loader
bg-category
Sådan åbnes en ePub-fil i iBooks på din iPhone

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Overgangen fra læsning af fysiske bøger til læsning af e-bøger er en vanskelig. Bortset fra den fuldstændige mangel på bog-lugt undrer du dig over, om den enhed du har vil gøre for en behagelig læsning oplevelse. En masse tabletter, der er dedikerede e-boglæsere, eksisterer, men hvis du ikke kan spænde på en dedikeret enhed, skal du nok gøre med det, du har på hånden. Hvis du har en iPhone eller en iPad, kan du bruge iBooks-appen til at læse en e-bog i ePub-formatet. Sådan er det.

På din iPhone skal du bruge Dropbox-appen, og iOS 9 kører i hvert fald på enheden. Download ePub-filen på din computer og synkroniser den med din Dropbox-konto.

På din iPhone (eller iPad) skal du åbne Dropbox-appen og trykke på den lille pil ved siden af ​​ePub-filen. Vælg menuen "Send link" fra handlingsmenuen. Når du har trykket på den, vises en anden handling menu, så du kan sende linket til andre apps eller for at åbne filen i en anden app. På den nederste række af disse handlinger skal du kigge efter og trykke på indstillingen 'Åbn i ...'.

Dette viser dig endnu en handling menu, der viser alle apps, som du kan åbne linket i. IBooks vil blive opført som en af ​​apps her. Tryk let på det og lad eksportaktionen fuldføres. Når det er færdigt, bliver du automatisk omdirigeret til iBooks-appen, hvor din ePub-fil / bog vises på hylden med et 'nyt' tag på det.

Metadata vil blive inkluderet, når filen eksporteres.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer