loader
bg-category
Sådan tilslutter du din telefon til Windows 10

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Telefoner er i stand til at gøre meget i dag. De er ikke kun begrænset til at besvare opkald og sende e-mails. Flere og flere mennesker kan arbejde på farten med bare en smartphone. Den eneste gang deres arbejdsgang er afbrudt, er, når de skal skifte fra deres telefon til deres skrivebord. Der er en pause i arbejdsgangen, da brugerne forsøger at flytte filer og åbne links på deres skrivebord. Apple anerkendte denne pause i workflow og introducerede en funktion kaldet 'Handoff' i iOS og macOS. Funktionen giver blandt andet brugere af platformene et universelt udklipsholder. Det er en flot funktion, men Microsoft har bare en-upped det. I Fall Creators Update vil du kunne forbinde din telefon til Windows 10 og sende links og filer mellem dem. Funktionen er ikke kun begrænset til Android eller Windows-telefoner. Det fungerer også med iOS.

Tilslut din telefon til Windows 10

Din Windows 10 skal konfigureres til at arbejde sammen med din Microsoft-konto. Du kan ikke forbinde din telefon til Windows 10 med en lokal konto. Du skal også installere en app på din telefon og oprette forbindelse til din Microsoft-konto.

På skrivebordet

Åbn appen Indstillinger og gå til telefongruppen af ​​indstillinger. Klik på knappen 'Tilføj en telefon'. Hvis du allerede ser en telefon, som du ikke kan huske at tilføje, er den der, fordi du har installeret Cortana-appen på den.

Indtast dit telefonnummer, så Windows 10 kan sende dig linket for at downloade den app, du skal installere. Det er alt hvad du skal gøre på dit skrivebord. Resten er alt på din telefon.

På din telefon

Besøg det link, du modtager, og installer den app, den peger på. På iOS hedder appen Fortsæt på din pc. Når du har installeret, skal du åbne enhver app, der understøtter delemenuen, f.eks. Chrome til iOS.

På den øverste række apps i aktiearket skal du skubbe helt til ende og trykke på knappen Mere. Fra Aktivitetsarket skal du aktivere Fortsæt på pc.

Gå tilbage til aktiearket, og tryk på Fortsæt på pc-indstillingen. App'en vil spørge, om du vil fortsætte nu eller senere. Første gang du bruger appen til at fortsætte på din pc, skal du logge ind på din Microsoft-konto og give den adgang til data på din telefon.

Vælg derefter hvilken computer, du vil sende information til. Det er alt. Hvis du har sendt et link, åbnes det automatisk på dit Windows 10-skrivebord i Microsoft Edge.

Hvor godt virker det?

Denne funktion er fantastisk. Det virker problemfrit, og det er hurtigt. Du behøver ikke at vente på linket eller filerne, der skal ankomme på dit skrivebord. Enhver forsinkelse skyldes en langsom internetforbindelse. Denne funktion, selv i sin nuværende beta-tilstand, er en solid vinder. Det er universelt og låser ikke en bestemt telefon ud af. Det er hurtigt. Den eneste mangel er selvfølgelig, at det tvinger dig til at bruge Microsoft Edge. Måske kan EdgeDeflector tvinge det til at bruge din standard browser. Uanset hvad, denne funktion vil blive godt modtaget.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer