loader
bg-category
Sådan finder du din nærmeste Pokéstop uden at tage et skridt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Pokémon Go kræver, at du regelmæssigt besøger Pokéstops for at genoprette de nødvendige ressourcer til at spille spillet. Du kan købe disse ressourcer, men de koster en hel del. Hvis du bor i en stor by at finde en nærliggende Pokéstop, bør det ikke være meget af problemet, men hvis du bor i forstæderne, finder du pludselig et sted nyt og ukendt, eller du er lige begyndt at spille spillet og kan ikke finde en Pokéstop, der er en enkel måde at finde den på uden at skulle tage et enkelt sonderende skridt. Det kræver installation Ingress, et spil af de samme udviklere, der lavede Pokémon Go. Spillet ligner exceptionelt Pokémon Go og funktioner 'Portals', som oversætter til Pokéstop i Pokémon Go-verdenen.

Installer Ingress og gå igennem spillets indledende gennemgang. Vent, indtil du er placeret på kortet, og spillet vil fortælle dig, hvor den nærmeste 'Portal' er. De steder, der er Portaler i Ingress, er Pokéstops i Pokémon Go. Du kan endda se hvor langt væk de er i enheder af afstand.

Pokémon Go er et spil, der tvinger dig til at gå uden for dit hus. Det er intet du kan spille bare sidde hjemme, ikke at brugere ikke har forsøgt at gøre netop det ved at forfalske GPS-steder og komme op på måder at spille det på skrivebordet, som allerede har resulteret i nogle forbud. Spørgsmålet er, er dette snyd?

Det er en kendsgerning, at Pokéstops ikke fordeles jævnt. Teknisk gør det det sværere og ofte uretfærdigt at spille spillet, når andre spillere er omgivet af flere Pokéstops inden for værfter af hinanden. Brug af Ingress til at finde en Pokéstop er dog ikke at snyde. Det er en lokaliseringsmetode, der ikke forstyrrer din Pokémon Go-konto. Det er bare et godt tilfælde at Niantic har et lignende spil, der kan fungere som et redskab til at hjælpe med at spille Pokémon Go.

Vi skal også påpege, at du kan se nærliggende Pokéstops på kortet i Pokémon Go. Området er selvfølgelig begrænset, og du skal allerede teknisk være tæt på en, for at den kan vises på kortet. Pokémon Go finder ikke automatisk den nærmeste Pokéstop, men spillet markerer alle stopper, der tilfældigvis er i nærheden.

Installer Ingress fra App Store

Installer Ingress fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer