loader
bg-category
Excel 2010: Split-kolonnedata i to [Parse-celler]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Excel 2010 indeholder en funktion til at analysere celler. Det kan være nyttigt, når vi skal dele data i kolonner uden at indtaste data lige fra bunden. Dette indlæg dækker hvordan man deler op i to data.

Start Excel 2010, Åbn dataark, vælg den kolonne, du vil dele, højreklik på kolonnen ved siden af ​​den og i dens kontekstmenu klik Indsæt.

Til forekomst: Vi er nødt til at opdele Navn kolonne. Højreklik på kolonne C, og tryk på Insert.

Du vil se, at den nye kolonne er indsat.

Vælg nu den kolonne, du vil parse, gå til Data fane og klik Tekst til kolonner.

Du vil nå en Konverter tekst til kolonner guiden. I første trin kan du vælge typen af ​​data. I dette tilfælde vælger vi afgrænset som datatype. Klik Næste at fortsætte.

I dette trin kan du indstille de afgrænsere, som dine data indeholder. Under afgrænsere Vælg en passende mulighed. I vores tilfælde er rummet afgrænseren, så vi vælger plads og aktiverer de muligheder, der siger Behandle fortløbende afgrænsere som en. Klik Næste.

Her kan du vælge en kolonne og indstille dataformat. Vi vælger Generel under Kolonne dataformat. Fra Bestemmelsessted Vi har allerede valgt kolonnen, som vi vil dele, men du kan også ændre Bestemmelsessted ved at klikke på knappen i slutningen af ​​feltet. I nederste rude kan du se de ændringer, der sker i henhold til indstillingerne. Klik Afslut for at afslutte guiden.

Klik Okay at erstatte indholdet af destinationen.

Nu kan du se på skærmbilledet nedenfor, at kolonnen er vellykket analyseret i to kolonner.

Du kan også checke Sådan fryses kolonner og rækker i Excel 2010

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer