loader
bg-category
Sådan bruger du Google Assistant til at låse din telefon [Ingen rod]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Google Assistant kan minde dig om at ringe til mor, hente din renseri og give dig en vejrudsigt. Som en nylig opdatering kan du endda indtaste tekst i Google Assistant. Den personlige assistent er ret populær endda uden for Android-enheder. Der er allerede en uofficiel måde at få Google Assistant på macOS, og en officiel måde at få det på iOS. Derfor kan du blive overrasket over at lære, at du ikke kan fortælle Google Assistant om at låse din telefon. Og det er ikke bare Google Assistant, der ikke kan gøre dette. Siri kan ikke låse en iPhone. Måske er dette en sikkerhedsfunktion på iOS. Det samme kan ikke være sandt på Android af den simple grund, at der er apps i Google Play-butikken, der kan låse din telefon.

Android-brugere behøver dog ikke at leve med denne begrænsning. Det er ret nemt at få Google Assistant til at låse din telefon. Du behøver ikke at rod din enhed. Alt du skal gøre er at oprette en lille genvej i Google Assistant og få en app, der kan låse din telefon.

App for at låse din telefon

Du har brug for en app, der kan låse din telefon. Google Play Butik har en overflod af disse apps. Vælg dit valg. Vi gik med en app kaldet Screen Off og Lock. Alt du skal gøre er at downloade appen og intet andet (link nederst).

Opret Google Assistant Genvej

Åbn Google Assistant på din telefon. Tryk på skuffikonet øverst til højre. På skærmen Udforsk skal du trykke på overløbsknappen og vælge 'Indstillinger' i menuen.

Rul ned til sektionen Telefon på skærmen Indstillinger, og tryk på genveje. På skærmen Genveje skal du trykke på den flydende plus-knap for at oprette en ny genvej.

På den nye genvejskærm skal du indtaste 'Lås min telefon' under 'Når jeg siger Ok Google' og 'Eller når jeg siger Ok Google ...'. Dernæst skal du åbne 'Åbn OFF +' i feltet 'Google Assistant'. Hvis du bruger en anden app til at låse din telefon, skal du erstatte 'OFF +' i kommandoen med din apps navn. Tryk på Gem.

Det er alt, hvad du skal gøre. Næste gang du åbner Google Assistant, kan du fortælle det om at låse din telefon. Alternativt kan du sige, Ok Google, låse min telefon, og Google Assistant låser din enhed. Du kan ændre kommandosætningen, du bruger til at låse din telefon. For eksempel kan du erstatte 'Lås min telefon' med 'Lås min enhed' eller bare 'Lås telefon'. Gå med det, der føles naturligt for dig.

Download skærmen fra og lås fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer