Sådan bruges den nye YouTube-chat i appen

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges den nye YouTube-chat i appen
Sådan bruges den nye YouTube-chat i appen
Anonim

YouTube har gennemført små ændringer de seneste måneder. En bemærkelsesværdig ændring er indførelsen af et mørkt tema til webversionen, en ny indlæsningsanimation og små animerede forhåndsvisninger af videoer, der afspilles, når du holder musen over en video thumbnail. YouTube har også opdateret dets iOS- og Android-apps. Den nye opdatering indeholder en chatfunktion. Det er bygget oven på delfunktionaliteten og kræver, at du logger ind på YouTube med din Gmail-konto. Det synkroniserer ikke automatisk kontakter fra din Gmail-konto, så du har mulighed for at vælge, hvem du interagerer med. Sådan bruger du YouTube-chat på din iOS- eller Android-telefon.

Opdater YouTube-appen, og åbn den. Der er ingen dedikeret 'Chat' eller 'Meddelelser' fanen i appen, så det er lidt forvirrende, hvordan man kommer i gang.

Del en video

Find en video, du kan lide, og tryk på delepilen under den. Aktiebladet viser dig hyppige kontakter. Disse trækkes fra din Gmail-konto, men de er ikke dine YouTube-kontakter. Du skal tilføje dem til YouTube. Dine Gmail-kontakter og dine telefonkontakter behandles separat. Du kan tilføje kontakter fra din telefon til YouTube.

Image
Image

Start en YouTube Chat-tråd

Tryk på en kontakt i aktiearket for at sende dem videoen. Hvis du vil tilføje en kontakt fra din telefon, skal du svinge til slutningen af de foreslåede kontakter og trykke på 'Tilføj kontaktpersoner'. Tillad YouTube-appen at få adgang til dine kontakter, og vælg derefter en kontakt for at dele videoen med. Når du deler en video med en kontakt, starter den en YouTube-chat-tråd.

Når du deler en video med en kontakt, sender den dem en anmodning. Personen skal godkende denne anmodning om, at samtalen skal starte.

Som tidligere nævnt er der ingen faneblad 'Chat' eller 'Meddelelser' i YouTube-appen. For at starte en samtale skal du dele en video, men hvad hvis du vil gå tilbage til det? UI'en har tilsyneladende ingen mulighed for at gøre det, men det er der, kun dårligt designet.
Som tidligere nævnt er der ingen faneblad 'Chat' eller 'Meddelelser' i YouTube-appen. For at starte en samtale skal du dele en video, men hvad hvis du vil gå tilbage til det? UI'en har tilsyneladende ingen mulighed for at gøre det, men det er der, kun dårligt designet.

Gå til fanen Aktivitet i YouTube-appen. Her kan du se alle dine chat-tråde samt kontaktforespørgsler. Tryk på en kontakt og start chatter. App'en har gruppechat, så du kan tilføje mere end en person til en tråd. Tryk på overløbsknappen øverst på en tråd, og tryk på 'Tilføj deltagere' i menuen. Hvis du vil, kan du slette en tråd, eller bare deaktivere meddelelser for den.

The Elephant In The Room

Det skal siges; ingen bad om denne funktion. YouTube-kommentarafsnittet er et af de værste steder til online diskurs. Det er så forfærdeligt, at de populære og tilsyneladende harmløse YouTube-kanaler som TED-kanalen skal deaktivere kommentarer til nogle af deres videoer. Den live chat, der findes sammen med live-videoer, er lige så forfærdelig og ofte fuld af bots. Synes YouTube, at disse samtaler bliver bedre, blot fordi brugere har dem med kontakter? Behøver folk virkelig at have hele samtaler omkring en YouTube-video, og kan de ikke få dem i andre chat-apps? Viber giver nu brugere mulighed for at søge efter og sende en YouTube-video uden at forlade appen. Denne funktion er meningsløst for det meste. Du ender med at tilføje dine kontakter igen, og tilfældige fremmede kan sende dig en anmodning, hvis de har din email.

Populært emne.