loader
bg-category
Søg og download enhver skrifttype med bare dens navn

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Typografi er en vigtig del af design og skrifttypevalg er en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil gøre, når det kommer til et designprojekt. Uanset om dit billede skal udskrives som en plakat eller bruges på et websted, vil den anvendte skrifttype påvirke, hvordan et billede er modtaget. Skrifttyper kan lave og bryde et billede, og det giver mening at investere en solid tid på udkig efter den perfekte. Når det er sagt, nogle gange finder du bare den perfekte skrifttype, der bruges på en webside. Du kan let se op, hvilken skrifttype der bruges ved hjælp af webinspektøren, men at finde skrifttypen, mere specifikt at finde, hvor du kan hente den, kan være et problem. Få skrifttypen er en simpel webapp, der lader dig søge efter en skrifttype og downloade den i dit valgte format.

Besøg Få skrifttypen og indtast navnet på den skrifttype, du forsøger at downloade. Lige under indtastningsfeltet har du afkrydsningsfelter til valg af skrifttypeformat. Kontroller dem, du vil bruge, og klik på 'Hent teksten'.

App'en vil søge efter skrifttypen, og hvis den er tilgængelig i det valgte format, vil det liste et downloadlink til det. Du kan derefter downloade fonten direkte fra linket på siden uden at skulle gå gennem en anden hjemmeside. Det er værd at nævne, at appen ikke søger skrifttypefamilier. Det søger efter bestemte stilarter, som du skal indtaste med skrifttypenavnet. Navne skal være præcise, og du kan ikke bare skrive ind, for eksempel tegneserie, og forvente, at appen finder alle skrifttyper med ordet Comic i navnet, eller endda for at finde tegneserie Sans-skrifttypen.

Besøg Få skrifttypen

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer