loader
bg-category
Kopier / indsæt regnearkdata og konverter det til HTML-tabeller

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

HTML redaktører gør det usædvanligt nemt at oprette en webside. De tilgængelige værktøjer sikrer dig aldrig glemmer at lukke et tag, og at du ikke tilfældigt bruger en attribut, hvor du ikke mener at. WYSIWYG redaktionen gør det lettere at "designe" en webside. Når det er sagt, kan selv de bedste HTML-redaktører give dig problemer, og det er her, det hjælper med at vide, hvordan grundlæggende HTML fungerer. En af de mere komplicerede ting, du vil gøre, når du skriver HTML-kode, er at oprette tabeller. Selv med en HTML-editor kan du finde ud af at indsætte data fra et regneark til en automatisk genereret tabel, går ikke glat. Møde TABELIZER, et simpelt værktøj, der lader dig kopiere og indsætte data fra et regneark (Excel, Google Sheets, Calc, osv.) og konverterer det til HTML-kode.

Besøg TABELIZER og indsæt cellerne fra dit regneark, som du vil sætte i HTML-tabellen. Det ser dårligt ud i orden, når du først indsætter det, men lad det ikke forstyrre dig. Når du har indsat cellerne, skal du vælge skriftstørrelsen, typen og overskriftens farve for din tabel, og klik på Tabelér den.

Det felt, du indsatte cellerne i, vil blive erstattet med HTML-kode, som du kan føje til din HTML-fil for at få tabellen. Her er hvad vores så ud. Vi indsatte celler fra en Google Sheets-fil.

Tabelizer er grundlæggende, så du ikke har for mange design muligheder. Du kan stadig bruge appen til at få den grundlæggende tabelramme, og hvis du er dygtig på HTML / CSS, kan du selv redigere koden. Alternativt kan du indtaste koden i dit HTML-editor og bruge dets designværktøjer til at gøre bordet bedre.

Besøg TABELIZER

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer