loader
bg-category
Få The Noun Project Add-On til Photoshop, Illustrator og InDesign

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Noun-projektet er en fantastisk ressource til gratis ikoner. Det eneste krav til brug af ikonerne er, at du er kreditdesignere, når du bruger deres arbejde. For et rimeligt nominelt beløb kan du få ubegrænset adgang til alt, hvad webstedet har at tilbyde, royaltyfrit. Tidligere denne måned blev Noun Project-tilføjelsen til MS Word og MS PowerPoint udgivet. Tilføjelsen giver dig mulighed for at søge og indsætte ikoner fra Noun-projektet i dine dokumenter og præsentationer. Det er et godt alternativ til billedkunst. Der er nu et Noun Project add-on til Photoshop, Illustrator og InDesign. Det fungerer mere eller mindre på samme måde som tilføjelsen til MS Word og PowerPoint. Du kan søge efter og indsætte ikoner fra Noun-projektet i en af ​​disse apps uden at forlade dem.

Noun Project Add-On til Adobe CC

Besøg Noun-projektet og download tilføjelsen til Adobe CC. Du skal bare køre EXE filen, og den vil installere tilføjelsen. Den er tilgængelig til både pc og Mac.

Aktivér Noun Project Add-on

Åbn Photoshop, Illustrator eller InDesign. Tilføjelsen er installeret for alle tre apps, men den er ikke aktiveret som standard. Åbn Adobe-appen, du vil bruge add-onen i. Gå til Windows> Udvidelse. Klik på 'Noun Project' for at aktivere dets vindue i appen.

Vinduet Noun Project fungerer som et andet vindue i Photoshop, osv. Du kan minimere det og dokke det. Det har ikke en kompakt tilstand, men så når du bruger det, skal du bruge det som et adskilt vindue.

Du kan logge ind på din Noun Project-konto via tilføjelsen, men du behøver ikke nødvendigvis for at kunne bruge den. Tilføjelsen har en søgelinje, som du kan bruge til at søge efter ikoner og en kompakt lille browser for at se alle resultaterne. For at indsætte et ikon skal du klikke på det og klikke på 'Indsæt ikon'. Du kan vælge ikonets størrelse, når den er indsat. Hvis du klikker på downloadknappen på et ikon i søgeresultaterne, indsættes det i 300px størrelse.

Tilføjelsen fungerer ret godt, men det er langsomt at starte. Dette har intet at gøre med systemets ressourcer. Det er en tilføjelse, der skal hentes onlinefiler, så det giver mening, at det tager tid at indlæse dem alle. Den oprindelige opstartstid er for det meste fordi add-onen får forslag til ikoner. Resultaterne vil tage tid at indlæse også. Den eneste måde at fremskynde er at få en hurtigere internetforbindelse, hvis du kan.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer