Sådan løser du højt bip i slutningen af telefonopkald på Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan løser du højt bip i slutningen af telefonopkald på Android
Sådan løser du højt bip i slutningen af telefonopkald på Android
Anonim

Der er noget at sige om uventede fejl og adfærd i software. Nogle gange er det så uforudsigeligt, at man skal undre sig over hvad der er forkert. Android-brugere oplever en temmelig mærkelig lille fejl; de hører et højt bip i slutningen af telefonopkald. Bipet gør dem ikke opmærksom på andet end at opkaldet er afsluttet. Denne fejl, selvom den udelukkende opleves af Android-brugere, er ikke ligefrem en Android-fejl. Det ser ud til at være en fejl, som Snapchat har tilføjet til nogle Android-enheder. Løsningen, ifølge Reddit-brugeren shredditup21, er at slukke for telefonadgang til Snapchat-appen.

Fix Højt Beep i slutningen af telefonopkald

Løsningen er ret simpel; du skal deaktivere telefonadgang til Snapchat. Der er to måder at gøre dette på.

Image
Image

App Tilladelse

Åbn appen Indstillinger og gå til Apps & underretninger> Apptilladelser. Tryk på Telefon på skærmen Apptilladelser, og du vil se, hvilke apps der har adgang til telefonappen. Deaktiver Snapchat her.

Image
Image

App Info

Da der er betydelig fragmentering i Android, varierer indstillingerne fra enhed til enhed og Android-version til Android-version. Hvis du ikke ser "App Tilladelser" i appen Indstillinger, er der en anden måde, du kan slukke for Telefonadgang til Snapchat-appen.

Åbn appen Indstillinger og gå til Apps eller App Manager eller Apps & Notifications. Tryk her på 'Apps' eller 'App info'. Du vil se en liste over alle installerede apps. Kig efter Snapchat i denne liste og tryk på den. Tryk på 'Tilladelser' på siden Snapchat-appinfo, og tilbagekald adgangen til telefonappen.

Image
Image

Jeg bruger ikke Snapchat

Dette ser ud til at være et Snapchat-oprettet problem, men hvis du ikke bruger Snapchat, eller hvis du tilbagekalder Telefonadgang til Snapchat ikke har rettet problemet, skal du prøve at tilbagekalde Telefonadgang for alle apps på din telefon. Processen er den samme som for Snapchat, men hvis du ser indstillingen 'App Tilladelser' i din Indstillinger-app, bliver det meget nemmere at tilbagekalde adgang.

Desværre er du inde for en smule forsøg og fejl. Du bliver nødt til at tilbagekalde adgang til apps og kontrollere, om problemet går væk. Der er ingen straight forward måde at afgøre, hvilken app kan være synderen. Det er en god ide at starte med messaging apps. Hvis du for nylig har installeret en ny app, der har brug for adgang til telefonappen, skal du prøve at fjerne den eller tilbagekalde adgangen til telefonappen.

Populært emne.