Sådan repareres trådløs USB-mus frakobling i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres trådløs USB-mus frakobling i Windows 10
Sådan repareres trådløs USB-mus frakobling i Windows 10
Anonim

Track pads varierer i kvalitet; nogle er store og andre er ikke. Det handler ikke kun om at have en præcision touch pad, der kan udføre gester. Det handler også om selve hardware. Nogle bærbare computere foretrækker æstetik i en track pad og ender med at give brugere noget, der er umuligt at bruge. For eksempel kommer nogle Lenovo-bærbare computere med det, der bedst kan beskrives som en skinnende stjæleplade til en sporplade. Andre bærbare computere har noget, der er meget bedre at bruge. Uanset om en mus er endnu bedre, er det for nogle brugere. Hvis du vedhæfter en mus til din bærbare computer, er en trådløs USB-mus bedre. Det vil fungere fejlfrit for det meste, selv om det kan optræde til tider. Hvis din USB-mus har slået eller ikke reagerer tilfældigt, skyldes det, at det frakobles, når det ikke skal. Sådan løses trådløs USB-mus, der afbrydes og slæber i Windows 10.

Hvis du ikke bruger din USB-mus et stykke tid, slukker Windows det. For at bruge det igen behøver du kun dobbeltklik og Windows aktiverer det igen. Dette er en simpel strømbesparende funktion, som kan resultere i, at den trådløse USB-mus afbrydes. Der er tre mulige måder at rette op på.

USB Power Management

Windows kan slukke for enheder, der ikke er i brug for at spare strøm. Dette er en nyttig funktion, men nogle gange kan den virke op med nogle USB-enheder. Det kan være et problem med enheden, der ikke er bygget til at fungere med funktionen, eller en opdatering kan have sat noget af. En hurtig løsning er at deaktivere strømstyring til dine USB-porte.

Åbn Enhedshåndtering og udvide Universal Serial Bus Controllers. Dobbeltklik på en USB-enhed og i egenskabsvinduet, gå til fanen Strømstyring. Fjern markeringen i 'Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm'. Din mus skal stoppe afbrydelsen tilfældigt. Vi skal påpege, at ikke alle USB-enheder har en strømstyringsfane.

Image
Image

USB Selective Suspending

Din strømplan kan suspendere en USB-enhed for at spare strøm. Dette adskiller sig fra strømstyringsfunktionen, du deaktiverede i det foregående afsnit. Du skal indstille den på en planmæssig basis. Højreklik på batteriikonet i systembakken, og vælg 'Power Options'. Klik på den aktuelle strømplan, og klik derefter på 'Avancerede strømstyringsindstillinger'. På fanen avancerede indstillinger skal du søge efter 'USB-indstillinger'. Udvid dette afsnit og deaktiver USB Selective suspend-indstillinger.

Image
Image

Afinstaller og geninstaller driver

Hvis alt andet ikke klarer at fastsætte USB-musen frakobling eller forsinkelse, så prøv at afinstallere og geninstallere driveren. Åbn Enhedshåndtering, og find din USB-musenhed under Mus og andre pegeenheder. Dobbeltklik på det for at åbne dets egenskaber. Gå til fanen Drev og klik på 'Afinstaller enhed' i vinduet Egenskaber. Windows vil afinstallere det. Fjern donglen til din trådløse USB-mus, og indsæt den igen. Windows installerer enheden, og det skal løse problemet.

Image
Image

Problemer med havnen

Der er en lille chance for, at dette er et hardware problem. Hvis intet andet virker, skal du prøve at ændre porten, du har knyttet donglen til. Tilslut en anden enhed til den port, du havde din trådløse USB-mus tilsluttet. Kontroller, om der er et problem. Du kan prøve at tilslutte et USB-drev og se, om du kan overføre filer, eller hvis Windows har problemer med at registrere enheden. Hvis andre enheder giver dig problemer, så er det muligt, at du har et problem med porten. Dette er ikke noget at bekymre sig for meget om. Det kan være en simpel reparation, men sørg for at have nogen dygtige kig på det.

Populært emne.