Sådan spiller du en billeddisplay på Chromecast

Indholdsfortegnelse:

Sådan spiller du en billeddisplay på Chromecast
Sådan spiller du en billeddisplay på Chromecast
Anonim

Chromecast bruges stort set til at streame medier og et flertal apps er bygget med det specifikke formål i tankerne. Chromecast er et værktøj, du kan bruge til at skifte et almindeligt tv til noget mere end bare en skærm, siger måske et opslagstavle, der har høj synlighed, og som kan opdateres ved at skubbe et nyt billede til det. Diasshow er det operative ord her, og du kan spille videre for at udsende vigtige oplysninger eller bare noget så simpelt som en restaurant menu cyklus gennem til en stor skærm. Sådan kan du bare gøre det ved at bruge enten en telefon og et skrivebord eller uden at bruge andet end Chromecast selv.

Cast Slideshow uden en telefon og skrivebord

Hvis du ikke har en ekstra telefon eller et skrivebord, som du kan sende billeder fra til din Chromecast, er du ikke uden valgmuligheder. For at opnå dette skal du konfigurere Chromecast og logge ind på din Google-konto i Chromecast-appen. Chromecast giver dig mulighed for at vælge, hvilke billeder der skal vises som 'baggrund'. Du skal blot oprette et nyt album i Google Fotos og vælge det fra Chromecast-appen som kilde til baggrundsbilleder. Sluk alle andre kilder, og Chromecast vil kun cykle gennem fotos i albummet. Det gør det hele i sin tomgang, ubrugte tilstand.

Image
Image

Cast Slideshow fra telefon og skrivebord

For at starte og lave et diasshow af billeder fra din iPhone, skal du have en app kaldet Photo Video Cast. Det giver dig ikke kun mulighed for at vælge et album til at udstille fotos fra, men lader dig også tilpasse opdateringsintervallet. Android-brugere, der har indbygget support til Chromecast, kan bruge standard Photos-appen. Hvis du ikke har indbygget support til Chromecast, skal du prøve CastonTV Free app.

Installer Photo Video Cast fra App Store
Installer Photo Video Cast fra App Store

Installer CastonTV gratis fra Google Play Butik

For Desktop-brugere skal du bruge en kombination af to Chrome-udvidelser; Google Cast-udvidelsen og fuldscreen-diasshow. Brug diasshowudvidelsen til at vælge billeder og start diasshowet på en Chrome-faneblad og cast det ved hjælp af Google Cast-udvidelsen.

Installer fuldskærm diasshow fra Chrome Webshop
Installer fuldskærm diasshow fra Chrome Webshop

Her bruger du en Chromecast til noget andet end at se Netflix.

Populært emne.