loader
bg-category
Forsinkningssystem Sluk og forhindrer display standby i Windows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I Windows kan du nemt konfigurere, når dit system skal gå i dvale eller dvaletilstand, og hvor længe det skal vente, før du slukker for skærmen. Du kan konfigurere forskellige strømstyringsplaner for batteri og strømtilstand, så displayet og systemet kan sove hurtigere, når det kører på batteriet. Ud over strømindstillingerne er der ikke en nem måde at konfigurere forskellige profiler på, når systemet og skærmen skal dvale eller snarere, når de ikke skal gøre det. Søvn, lås, dvale er alle nyttige, hvis du bruger dit system på arbejdspladsen, men når du er hjemme, behøver du ikke systemet til at gøre alt det. Coffee_FF er en gratis Windows-app, der blandt andet lader dig forsinke, når dit system går i søvn og forhindrer displayet i at sove. Den kommer i både bærbare og installerede versioner.

Installer appen og kør den. Brugergrænsefladen kommer direkte til forretningen og lader dig vide, om din netværksadapter er aktiv, dvs. du er i øjeblikket forbundet til et netværk eller ej. Som tidligere nævnt gør Coffee_FF en masse andre ting, hvoraf en giver dig mulighed for at sætte en grænse for upload og downloadhastighed på dit netværk. Det er nyttigt, hvis du har en stor download i gang, men du vil ikke afkorte båndbredde til andre brugere i huset / kontoret.

Nedenfor er netværksindstillingerne 'Timer: Block sleep for X minutes', hvor du angiver, hvor længe system søvn skal forsinkes. Du kan også indstille en tid, når denne forsinkelse skal fjernes fra 'Delay to remove sleep block' indstillingen direkte over det.

Nederst til venstre er indstillingen 'Forvent display standby', som vil holde din skærm fra at sove. Desværre har denne funktion ikke en timer, der er lidt skuffende. Sidst men ikke mindst er der mulighed for 'Simulate Keypress', der sender et virtuelt tastetryk til dit system efter et bestemt antal minutter.

Du kan indstille Coffee_FF til at starte med dit system fra fanen 'Ekstra' øverst. Når du har konfigureret appen, skal du klikke på knappen "Start" nederst for at få det i gang.

Appen fungerer, men grænsefladen har brug for en lille ordre injiceret i den. Vi klager ikke over udseendet, men snarere anvendeligheden af, hvordan funktionerne er arrangeret.

Download Coffee_FF til Windows

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer