loader
bg-category
Sådan stopper du GIF'er fra indlæsning i Firefox

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi elsker GIF'er, alle gør. De er en fantastisk måde at reagere på stort set alt. Hvis du nogensinde finder en særlig aktiv tråd på Twitter, vil det være overflod af GIF'er. De er så populære, at dedikerede tastaturer som Giphy keyboard eksisterer, så du let kan søge efter og dele GIF'er. Både Facebook og Whatsapp understøtter GIF'er. Desværre er der intet, der stopper nogen fra overbrug eller misbrug af en GIF. Buzzfeed har gjort det til et postformat, hvor indholdet er mere eller mindre kun GIF'er, alt under deres eget overskrift. Det er ikke alene. Mange websteder bruger unødvendigt GIF'er. GIF Blocker er et Firefox-tillæg, der kan stoppe GIF'er fra indlæsning.

Stop GIFS Fra Loading

Installer GIF Blocker og aktiver den. Det tilføjer en knap ud for webadresselinjen. Klik på den for at stoppe GIF'er fra at indlæse i Firefox. Når aktiveret, bliver ikonets ikon blå.

Tilføjelsen påstår at indsætte et lokalt vektorbillede i stedet for GIF, men det lykkedes det ikke under vores test. Det fjernede simpelthen den pågældende GIF, efterladt sin billedtekst.

Du kan aktivere eller deaktivere GIF-blokering fra dens værktøjslinjeknap, men aktivering eller deaktivering af den vil ikke indlæse eller aflæse GIF'er. Hvis du deaktiverer tilføjelsen, har du opdateret den aktuelle side for at se GIF'er på den. Hvis du aktiverer tilføjelsen, skal du åbne siden på en ny fane for at fjerne GIF'er fra den.

Begrænsninger

GIF Blocker fungerer på websteder, der ikke normalt er bygget til at vise dig GIF'er. Det fungerer ikke på websteder som Reddit eller Imgur, der er bygget til at vise dig denne type type billede. Det er muligt, at tilføjelsen ikke vil fungere overhovedet ved fildeling og filvisning af webapps. Det er også uheldigt, at du skal opdatere hele siden for at kunne indlæse GIF'er. Dette betyder ikke kun, at siden skal indlæses igen, men også at du ikke kan selektivt se GIF'er på siden. Hvis en side har mange GIF'er, og du kun er interesseret i at se et eller to, kan tilføjelsen ikke hjælpe dig. Det er en helt eller intet aftale.

Vi observerede, at tilføjelsen i sjældne tilfælde også vil blokere billeder, der ikke er GIF'er. Vi taler ikke om billeder, der har GIF-udvidelsen, men er statiske. Vi taler om en simpel JPG-fil, som GIF Blocker fejlagtigt blokerede. Tilføjelsen fungerer for det meste, men har sine chinks. Når det er sagt, hvis du er træt af, hvor entusiastisk alle indbefatter GIF-formatet, vil denne tilføjelse bringe sanity tilbage til dine browsersessioner.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer