Find MoviePass biografer i dit område med dit postnummer

Indholdsfortegnelse:

Find MoviePass biografer i dit område med dit postnummer
Find MoviePass biografer i dit område med dit postnummer
Anonim

Netflix har en pæn service kaldet MoviePass. For et abonnement på $ 10 / måned kan du se en film hver dag i en deltagende biograf. Det er dybest set en abonnementstjeneste, der giver dig adgang til 30 filmbilletter hver måned for $ 10. At se film kan ikke blive billigere end det. Der er en, meget lille fangst med tjenesten. Det fungerer kun for deltagende biografer. Den gode nyhed er, at de fleste biografer, tæt på 90% deltager i biografer, men brugerne vil gerne være sikre på, at der er mindst en biograf i nærheden, hvor tjenesten accepteres, før de abonnerer. MoviePass Location er en online app, der kan finde MoviePass biografer i dit område ved hjælp af din postnummer.

Den officielle MoviePass-app giver dig mulighed for at finde MoviePass-biografer i dit område med din postnummer også, men der er fangst; du skal først tilmelde dig tjenesten. Tjenesten tilbyder en prøveperiode på to uger, men hvis du vil finde deltagende biografer uden at tilmelde dig det, er MoviePass Location den rigtige vej.

Find MoviePass Cinemas

MoviePass Location arbejder med din postnummer. UI er bare et kort. Indtast din postnummer og tryk på Enter-tasten.

Appen vil liste alle biografer, hvor MoviePass virker komplet med deres adresse- og placeringsmarkører på kortet.
Appen vil liste alle biografer, hvor MoviePass virker komplet med deres adresse- og placeringsmarkører på kortet.
Image
Image

Et ord af forsigtighed om AMC Cinemas

MoviePass er en forholdsvis ny tjeneste, og selv om det er en Netflix-understøttet service, har den stadig problemer. Det ene bemærkelsesværdige problem er, at AMC-biografer ikke er glade for det. De har allerede truet søgsmål mod MoviePass. På grund af dette skrift vises AMC-biografer stadig som deltagende biografer, og der er ingen officiel erklæring om, at de har trukket sig tilbage fra tjenesten. Det er omfanget af det, men hvis du har mulighed for at gå til en anden biograf, vil du måske overveje det.

Der er en chance for, at MoviePass Location eventuelt ophører. En lignende tjeneste, der blev lanceret for to dage siden, og MoviePass tilbagekaldte sin API-adgang effektivt at dræbe den. MoviePass begrænser målrettet denne information, så brugerne bliver nødt til at tilmelde sig tjenesten, før de kan se på listen over deltagende biografer. For en forretningsmodel er det noget fornuftigt. Det er fod-in-the-doorway salg tonehøjde. Hvis en bruger er tilmeldt, kan tjenesten skubbes hårdere for at få dem til at abonnere, og der er en bedre chance for, at folk vil abonnere på lang sigt. Selvfølgelig gør det brugerne skeptiske, især i betragtning af pris prismærket på $ 10 / måned synes uholdbart på lang sigt, hvis det ikke er for godt at være sandt.

MoviePass opererer i øjeblikket kun i USA.

Populært emne.