit udklipsholder og gå til skærmen widgets. Teksten bliver indsat automatisk.

Image
Image

Kopier og rediger tekst

Tekst Udklipsholder kan ikke kun gemme din udklipsholder tekst, det lader dig også redigere, og selvfølgelig kopiere det. For at redigere teksten skal du åbne appen og trykke lang tid på det stykke, du vil redigere. For at kopiere et uddrag, skal du blot trykke på det.

App'en viser dig en komplet, søgbar liste over alt, hvad den har gemt. Det viser et udklipsholderikon ud for det uddrag, der for øjeblikket er kopieret til udklipsholderen. Widgeten kan starte appen, åbne et bestemt uddrag til redigering, og det kan se et uddrag ud i Safari.

Hvordan virker det?

Udklipsholderen er noget, alle apps har fuldstændig og total adgang til. Faktisk kan iOS og macOS endda dele deres udklipsholder indhold. Hvad Tekst Udklipsholder gør, er at det læser indholdet af udklipsholder automatisk. Det kan desværre ikke automatisk registrere det, eller du vil ikke engang skulle åbne appen eller hente sin widget for at sikkerhedskopiere udklipsholderteksten.

Et forsigtighedsord er nødvendigt her; Selvom iOS er et sikkert OS, skal du være forsigtig med, hvad du kopierer til dit udklipsholder. Hvis du har brug for at kopiere oplysninger som dit kreditkortnummer, medicinske id'er, telefonnumre og e-mails eller andre følsomme oplysninger, må du ikke bruge tekstudklipsholderen til at gemme den. Hvor det er muligt, brug nøglering i iOS til at gemme brugernavne og adgangskoder. Det er aldrig en god idé at kopiere adgangskoder til dit udklipsholder. Selvom du ikke har ondsindede apps, der kan misbruge det, kan du ved et uheld indsætte det et eller andet sted offentligt.

Populært emne.