loader
bg-category
Beskær, resize, optimere og tilføj tekst og filtre til en GIF

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

GIF'er, de animerede, har mere appel, end du tror. De kan bruges instruktionsmæssigt; en hurtig lille GIF, der viser dig, hvordan du gemmer ikonerne på dit skrivebord, er så meget nemmere at se end en video. De gør også et godt vittigt comeback, når du ikke kan få ordene rigtige. Når det er sagt, må mange af os afregne med at bruge de GIF'er, der er tilgængelige online, fordi man kræver at gå gennem et par tutorials for at lære hvordan. EzGif er en lille webapp, der hjælper med at gøre det lettere for den gennemsnitlige, ufaglærte, GIF-bruger at ændre størrelse, beskære, optimere, splitte, tilføje tekster og endda filtre. Det er nemt at bruge, og det er stort set krogen.

Besøg EzGIF og upload en GIF, eller link til den, du vil redigere, og klik på Upload. Når det er blevet uploadet, skal du vælge, hvad du vil redigere i GIF. Redigeringsfunktionerne udføres af andre GIF-redigeringstjenester, men EzGIf giver dig en grænseflade, der er let at arbejde med, og du behøver ikke at lede efter dem selv.

Tjenesten er ikke vært for de redigerede billeder, så du bliver nødt til at downloade det til dit system og uploade det til et billedhostingstjeneste som Imgur, hvis du vil dele det. Når det er sagt, redigeringsværktøjerne er ret gode. Du kan optimere og ændre størrelsen på en GIF, som du ikke kan gøre med grundlæggende desktopapps, der giver den samme funktion til andre billedformater (Eksempel: Irfan View). Filtrene er de grundlæggende og et par der lånes fra Instagram. Alt i alt er det et godt værktøj til at bruge, hvis du opretter undervisningsmæssige GIF'er.

Besøg EzGif

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer