loader
bg-category
Hvor er udkast til tweets gemt i de nye Twitter Apps

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Twitter har omdesignet sine Android- og IOS-apps. Det er en ret drastisk ændring, der strækker sig til sin web-interface. Den gode nyhed er, hvis du ikke kan lide det nye Twitter web-interface, kan du skifte tilbage til den gamle. Det samme kan ikke siges for smartphone apps. Den eneste opfordring er, at du bruger en anden app. Med redesignet har et par ting flyttet rundt. I de nye apps er udkastene ikke så let at finde. Hvis ikke ved, hvor udkastet tweets er gemt, er der ikke meget punkt i at have dem.

Udkast til tweets i iOS App

For at få adgang til Twitter-udkast i iOS-appen, tryk på knappen Opret ny tweet på appen. På komponeren af ​​ny tweet-skærm vil du se et ikon ved siden af ​​dit profilbillede's miniaturebillede. Tryk på det, og det vil tage dig med dine udkast. Denne knap vises ikke ved siden af ​​dit profilbillede, hvis dine udkast er tomme. Knappen viser ikke dig, hvor mange tweets du har gemt på dine udkast. Det fortæller kun dig, om du har tweets i udkast og intet andet.

I den ældre version af Twitter-appen måtte du gå til din profilfane, trykke på tandhjulsknappen og vælge Udkast fra menuen, der dukkede op.

Udkast til tweets i Android App

Twitters app redesign har forenet grænsefladen mellem iOS og Android apps til en hel del. Det er dog ikke en komplet match. For at få adgang til Twitter-udkast, tryk på dit profilbillede øverst til venstre. Vælg Profil fra navigationsskuffen. Tryk på overfyldningsknappen på din profilskærm. Fra menuen skal du trykke på Kladder for at komme til dine Twitter-udkast.

Twitter-redesignet bliver kritiseret for de nye skrifttyper, farver og cirkler i brugergrænsefladen. Der er ikke meget samtale omkring, hvordan noget så vigtigt som tweet-udkast er blevet skjult. Det nye design er bedre, lettere på øjnene, men det har fejl, den gamle har ikke.

Der synes også ikke at være nogen måde at få adgang til tweet-udkast fra Twitter-webgrænsefladen, hvilket bare er latterligt. Hvis du begynder at skrive en tweet på din telefon, kan du ikke fortsætte den på dit skrivebord. Det er nok, hvorfor folk foretrækker at bruge Tweet Deck i modsætning til den officielle Twitter-app på Windows 10 eller dens web-interface. Nogen på Twitter skal betale lidt opmærksomhed på udkast. De er vigtige, selvom de ikke er lister eller øjeblikke.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer