loader
bg-category
Sådan blokkerer du et nummer fra beskeder i IOS 10

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

iOS lader dig blokere folk fra beskeder og ringer til dig. Indtil iOS 9 var funktionen temmelig nem at bruge. Hver gang du modtog et opkald fra en person, du ikke ønskede at snakke med eller modtaget en iMessage eller en SMS-besked, kunne du gå til detaljeringsskærmen for beskeden eller opkaldet og finde en "Blok" -indstilling der. Med iOS 10 fungerer blokering af et nummer, der holder op med at ringe til dig, stort set på samme måde, men processen for Beskeder er ændret. For at blokere et nummer fra at sende dig besked skal du først føje det til dine kontakter og derefter blokere det fra appen Indstillinger. Sådan er det.

Følg disse trin;

  1. Åbn appen Beskeder, og åbn en meddelelsestråd for det nummer, du vil blokere
  2. Gem nummeret som en kontaktperson. Hvis nummeret allerede eksisterer som en kontakt, skal du fortsætte til næste trin. Hvis du ikke har modtaget nogen beskeder fra et nummer, du vil blokere, skal du tilføje det som en ny kontakt.
  3. Åbn appen Indstillinger og tryk på 'Beskeder'
  4. Rul ned til 'Bloker'.
  5. På skærmen Bloker rul ned til bunden og tryk på 'Tilføj ny'
  6. Vælg den kontakt, du vil blokere og gemme

Hvis nummeret, du vil blokere, både ringer og meddeler dig, er det ikke nødvendigt at tilføje det som en kontaktperson. Et nummer, der hedder dig, kan blokeres fra telefonappen uden at tilføje det som en kontaktperson. Hvis det irriterende nummer kun er messaging og ikke ringer, det er når du tilføjer det, da en kontakt bliver nødvendig. Denne adfærd er naturligvis underligt, fordi blokfunktionen fungerede perfekt i iOS 9 uden at skulle tilføje et nummer som en kontaktperson.

Hvis du vil blokere et nummer fra telefonappen, skal du trykke på informationen 'i' ved siden af ​​nummeret i din opkaldslog og rulle til bunden. Tryk på 'Bloker dette nummer', og du vil ikke længere modtage opkald eller beskeder fra den.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer