loader
bg-category
Sådan omordnes genstande i venstre kolonne på din Facebook-startside

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Facebooks grænseflade har gennemgået mange ændringer i fortiden. Nye funktioner, der introduceres af det sociale netværk, er for det meste velkomne, men grænsefladen ændrer ofte forstyrrede mennesker mere end en grænseoversigt overhaling skal. En af de langvarige elementer i Facebook-grænsefladen er kolonnen på venstre side af din startside, der indeholder links til dine yndlingsartikler, grupper, apps, vennelister og begivenheder og meget mere. Disse sektioner alle fylde overarbejde baseret på hvilke sider du besøger oftest. Det, du måske ikke ved, er, at du kan omarrangere disse varer i Favoritter, sider, hændelser, osv. Lister. Sådan er det.

Gå til startsiden, mens du er logget ind på Facebook. Hold musen over et af elementerne i listen Favoritter (eller en liste efter eget valg), og vent på, at tandhjulet vises. Klik på det og vælg 'Omorganiser' fra kontekstmenuen.

Når du er i redigeringstilstand, skal du trække og slippe elementerne i favoritlisten for at omarrangere dem. Du kan ikke ændre placeringen af ​​nyhedsfeeden, men alt andet kan ombestilles, så det passer til dig. Når du er færdig med at ændre ordren, skal du klikke på knappen 'Udført' / linket, der vises helt nederst på emnerne for at forlade redigeringsfunktionen.

Du kan følge med på varer, der er angivet under Sider, Begivenheder mv. Omkring alt, der er angivet under et separat hoved i den venstre kolonne, kan omarrangeres. Det er nyttigt, når du vil have en bestemt side eller en begivenhed, der er lettere tilgængelig for dig end andre.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer