loader
bg-category
Tilføj påmindelser for at besvare en tekst i iOS

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Verden ville være et bedre sted, hvis folk ikke glemte at svare på tekstbeskeder. Vi lever i en tid, hvor vi reagerer for sent til en tekstbesked, kan ødelægge hele relationer. Forestil dig, hvad du glemmer at svare på en tekst, kan helt sikkert gøre. Hvis du ofte glemmer at svare på tekstbeskeder, personlige eller ellers, overveje at investere $ 0,99 i Txtbck. Det er en iOS-app, der giver dig mulighed for at tilføje påmindelser for at besvare en tekst i appen Beskeder.

Txtbck fungerer som en Messages-app samt en stand-alone app. Installer det og start appen fra din startskærm. Tillad det at sende dig beskeder og få adgang til dine kontakter. Herefter aktiveres det i appen Beskeder.

Åbn en meddelelsestråd, som du vil tilføje en påmindelse til. Tryk på en besked i tråden, indtil menuen vises og vælg 'Kopier'. Åbn appsbakken og vælg TxtBck. Tryk på knappen 'Indsæt tekst', og tryk derefter på 'Mere'.

Meddelelsen, du indsatte, tilføjes automatisk til din påmindelse. Dette er den besked, du skal svare på. Under afsnittet 'Navn' skal du vælge den kontakt, du skal svare på. App'en kan minde dig om tekst tilbage på et bestemt tidspunkt eller på et bestemt sted. Du kan gruppere påmindelser i en af ​​fire kategorier; Familie, venner, skole og arbejde.

Tryk på 'Indstil tid' for at tænde på påmindelsen.

Txtbck fungerer også som en selvstændig app. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge det udelukkende fra appen Messages. Dette er temmelig fantastisk, fordi du kan bruge det med andre populære messaging apps som Facebook Messenger og Whatsapp. Du skal blot åbne Txtbck fra din startskærm og trykke på plusknappen øverst til højre for at komponere en påmindelse.

Txtbck giver dig mulighed for at se en komplet liste over alle påmindelser, du har angivet til dine tekstbeskeder. En tidsbaseret påmindelse har bellikonet ud for det fremhævet, mens en placering baseret på en har placeringsballonen fremhævet. Slet til venstre for at slette en påmindelse. Påmindelseslisten kan sorteres alfabetisk, kronologisk eller ved kontakt.

 

Txtbck er ret pænt, fordi du kan bruge det til at tilføje påmindelser for at besvare en tekst til enhver messaging-app. Det kan forbedres ved at give brugerne mulighed for at komponere og gemme det svar, de ønsker at sende, og give dem frihed til at tilpasse kategorier.

Installer Txtbck fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer