loader
bg-category
Tilføj en "Jeg føler lykkelig" -knap til YouTube-søgelinjen [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Googles Jeg er Feeling Lucky-knap bruges ikke meget. De fleste ting, som den gennemsnitlige person Googles ikke besvares af det allerførste søgeresultat. Hvis du besøger et populært websted som Apple, Amazon eller YouTube, kender du allerede webadressen til det og behøver ikke Google det. Det samme kan ikke siges for videoer på YouTube. Lad os sige, at du ønskede at tjekke musikvideoen til den nyeste single udgivet af din yndlings kunstner. Du vil selvfølgelig søge efter det på YouTube. Det første resultat bliver videoen som offentliggjort af den officielle kanal, som du vil klikke igennem for at se.Youtube Jeg føler mig heldig er en Chrome-udvidelse, der sparer dig et par klik og tilføjer en "Jeg har lyst" -knap ved siden af ​​søgefeltet i YouTube. Alt du skal gøre er at indtaste navnet på den video, du leder efter, og klik på den for at gå til det første søgeresultat.

Når du er installeret, tilføjes knappen 'Jeg føler mig heldig' ved siden af ​​søgefeltet og knappen i YouTubes grænseflade. Når du har indtastet navnet på den video, du leder efter, skal du klikke på knappen, og du vil blive taget til den første video, der ville have været vist i søgeresultaterne.

Udvidelsen er mest nyttig, når du leder efter videoer udgivet af officielle kanaler. Det er nyttigt, når det kommer til at finde en nyhedshistorie, filmtrailere, musikvideoer og endda videoer populære videoserier som den berømte 'Everything Wrong With' -serien af ​​CinemaSins.

For mere uklare videoer, hvor det er svært at finde ud af, hvem den originale uploader er (f.eks. Alting, der gik viral og havde en baby i det), skal du skimme resultaterne på søgeresultatsiden.

Installer Youtube Jeg har lyst til Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer