loader
bg-category
Sådan får du slide til shutdown på Windows 10

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Windows 10 er bygget til både desktop og mobil. Windows 10-brugergrænsefladen er forskellig mellem skrivebordet og tabletsen, men der er også nogle få funktionelle ændringer, der skal gøre arbejdet på en tablet nemmere. En sådan forskel er, at Windows 10, på en tablet, har en pæn slide til shutdown-funktion. Det er dybest set, at du glider en skærm nedad for at indlede systemafbrydelse, og det ser ret utroligt ud. Hvis du vil bruge det på dit skrivebord til det sjovt af det, eller fordi du har en berøringsskærm, så kan du få det via en skrivebordsgenvej.

Gå til dit skrivebord og højreklik et sted på et tomt område. Fra kontekstmenuen skal du vælge Ny> Genvej. Indtast følgende i feltet 'Skriv objektets placering'

% Windir% System32 SlideToShutDown.exe

og gem det.

Dobbeltklik på denne genvej for at køre den, og du vil se, at dit låseskærmbillede vises som en nedtoningsskygge. Klik og træk det til bunden for at starte nedlukning. Hvis du har en berøringsskærm, kan du trække tapetet ned med din pegefinger.

Du kan få genvejen til at se bedre ud ved at ændre ikonet. For at gøre det mere funktionelt at bruge, kan du knytte det til startmenuen, hvor et enkelt tryk / klik er alt, hvad du behøver for at udføre det.

Alternativt kan du bare gå til C: Windows System32, kigge efter SlideToShutdown.exe og højreklik på den for at oprette en genvej til den på skrivebordet. Du kan også knytte den til startmenuen fra denne mappe.

Hvis du ikke har en touch screen laptop / desktop, vil denne lille shutdown mekanisme være noget sjovt i stedet for praktisk. Funktionen er hovedsagelig der til tabletter, men vil fungere lige så godt med berøringsskærme. Selvfølgelig ønsker vi, at der også var en 'Slide to unlock' mulighed, men Apple har den pågældende sætning og er patenteret, så Microsoft vil ikke kunne tilføje det som en systemmulighed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer